Les den offisielle beskrivelsen

Barcelona Technology School er et ledende utdanningsprosjekt som styrke de neste fagfolk som vil forandre den digitale industrien.

Visjon

Den digitale transformasjonen endrer alle aspekter av menneskelige samfunn, og det har bare en grense, fantasien. Den digitale økosystemet har blitt den nye status quo, det er i endring hele bransjer og bedrifter, relasjoner og andre aspekter av våre lifes. Vi tror på en bedre fremtid med digital form. Men, for å sikre at den trenger vi talent klar til å drive den digitale transformasjon.

Mission

Gi til tech økosystemet fagfolk at den digitale bransjen trenger. Internasjonal talentutviklings fortreffelighet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Master in Digital Transformation Leadership - BTS

Den digitale revolusjonen krever ledere stand til å forstå disruptive teknologier og deres fordeler og konsekvenser, samt ledere i stand til å håndtere den digitale trans ... [+]

Den digitale revolusjonen krever ledere stand til å forstå disruptive teknologier og deres fordeler og konsekvenser, samt ledere i stand til å håndtere den digitale transformasjonen.

Hva lærer jeg?

Master i Digital transformasjonsledelse gir deg en dyp forståelse av de nye teknologiene og gir deg verktøy for å drive vellykkede digitale forretningsstrategier.

Du vil være i stand til å utvikle digitale ferdigheter som digital strategi, disruptive teknologier, ledelse og endringsledelse, moderne økonomi, data virksomhet, cyber sikkerhet, innovasjon og kreativ tenkning, blant andre fag.

Dette Master vil tillate deg å lede digital klar virksomhet gjennom:

Gjenkjenne sentrale drivere av digital transformasjon. Forvalte kunnskap, skape innsikt og optimalisere forretningsverdi i den digitale økosystemet, oppdage innovative evner. Guide endringen i organisasjonen for å støtte digitale strategier. VARIGHET ... [-]
Spania Barcelona
September 2019
Engelsk
Heltid studier
9 måneder
Campus
Les mer på norsk