Univerisidad De Cantabria

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Cantabria har hovedkontor i byen Santander. Det er en offentlig, ung og moderne institusjon hvis viktigste formål er å bidra til sosial fremgang gjennom sitt engasjement til undervisning og vitenskapelig ekspertise. Dette er den andre spanske universitetet for den globale effekten av vitenskapelig produksjon og femte i undervisning kvalitet (rangering av CYD Foundation) og leder en av de ni Campus of International Excellence av departementet for utdanning og kultur i Spania.

Studenter ved Universitetet i Cantabria i det et bredt spekter av kvalifikasjoner, som siden den ble etablert i 1972, har trent nesten 36.000 studenter. Satsingen på faglig dyktighet er en av de viktigste funksjonene i en pedagogisk tilbud støttes av vitenskapelige prestisje av sine lærere og gjennomgått av kvalitetskontroller fastsatt av institusjonen selv.

Universitetet i Cantabria tilbyr sine studenter en rekke ressurser til å skaffe seg en omfattende opplæring. Deres læreplaner søker i denne sammenheng en hensiktsmessig balanse mellom praksis og teori, kan studenten bli beriket med ulike komplementære tjenester: programmer, praksisplasser, språkkurs, poeng for tilgang til ny teknologi, utvekslingsprogrammer med europeiske universiteter og amerikansk, coaching og mentoring aktiviteter, etc.

Steder

Santander

Address
Univerisidad De Cantabria
Avda. de los Castros s/n

39005 Santander, Cantabria, Spania

Programmer

Denne skolen tilbyr også: