Sports Management School - Barcelona

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Sports Management School er en internasjonal skole som spesialiserer seg på Sports Management, basert i Paris, Lausanne og Barcelona, fokusert utelukkende på sport management. Dette gir oss omfattende erfaring innen alle områder relatert til denne verden og i særdeleshet, handel og distribusjon, markedsføring, kommunikasjon, organisering sportsarrangementer, etc.

Vårt mål er å trene unge fagfolk og ledere av sport. Siden starten i 2010, Sports Management School og har 300 fagvis studenter og mer enn 100 kandidater, med en integrering rate på 90% i selskaper i sektoren etter å skaffe vitnemålet.


Michael Tapiro - Grunnlegger av Sports Management School/>

"Næringslivet i sport, som har vært en verden utelukkende drevet av lidenskap i lang tid, har blitt i dag i en økonomisk univers, som dreier seg om internasjonale idrettskonkurranser, deres senderettigheter og stadig flere tilskuere. idrett er nå i hendene på spesialister i jus, økonomi, ledelse og markedsføring, samtidig som en viktig faktor for sosial og politisk innflytelse på utviklingen av økonomien på kommunalt, provinsielle eller regionalt, eller til landet eller kontinentet, vil dens ekthet og dens appell ikke slutte å vokse.

Sport kjenner ingen grenser. Det befester sin internasjonale utvikling med vekst i fremvoksende land, takket være en formidabel multimedia broadcast media. Utviklingen av idrettsorganisasjoner krever nye profiler til å følge denne endringen. Sports Management School utdanner fremtidige ledere for idrett leter etter spesialiserte profiler, klar over de nye utfordringene i utvikling og sosiale imperativer av etikk og godt styresett. "


anlegg/>


Sports Management School Campus Barcelona/>

Campus Sports Management School ligger i L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, ​​og dele stedet med andre skoler Grupo Planeta innen 10 800 m2 og har plass til mer enn 3000 studenter. Det har klasserom læring og praksis, møterom, bibliotek, kantine og auditorium.


Campus Sports Management School Paris/>

Sports Management School Lausanne Campus


Planet Dannelse og universiteter/>


Planeta, som ble grunnlagt i 1949, står som den første spanske forlagsgruppen og kommunikasjon. Union skiller seg ut for sin sterke innovative uttrykkelig multikanal virksomhet tradisjon og sin store kapasitet og yrke. Det store utvalget er fokusert på ledende kultur, opplæring, informasjon og audiovisuell underholdning./>

I feltet for opplæring, trening og universiteter Planet tilbyr en omfattende katalog av spesialisert opplæring som spenner fra yrkesopplæring til studier av lavere, høyere og Master. Slik trening tilbudet er særdeles fokusert på markedets krav og lærte å kombinere vår fleksible metodikk og den nyeste teknologien.


universitets prosjekter:/>

 • EAE Business School: Blant de beste 30 handelshøyskoler som rangeres amerikanske økonomien og den raskest voksende i de siste tre årene.
 • OBS Business School: Først handelshøyskole 100% online.
 • UNIBA International Center of Barcelona knyttet til Universitetet i Barcelona, ​​og tilbyr Bachelor og Master Institution.
 • VIU (Valencia International University): Private University, online og internasjonale projeksjon rekke grader og offisiell mester.
 • Ostelea, School of Hospitality
 • ESdesign - School of Design i Barcelona: Skole fokusert på design sektor tilbyr mestere som gjør at fagfolk til å spesialisere seg i sine områder av ekspertise av design, med en visjon sektor.
 • ESLSCA Business School Paris: Blant de 10 europeiske universiteter og skoler, og i topp fire av det franske markedet, med de beste profesjonelle diplomer.
 • EDC Paris Business School: Den eldste private og internasjonal fransk skole. 15.000 kandidater fordelt på 77 land, mange bedriftsledere.
 • Institut superier Marketing du Luxe: Grunnlagt av Cartier House, så ledere og unge designere hånd spesialister i verden av luksus
 • Ecole de Guerre Economique EGE-: First School of Economic Warfare på fransk, hans pedagogiske modell av komparativ analyse av nasjonale og transnasjonale systemer, overføre fra den militære verden til den sivile verden og betydningen av den offensive administrasjon informasjon for utvikling av økonomisk virksomhet.
 • IFAM Business School: Med en av de første eksisterende internasjonale programmer, fokuserer skolen på case-studier for å oppmuntre til initiativ, adressering ulike syn og optimalisere beslutninger.

Steder

Barcelona

Address
Av. Josep Tarradellas 171-177
l’Hospitalet de Llobregat

08902 Barcelona, Catalonia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: