Universidad Católica San Antonio de Murcia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det katolske universitetet San Antonio - UCAM, som et katolsk universitet, er preget av å tilby sine studenter en integrert formasjon, basert på den teoretiske og tekniske kunnskapen som er spesifikk for hver grad pluss menneskelig formasjon forankret i prinsippene om kristen humanisme, til dette arbeidet er De dedikerer et fakultet av anerkjent prestisje og et team av personlige veiledere, som overvåker studenten fra begynnelsen av studiene til slutten, med sikte på å gi verktøy som forbedrer ytelsen og samtidig styrker deres menneskelige formasjon.

Vårt mål er å trene fagfolk som er i stand til å transformere samfunnet, utjevne ulikheter og fremme forbedringer som tillater opprettelsen av en mer rettferdig verden, og respekterer verdigheten til mennesker fra oppfattelse til naturlig død.

UCAM har satset fra begynnelsen til undervisning og forskningskvalitet, utvikle og anvende aktive læringslæringsmetoder: små grupper, veiledning, samarbeid, praktik i alle grader, end-of-degree-arbeid, innlemmelse av ny teknologi, nettverk WIFI i hele campus, virtuell plattform, mange datamaskiner for bruk av studenter ... alt dette har gitt oss en rask tilpasning til det europeiske høyere utdanningsområdet, uten traumer, både av lærere og studenter.

I denne linjen har UCAM fått verifisering av ANECA og departementet på 23 grader, og tilbyr også mer enn tretti offisielle master- og doktorgradsprogrammer . I dag er prosessen med implementering av grader en realitet, åtte grader har startet prosessen med gunstige resultater. Dette er resultatet av arbeid, innsats og ansvarsøvelse for et høyt kvalifisert og spesialisert fakultet, både i faglige og forskningsoppgaver, som godkjent av det høye antallet professorlærere og det store antall forskningslinjer.

En annen av våre differensialfunksjoner er internasjonalisering , et viktig aspekt i en globalisert verden, vi har samarbeidsavtaler rundt om i verden med prestisjetunge universiteter som Berkeley, Chicago, Bologna ... for opplæring av våre studenter og spesialisering av våre lærere .

For dette er det nødvendig å peke som signifikant, innsatsen fra det katolske universitetet i San Antonio for å øke dataene om arbeidsinnsetting , hvis høye hastighet også er fruktbar for arbeidet til teknikere av vår tjeneste for orientering og arbeidssetting.

Fra Universidad Católica San Antonio jobber vi for og for studentene, er de mennesker, med navn og historie, vårt ønske er å bidra til den personlige og profesjonelle suksessen til alle de som deltar i dette prosjektet fra prinsippene som denne institusjonen støttes .

Steder

Murcia

Address
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Guadalupe

30107 Murcia, Murcia-regionen, Spania

Spania Online

Address
Spania Online, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss