ThePowerMBA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Til nå var nøkkelkunnskapene i hendene på noen få.

Bli med på handelshøyskolen som leder forandringen.

Den komplette Master of Business hvor du vil lære av referansetall, få kontakt med tusenvis av mennesker med dine bekymringer og forsterke ditt personlige merke uten å gjøre en innsats i tid eller penger.

Godkjent av de beste selskapene, som allerede trener sine ansatte med ThePowerMBA :

126085_empresas01.jpg

For hva?

Når du har nøkkelkunnskap, kontakter og et personlig merke som validerer deg, vil det være mye lettere for deg å oppnå alle dine mål.

  • Oppdater kunnskapen din
  • Gi en karriere vri eller høyt til din karriere
  • Start vellykket
  • Utvikle din virksomhet / bedrift
  • Bli ekspert på negoicio

Mer enn 12 000 studenter fra Spania, Mexico, Peru, Chile og Colombia har forstått at det er en mulighet og har stolt på ThePowerMBA .126091_alumnos.jpg

metodikk

teori

Det viktigste teoretiske innholdet i de beste MBA-ene i verden (strategi, digital markedsføring, regnskap, etc.)

praksis

Suksesshistoriene (og fiaskoer) til nystartede selskaper, selskaper og lokale selskaper som forsterker all den kunnskapen som er oppnådd.

Kompetanseområder

"Jeg har tatt kurs på Yale, Harvard, HEC, Cornell, og denne MBA får etter min mening en veldig høy score" Carlos Montoro - Student ThePowerMBA

Strategi og forretningsmodeller

Fra de beste verktøyene og modellene (forretningsmodellduk, strategisk kart og verdikurver, Porter, Ansoff, etc.) og analysen av en rekke suksesshistorier, vil du tilegne deg kunnskap som lar deg være i stand til å forstå og analysere forretningsmodeller, konkurranse, konkurransefortrinn, vekststrategier, etc.

Innovasjon og mager oppstart

En sann manual for å lage lønnsomme og bærekraftige forretningsmodeller i usikre miljøer. En filosofi som transformerer forretningsstrategi og som alle ledere og selskaper i verden bør innlemme i sitt DNA.

Markedsføring og digital markedsføring

Det er ingen digital markedsføring, digital markedsføring er. Lær å designe og implementere en strategi for å utvide virksomheten din basert på digitale kanaler: å sette mål, sette konverteringsmål gjennom hele trakten, bruk av de viktigste verktøyene og kanalene for fange, analyse, trender, etc. .

Regnskap og økonomi

Inntil du forstår økonomi og regnskap forstår du ikke virksomhet og selskap. Dette kurset vil hjelpe deg å forstå, på en veldig intuitiv måte, språket og prinsippene for regnskap, hvordan et selskap er finansiert, hvordan en investering blir analysert, hva er de viktigste indikatorene og forholdstallene som brukes for å vurdere lønnsomhet og risiko, de viktigste verdsettelsesmetodene til et selskap, etc.

Personlig utvikling

Myke ferdigheter som er nødvendige for å vokse personlig og profesjonelt.

Ledende organisasjoner

Bedrifter er bygd opp av mennesker, og riktig ledelse av mennesker, deres utfordringer, forretningskultur, interessegrupper og endringsprosesser, det vil si styring av organisasjonsatferd er en av hovednøklene som utgjør forskjellen mellom middelmådige og utmerkede selskaper.

Den største forstyrrelsen i utdanningshistorien

"Inntil nå virket det ikke mulig at en mastergrad på dette nivået hadde denne prisen"

Til nå var den beste kunnskapen i hendene på noen få, som kunne få tilgang til prestisjetunge skoler.

ThePowerMBA er en annen skole. Vi tror på å bringe denne kunnskapen til rastløse mennesker og er ivrige etter å lære, og stole på referanser rundt om i verden og med en fleksibel metode, som lar deg ikke kompromittere ditt tempo i livet eller økonomien.

Steder

Madrid

Address
Calle Urogallo 9, Ciudalcampo
28707 Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: