Les den offisielle beskrivelsen

Spania Business School er en ny skole av virksomheten privat, uavhengig og pluralistisk med en svært viktig sosial funksjon. Vi kan indikere vi står overfor en av de få skolene om ikke den eneste sosiale virksomhet.

Den består av fagfolk med lang erfaring i undervisning og ønsker å dele sine kunnskaper legge verdi for samfunnet. Vi ønsker å betjene og opplæring talentfulle mennesker, uavhengig av alder, rase eller krav.

Spania Business School fokuserer på virksomheten, juridisk og operativ trening, etter en høy kvalitet eLearning metodikk som brukes av de ledende handelshøyskolene i verden.

pixelSpania Business School presentere oppnå anerkjennelse av det internasjonale samfunnet og elektronisk opplæring kvalitet gjennom sin lærerstaben, den høye etterspørselen av akademiske programmer og konkurransedyktig pris system./>

Mission

Misjon og visjon av Spania Business School

 • Veilede beslutninger.
 • Fokus på kvalitet og service.
 • Den formative vekst i samfunnet.

verdier

Verdiene er basert på enkeltpersoner og bedrifter er fellesskap av mennesker.

 • Respekt for andre, personlig og profesjonelt. Business folk-sentrert ledelse.
 • Spirit of service og god kvalitet som et middel for godt arbeid.
 • Ydmykhet, evne til å lære og lytte.
 • Integritet og teamarbeid.
 • samfunnsengasjement.
 • Internasjonalisering.
 • Entreprenørskap.

metodikk

Nettbasert opplæring utviklet av Spania Business School er basert på en ny modell som forsoner non-ansikt undervisning og utfyller teknologiske fremskritt og læring. Undervisning tilsvarer ansiktet, men slik imøtekomme de tidsplaner deres tilgjengelighet, være i stand til å kombinere trening med faglig og personlig engasjement.

Den elektroniske metoden gjør det mulig å oppnå de opplæringsmålene gjennom deltakelse og samhandling. Deltakerne har et fullt aktiv rolle, intervenere i en rekke aktiviteter og debatter som vil tvinge deg til å samhandle med både lærer og med sin kamerat program.

I løpet av programmet studenten må oppgi iherdig på den virtuelle campus for å ha kontinuerlig overvåking:

 • Case-metoden, som brukes av ledende internasjonale handelshøyskoler.
 • Studiemateriell.
 • Deltakelse i praktiske case-studier.
 • Diskusjonsfora og diskusjoner med lærere og elever.
 • Videokonferanse og leve virtuell klasse eller utsatt modus der læreren utvikler konsepter og innholdet fremme debatt og arbeid i de kommende ukene.

Det vil være en kontinuerlig tilbakemelding til å berike student-lærerutdanningen ved å oppmuntre elevene til å identifisere de viktigste problemene og prioritering av saker som tidsstyring. Den tradisjonelle læreren blir en veileder eller tilrettelegger og de viktigste funksjonene:

 • Veilede studenter mot læringsinnhold, å svare på henvendelser, korrigere aktiviteter og peker ut hvilke aspekter bør utdype.
 • Positivt oppmuntre hele gruppen, og skaper et klima for læring og heve spørsmål om debatt.
 • Holde orden på elevmedvirkning, vurdere læring og utføre daglig tilbakemeldinger.

En kvalitet online program tilbyr følgende fordeler:

 • Avstemming mellom din personlige tid, arbeid og studier. Mulighet til å ta høyere utdanning uten å avbryte arbeidsplanlegging.
 • Besparelser. Transportkostnader, reisetid og opplæring.
 • Fleksibilitet. Du velger tid og engasjement.
 • Teknologi. Bruk og kjennskap til teknologi.
 • Nettverk. Utveksling av arbeidserfaring og utvide nettverket.
Programmer gitt i:
 • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Spain Business School

alle mennesker som ønsker å opprette, administrere, moderat, utvikle og lede virtuelle samfunn, holde orden på regnskap og tolkning av metriske rapporter for å vurdere av ... [+]

Hvem bør delta:

alle mennesker som ønsker å opprette, administrere, moderat, utvikle og lede virtuelle samfunn, holde orden på regnskap og tolkning av metriske rapporter for å vurdere avkastningen av hvilket som helst merke eller selskapet kommer. Både profil av Community Manager og sosiale medier er etterspurt av alle organisasjoner og en av de mest lovende yrker.

Mål: Lær å tolke atferd som brukerne er på nettverket og kjenne, forstå og anvende grunnleggende av alle selskaper, men fra perspektivet til sosiale nettverk. Å vite hvilke utfordringer som brukere, bedrifter og deres merkevarer lever i sosiale nettverk. strategisk posisjonere din bedrift i RRSS fra synspunkt av content management, sosial markedsføring og kundeservice. Alle ferdighetene til en Community Manager på hver sosiale nettverk. Evne til å måle, analysere og rapportere resultatene som de skjer. I tillegg er en rekke globale mål for alle programmer som består av: effektivt lede team, lære å ta strategiske beslutninger, utvikle en global og inkluderende syn, master endringsledelse og fangst lederegenskaper. ... [-]
Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
10 måneder
Nettstudier
Les mer på norsk
Spain Business School

Til alle fagpersoner som må drive selskaper, enten deres egen eller for andres konto, digital eller som vil forvandle deres til digital. Master i digital virksomhet lar d ... [+]

Hvem er det for:

Til alle fagpersoner som må drive selskaper, enten deres egen eller for andres konto, digital eller som vil forvandle deres til digital.

Master i digital virksomhet lar deg være lærer i alle fagområder av ny virksomhet, teknologiske og juridiske grunnleggende anvendelser på internett, produkter, digitale forbrukere og elektronisk handel, markedsføring i alle dens aspekter (digital, mobil, sosiale nettverk, lojalitet) av klienter), online innholdshåndtering, webanalyse, reklame, ferdigheter I Spain Business School vi eksperter på opplæring av nåværende og fremtidige digitale ledere.

mål:Kjenne til, forstå og bruke de grunnleggende basene i ethvert selskap, men fra visjonen om det nye markedet: digital.Få grunnleggende kunnskap om salg, markedsføring, økonomi og menneskelige ressurser, men mestring av de nye teknikkene: Digital markedsføring, sosiale nettverk, elektronisk handel, ledelsesferdigheter 2.0 og Web Analytics.Vet hvordan du måler og oppnår resultater på handlingene som blir implementert.Bli en ekspert på å oppnå den beste avkastningen.Har muligheten til å bygge ditt eget prosjekt og få finansiering for detI tillegg er det en rekke globale mål for alle programmer som består av: Effektiv styring av arbeidsgrupper, læring om strategiske beslutninger, utvikling av en global og integrert visjon, styring av forandringsledelse og opptak av lederegenskaper.agenda:... [-]
Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
12 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Spain Business School

Den er rettet mot alle de menneskene som ønsker å opprette en virksomhet på Internett og som ønsker å nå sine potensielle kjøpere, uansett hvor de er, og som vet hvordan ... [+]

Hvem er det for:

Den er rettet mot alle de menneskene som ønsker å opprette en virksomhet på Internett og som ønsker å nå sine potensielle kjøpere, uansett hvor de er, og som vet hvordan de skal gjøre det fra de forskjellige enhetene som finnes. Også for de menneskene som trenger å definere og planlegge strategien som fører til suksess for ethvert selskap dedikert til handel.

mål:Kjenne til, forstå og bruke de grunnleggende basene for ethvert selskap på Internett dedikert til handel, men fra visjonen om det nye markedet, digital.Anskaff deg fullstendig kunnskap fra kundeoppkjøp, lojalitet, e-handelsstrategi til analyse av resultatene.Vet hvordan du måler og oppnår resultater på handlingene som blir implementert.Bli en ekspert på å oppnå den beste avkastningen.Ha muligheten til å bygge ditt eget prosjekt og få finansiering for det.I tillegg er det en rekke globale mål for alle programmer som består av: Effektiv styring av arbeidsgrupper, læring om strategiske beslutninger, utvikling av en global og integrert visjon, styring av forandringsledelse og opptak av lederegenskaper.agenda:... [-]
Spania Madrid
Oktober 2019
Spansk
Deltid
10 finn din doctor juris
Nettstudier
Les mer på norsk
Spain Business School

Målrettet mot alle fagpersoner som trenger å integrere de nye kanalene som brukes av kunder i sine forretningsstrategier: digital. Og selvfølgelig til alle gründere som t ... [+]

Hvem er det for:

Til alle fagpersoner som trenger å integrere de nye kanalene som brukes av kunder i sine forretningsstrategier: digital. Og selvfølgelig til alle gründere som trenger å kjenne til fordelene som tilbys på Internett, enten fordi de kommer til å etablere en e-handel eller fordi de vil transformere eller tilpasse sin tradisjonelle virksomhet til digital.

mål:Kjenne til, forstå og bruke de grunnleggende basene i ethvert selskap, men fra visjonen om det nye markedet: digital.Få fullstendig kunnskap om markedsføring og kundeadministrasjon.Vet hvordan du måler og oppnår resultater på handlingene som blir implementert.Bli en ekspert på å oppnå den beste avkastningen.Har muligheten til å bygge ditt eget prosjekt og få finansiering for detagenda:... [-]
Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
10 finn din doctor juris
Nettstudier
Les mer på norsk
Spain Business School

Master i entreprenørskap trener studenten om han tenker på å lage sitt eget prosjekt eller om han allerede har gjort det. Hvis dette er saken din, vil det lære deg fra de ... [+]

Master i entreprenørskap trener studenten om han tenker på å lage sitt eget prosjekt eller om han allerede har gjort det. Hvis dette er saken din, vil det lære deg fra de juridiske feltene å ta hensyn til, hvordan du oppdager ideen, å søke finansiering og å utføre drift og ledelse av en virksomhet.

Miljøet er 100% erfaringsmessig og du får veiledning og veiledning av anerkjente gründere som vil introdusere deg det mest interessante nettverket for forretningsidéen din.

I tillegg, hvis du er interessert, vil du fullføre mastergraden med ideen din om å gjøre det, og selskapet ditt opprettet med råd fra de beste fagfolkene i sektoren.

adressert til

Alle som har en entreprenørskap og ønsker å vite hvordan han på et tidspunkt må sette opp prosjektet sitt og dermed minimere risikoen.... [-]

Spania Madrid
Kontakt skolen
Spansk
Deltid
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Spain Business School

Den digitale analytikeren og datavitenskaperen er to av de mest etterspurte profilene i dag og i de kommende årene. Denne mastergrad er rettet mot profiler på ledernivå, ... [+]

Hvem er det for:

Den digitale analytikeren og datavitenskaperen er to av de mest etterspurte profilene i dag og i de kommende årene. Denne mastergrad er rettet mot profiler på ledernivå, mellomledere, tekniske profiler, uavhengige fagfolk, gründere, etc. Kort sagt, til enhver profesjonell som ønsker å være ledende i det digitale selskapet.

Dette programmet kan undervises online, semi-face-to-face, eller personlig intensiv.

mål:Vet, forstå og bruk grunnleggende grunnlag for ethvert selskap, men fra visjonen til det nye markedet, digital.Lær å tolke atferdene som brukerne har i nettverket og spesielt på nettstedet vårt for å tilpasse produktene, tjenestene og virksomheten til hva brukerne krever.Behandle de viktigste verktøyene, for eksempel Google Analytics. I tillegg ta kontakt med virkeligheten av Big Data som allerede er en ustoppelig virkelighet som påvirker både bedrifter og enkeltpersoner.Ha muligheten til å bygge ditt eget prosjekt og få finansiering for det.I tillegg er det en rekke globale mål for alle programmer som består av: Effektiv styring av arbeidsgrupper, læring om strategiske beslutninger, utvikling av en global og integrert visjon, styring av forandringsledelse og opptak av lederegenskaper.agenda:... [-]
Spania Madrid
Åpen påmelding
Spansk
Deltid
10 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Qué es Spain Business School

Nuestra Escuela

Formación Spain Business School

Spain Business School
Address
C/ Velázquez 12.
28006 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania
Nettsted
Telefon
+34 917 19 10 00