Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

En ideell institusjon, med historie og prestisje.

RCU Escorial-Mª Cristina ble grunnlagt av regentdronningen María Cristina de Hasburgo og Lorena, i 1892, drevet av den augustinske religiøse orden siden grunnleggelsen. Det er et øvre utdanningssenter tilknyttet Complutense University of Madrid.

Vi underviser i de offisielle studiene på Bachelor of Laws og Bachelor i Bedriftsøkonomi, Master i juridikk og en privat grad i Kiropraktikk.

Escorial - María Cristina Royal University Center ligger i en ekstraordinær setting og i fantastiske omgivelser. Universitetskampusen er en del av det forbløffende monumentale arkitektoniske komplekset i Det kongelige klosteret El Escorial grunnlagt av kong Phillip II på 1500-tallet. Alt dette gir en spesielt gunstig atmosfære for å studere og inter / personlige relasjoner.

Bygningene er ekte perler av arkitektur, med fullstendig moderniserte fasiliteter: Studentbolig, Bibliotek, idrettsområde, foredragshaller utstyrt med projeksjonsanlegg, databaser, etc.

Samlet opplæring av individer er det primære målet for utdanningsprogrammet som tilbys av Escorial - María Cristina Royal University Center, gjennom utviklingen av deres kognitive, fysiske, sosiokulturelle potensiale som tar dem til grensene for deres mulige kunnskaper. Vi stimulerer kreativitet og vitenskapelig forskning gjennom akademisk utdanning, formidling av kunnskap og kultur.

Senterforvaltningen overvåker kvalitet og pedagogisk fortreffelighet, i en pågående og flytende dialog mellom forelesere og studenter, langt fra steril byråkratisk formell utdanning.

Foredragsholderen, hovedsakelig hentet fra Complutense Universitetet i Madrid og næringslivet, er personlig og profesjonelt involvert i opplærings- og utdanningsaktiviteter i sine fagområder.

Du er fokus på interesse og målet for vårt fulle institusjonelle faglige arbeid. Av denne grunn har hver student en veileder / foreleser som veileder og følger med ham i sin faglige og akademiske opplæring.

Gå med meg hvis du holder de samme sannhetene. Undersøk med meg hvis du holder den samme tvil. Hvor du gjenkjenner din feil, kom med meg. Hvor du kjenner igjen min, ta meg med deg '(St. Augustine).

Fra sammenhenget med denne uforlignelige arkitektoniske innstillingen, et symbol på universalitet og brorskap, ber vi om at våre studenter / i tillegg til å være dyktige fagfolk, blir menn og kvinner med samfunnsverdier, følsomme og engasjert i utvikling og respekt for menneskelig verdighet.

Vi åpner våre dører for alle, uten å skille mellom løp, tro eller stilling, og tilrettelegge for en gjensidig form for opplæring og informasjon med andre universitetssentre.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spanish (Spain)

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Royal University Center Maria Cristina

Master i tilgang til advokat yrke adresserer de studentene som har oppnådd graden av juridikk (og kandidater) og ønsker å skaffe seg de ferdigheter og kompetanser som lov ... [+]

Egenskaper av graden

Akademisk år hvor det ble implementert: 2014/15

Undervisningstype: På stedet

Antall nye tilbud som tilbys: 30

Minst antall ECTS pr innmelding og undervisningstid

første åretFulltid: 60 studiepoengDeltid: 42 studiepoengResten av åreneFulltid: 30 studiepoengDeltid: 30 studiepoengmålsettinger

Oppkjøpet av advokatens profesjonelle tittel har to faser. Den første består i å oppnå profesjonell opplæring, og den andre i akkreditering av faglig opplæring. Oppnåelse av faglig opplæring oppnås gjennom en "regulert og offisiell" opplæring (artikkel 2.2 lov 34/2006). Når dette er undervist i et universitet, og siden det er en høyere utdanning, kan den kun konfigureres som en universitets mastergrad i samsvar med bestemmelsene i artikkel 8 i RD1393 / 2007 av 29. oktober som etablerer Organisering av offisiell universitetsutdanning. Dette fremgår også av kunst. 4.1 a) av kongelig dekret 775/2011 av 3. juni, godkjenning av lovforordningen 34/2006 av 30. oktober om adgang til advokat og advokatfirmaer. Akkreditering av faglig kapasitet utføres ved hjelp av en kvalifikasjonsvurdering som årlig avholdes av Justisdepartementet, unikt og identisk for hele nasjonal territorium, og består av en objektiv test av flere svar og ved løsning av en praktisk sak (Artikkel 17.3 RD 775/2011).... [-]

Spania Madrid
September 2019
Spanish (Spain)
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk