Jaume I University (Universitat Jaume I)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitat Jaume I (UJI) ble til en høyere utdanning og forskningsenter 27. februar 1991 for å møte den enstemmige sosiale etterspørselen i Castelló-området. Det var også frukten av en tradisjon i utdanning arvet fra lærerutdanningen ved Universitetet i Castelló (Collegi Universitari de Castelló, CUC), som daterte fra 1969. I sitt første år var de ti forelesere på CUC ga klasser til 21 vitenskapsstudenter og 85 fra filosofi og kunst. CUC ble en del av Universitat de València i slutten av 1979.

Frøene til det som nå er UJI ble sådd i desember 1989, da presidenten i Valencias regionale regjering på den tiden, Joan Lerma, kunngjorde at det ble opprettet et nytt universitet i Castelló. Et år senere, den 15. oktober 1990, kalte Valencias regionale regjering professor Francesc Michavila som leder av prosjektet for å sette opp Universitat Jaume I, og det ble til slutt takket være en lov som ble godkjent av alle politiske partier som utgjør Valencias regionale parlament. Hovedformålet med den nye institusjonen var å utvide sin undervisnings- og forskningsaktivitet til hele den nordlige delen av Valencias fellesskap.

Det første akademiske året ble påbegynt i september 1991 og senteret ble offisielt åpnet med en tale fra Nobel Kjemeprisvinderen, professor Aaron Klug. Fra det øyeblikket det ble satt opp, har UJI forsøkt å bli et moderne høykvalitetsuniversitet med en tydelig europeisk orientering, hvis formål er å oppnå et ekspertnivå innen undervisning, forskning og tjenester som det tilbyr samfunnet.

Universitat Jaume I er for tiden det ledende høyere utdannings- og forskningsenter i Nord-Valencia, og den forsøker kontinuerlig å styrke samfunnets sosiale, økonomiske og kulturelle utvikling, der den er nedsenket gjennom skapelse og overføring av kunnskap. I denne forstand har UJI alltid ønsket å spille en aktiv rolle, som vist ved initiativer som åpning av nye off-campus-kontorer i de forskjellige områdene i hele provinsen Castelló, dets yttermuralaktiviteter eller samarbeidet med UJI Alumni og Friends Society (SAUJI).

I dag har Universitat Jaume I konsolidert seg som et dynamisk og underholdende universitet. Det er for tiden 31 grad og utdanningskurs tilgjengelig for ca 15 000 studenter. Disse tallene tillater universitetet å tilby sine studenter personlig oppmerksomhet og å forbli fri for problemer med overbefolkning så ofte som andre universiteter har hatt. Den nye og attraktive single campus, som er godt knyttet til byen Castelló, bidrar til å opprettholde denne politikken ved å oppmuntre til nært menneskelige forhold.

Universitat Jaume Jeg lærer nye, fleksible og konkurransedyktige læreplaner og studieprogrammer som gjør at studentene tilfredsstillende kan takle alle utfordringer som det moderne samfunn stiller. Universitat Jaume I tverrfaglige karakter garanterer studenters autonomi og øker sjansen for å få jobb i fremtiden takket være arbeidsplasseringer for alle studenter som er innmeldt på universitetet.

Universitat Jaume Jeg har et bredt nettverk av internasjonale kontakter, som består av rundt 145 universitetspartnere i Europa, USA og Latin-Amerika, som har gitt anledning til utvekslingsprogrammer mellom studenter og mellom akademiske medarbeiderne, samt utdannings- og forskningsprosjekter.

Universitat Jaume Jeg deltar i alle internasjonale programmer som er implementert i hele EU, som Sokrates-Erasmus, Leonardo, Tempus og Alfa, og også de som er organisert av den spanske regjeringen, inkludert Interuniversitetssamarbeidsprogrammet. Universitetet er åpent for nye ordninger som bidrar til å forbedre kvaliteten på undervisningen og forskningen som utføres her. Noen av de mer bemerkelsesverdige tiltakene knyttet til undervisning er UNESCOs leder for fredsfilosofien, Jean Monnet-formannen for lov og europeisk økonomimodul, EURINSA- og EURUJI-programmene for trening av ingeniører i Europa og til slutt masterprogrammet Grader i Latin-Amerika, blant mange andre initiativer.

Steder

Castellón de la Plana

Address
Castellón de la Plana, Valencian Community, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Master