PC Carrier

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi er en offisiell skole i informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) siden 1987. Vår katalog dekker de mest etterspurte kursene fra bedrifter, under anvendelse av tre treningssystemer å velge mellom av våre studenter:

  • Gruppetrening (ansikt til ansikt eller telepresentiell)
  • Personlig trening (skreddersydd til studenten)
  • INCOMPANY trening (tilpasset til selskapet)

Våre lærere, professorer og veiledere har riktig grad og sertifisert forberedelse av selskapene som eier programvaren som vi har samarbeidsavtaler med som partner. Våre kurs er i mange tilfeller ferdig med moduler av praktikplasser som kan betales eller ikke, avhengig av typen kurs fulgt og varigheten av dem og avtalene med selskapene våre.

Alle våre kurs utviklet og revidert fra vårt hovedkvarter i A Coruña følger ISO 9001: 2008-standarden for å garantere utmerkelsen av treningsprosessene og kvaliteten på vår telepresentale åpen treningsmodell, både på en synkron måte (virtuelt gruppeklasserom) og asynkrone (individualiserte opplæringsprogrammer om innhold).

Vi gir våre studenter spesifikke moduler slik at de kan få Sertifisering som profesjonell tilknyttet ulike informasjons- og kommunikasjonsteknologier: Cisco Systems, Oracle, Microsoft, Linux, SAP, Adobe, Savia Amadeus, etc.

Student forespørsler og utfører en samtale for eksamen i en bestemt IKT, og ved å overvinne den registrerer vi den i IDE (International Identification Register), som akkrediterer det globalt i denne teknologien, for enhver offentlig eller privat enhet. Studenten derfra kan akkrediteres som selskapets offisielle tekniker, bruker merkets offisielle logoer og få fordelene ved distribusjon av programvare og materialer som dette har markert for sine fagfolk.

Steder

En Coruña

Address
Rua Enrique Dequidt Hevia,10
15005 En Coruña, Galicia, Spania