Les den offisielle beskrivelsen

Spania Business School er en ny skole av virksomheten privat, uavhengig og pluralistisk med en svært viktig sosial funksjon. Vi kan indikere vi står overfor en av de få skolene om ikke den eneste sosiale virksomhet.

Den består av fagfolk med lang erfaring i undervisning og ønsker å dele sine kunnskaper legge verdi for samfunnet. Vi ønsker å betjene og opplæring talentfulle mennesker, uavhengig av alder, rase eller krav.

Spania Business School fokuserer på virksomheten, juridisk og operativ trening, etter en høy kvalitet eLearning metodikk som brukes av de ledende handelshøyskolene i verden.

pixelSpania Business School presentere oppnå anerkjennelse av det internasjonale samfunnet og elektronisk opplæring kvalitet gjennom sin lærerstaben, den høye etterspørselen av akademiske programmer og konkurransedyktig pris system./>

Mission

Misjon og visjon av Spania Business School

 • Veilede beslutninger.
 • Fokus på kvalitet og service.
 • Den formative vekst i samfunnet.

verdier

Verdiene er basert på enkeltpersoner og bedrifter er fellesskap av mennesker.

 • Respekt for andre, personlig og profesjonelt. Business folk-sentrert ledelse.
 • Spirit of service og god kvalitet som et middel for godt arbeid.
 • Ydmykhet, evne til å lære og lytte.
 • Integritet og teamarbeid.
 • samfunnsengasjement.
 • Internasjonalisering.
 • Entreprenørskap.

metodikk

Nettbasert opplæring utviklet av Spania Business School er basert på en ny modell som forsoner non-ansikt undervisning og utfyller teknologiske fremskritt og læring. Undervisning tilsvarer ansiktet, men slik imøtekomme de tidsplaner deres tilgjengelighet, være i stand til å kombinere trening med faglig og personlig engasjement.

Den elektroniske metoden gjør det mulig å oppnå de opplæringsmålene gjennom deltakelse og samhandling. Deltakerne har et fullt aktiv rolle, intervenere i en rekke aktiviteter og debatter som vil tvinge deg til å samhandle med både lærer og med sin kamerat program.

I løpet av programmet studenten må oppgi iherdig på den virtuelle campus for å ha kontinuerlig overvåking:

 • Case-metoden, som brukes av ledende internasjonale handelshøyskoler.
 • Studiemateriell.
 • Deltakelse i praktiske case-studier.
 • Diskusjonsfora og diskusjoner med lærere og elever.
 • Videokonferanse og leve virtuell klasse eller utsatt modus der læreren utvikler konsepter og innholdet fremme debatt og arbeid i de kommende ukene.

Det vil være en kontinuerlig tilbakemelding til å berike student-lærerutdanningen ved å oppmuntre elevene til å identifisere de viktigste problemene og prioritering av saker som tidsstyring. Den tradisjonelle læreren blir en veileder eller tilrettelegger og de viktigste funksjonene:

 • Veilede studenter mot læringsinnhold, å svare på henvendelser, korrigere aktiviteter og peker ut hvilke aspekter bør utdype.
 • Positivt oppmuntre hele gruppen, og skaper et klima for læring og heve spørsmål om debatt.
 • Holde orden på elevmedvirkning, vurdere læring og utføre daglig tilbakemeldinger.

En kvalitet online program tilbyr følgende fordeler:

 • Avstemming mellom din personlige tid, arbeid og studier. Mulighet til å ta høyere utdanning uten å avbryte arbeidsplanlegging.
 • Besparelser. Transportkostnader, reisetid og opplæring.
 • Fleksibilitet. Du velger tid og engasjement.
 • Teknologi. Bruk og kjennskap til teknologi.
 • Nettverk. Utveksling av arbeidserfaring og utvide nettverket.
Programmer gitt i:
 • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Spain Business School

Til alle fagpersoner som må drive selskaper, enten deres egen eller for andres konto, digital eller som vil forvandle deres til digital. Master i digital virksomhet lar d ... [+]

Hvem er det for:

Til alle fagpersoner som må drive selskaper, enten deres egen eller for andres konto, digital eller som vil forvandle deres til digital.

Master i digital virksomhet lar deg være lærer i alle fagområder av ny virksomhet, teknologiske og juridiske grunnleggende anvendelser på internett, produkter, digitale forbrukere og elektronisk handel, markedsføring i alle dens aspekter (digital, mobil, sosiale nettverk, lojalitet) av klienter), online innholdshåndtering, webanalyse, reklame, ferdigheter I Spain Business School vi eksperter på opplæring av nåværende og fremtidige digitale ledere.

mål:Kjenne til, forstå og bruke de grunnleggende basene i ethvert selskap, men fra visjonen om det nye markedet: digital.Få grunnleggende kunnskap om salg, markedsføring, økonomi og menneskelige ressurser, men mestring av de nye teknikkene: Digital markedsføring, sosiale nettverk, elektronisk handel, ledelsesferdigheter 2.0 og Web Analytics.Vet hvordan du måler og oppnår resultater på handlingene som blir implementert.Bli en ekspert på å oppnå den beste avkastningen.Har muligheten til å bygge ditt eget prosjekt og få finansiering for detI tillegg er det en rekke globale mål for alle programmer som består av: Effektiv styring av arbeidsgrupper, læring om strategiske beslutninger, utvikling av en global og integrert visjon, styring av forandringsledelse og opptak av lederegenskaper.agenda:... [-]
Spansk
Deltid
12 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Spain Business School

Master i entreprenørskap trener studenten om han tenker på å lage sitt eget prosjekt eller om han allerede har gjort det. Hvis dette er saken din, vil det lære deg fra de ... [+]

Master i entreprenørskap trener studenten om han tenker på å lage sitt eget prosjekt eller om han allerede har gjort det. Hvis dette er saken din, vil det lære deg fra de juridiske feltene å ta hensyn til, hvordan du oppdager ideen, å søke finansiering og å utføre drift og ledelse av en virksomhet.

Miljøet er 100% erfaringsmessig og du får veiledning og veiledning av anerkjente gründere som vil introdusere deg det mest interessante nettverket for forretningsidéen din.

I tillegg, hvis du er interessert, vil du fullføre mastergraden med ideen din om å gjøre det, og selskapet ditt opprettet med råd fra de beste fagfolkene i sektoren.

adressert til

Alle som har en entreprenørskap og ønsker å vite hvordan han på et tidspunkt må sette opp prosjektet sitt og dermed minimere risikoen.... [-]

Spansk
Deltid
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk

Qué es Spain Business School

Nuestra Escuela

Formación Spain Business School

Spain Business School
Address
C/ Velázquez 12.
28006 Madrid, Community of Madrid, Spania
Nettsted
Telefon
+34 917 19 10 00