The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ostelea er et internasjonalt universitet sentrum, som tilhører den Opplæring delingen av Grupo Planeta, Som spesialiserer seg på opplæring fagfolk i gjestfrihet og turisme sektorer med en lidenskap for god service og en flerkulturell visjon.

The College oppgave er å bidra til en bærekraftig sosial, økonomisk og kulturell utvikling av næringen ved å trene ledere, fagfolk og teknikere i sektoren. Dens satsing på innovasjon og utvikling av båndene mellom selskapene aktiver Ostelea å bringe nye løsninger til markedet.

Grupo Planeta trening divisjon, Planeta Formación y UniversidadesForvalter store prosjekter både i universitetssektoren (EAE Business School, OBS, VIU (Universidad Internacional de Valencia), UNIBA, ESdesign) og området med Professional Training (CEAC, IFP, Deusto Formación og Deusto Salud). Det ble besluttet å bruke all den kunnskap akkumulert av divisjonen til opprettelsen av et universitet College of Tourism Hospitality, Ostelea.

I enkelte programmer kjøres på Barcelona campus, studenter som fullfører løpet av skole få trippel kvalifisering fra Ostelea, EAE Business SchoolSpanias nest største handelshøyskole, og Universitat de Lleida. I Madrid campus, er Ostelea faglige partner Universidad Juan Carlos I.

logosschools

Steder

Barcelona

Ostelea

Address
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International C/ Aragó, 28
08015 Barcelona, Catalonia, Spania

Madrid

Address
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International C/ Príncipe de Vergara, 108
28002 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania