Universidad Católica de Valencia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den katolske universitetet i Valencia "San Vicente Martyr" er dedikert til sannhetens sak gjennom tjenesten til verdighet til personen og årsaken til Kirken. Arbeidet utviklet i dette universitetet er basert på dyp overbevisning om at kunnskap og fornuft er trofaste tjenere for troen.

Born valentina Heart Church, den katolske universitetet i Valencia "San Vicente Martyr" er avslørt som en makeløs senter for kreativitet og formidling av kunnskap til beste for samfunnet. Resultatet av universitetets arbeid utført i over femti år ved School of Nursing "Ntra. Ms av Forsaken, "mer enn tretti Edetania Foundation og mer enn ti av Fakultet for økonomi, katolske universitetet søker, mens krevende kvaliteten på studentlivet: felles arbeid mellom tro og fornuft , styrke en autentisk universitetssamfunnet i en atmosfære av akademisk vennskap, og det formål å skape og opprettholde et unikt personlig pedagogisk samarbeid med universitetet.

komplett utdanning

Den katolske universitetet i Valencia "San Vicente Martyr" anser læreren som lærer, der kunnskap er ikke overført som om det var et mål for bruk og forbruk, men etablerer fremfor alt en sapiencial forholdet blir ordet før kringkasting begreper. Instruksjon, opplæring og trening er pilarene som gjør vår undervisning.

Læreren instruerer, noe som gir en grunnleggende bidrag til strukturen av personlighet; utdanner, bidrar til å oppdage og aktivere evner og talenter hver og form, i henhold til humanistisk forståelse, utover faglig kompetanse innrammet i en solid konstruksjon og en klar sammenheng betydninger av livet.

Det katolske universitetet nærmer universitetsutdanning i jakten på en rik og fullstendig opplæring. Hovedmålsettingen er at de skaffer seg en humanistisk og vitenskapelig trening som det sømmer seg en stor innvirkning studier på fremtiden for vårt samfunn. Den søker også integrering av kunnskap i den katolske tradisjonen selv.

en personlig og veiledet student sporing utføres ved å observere en individualisert undervisning, trene dem med vitenskapelig rigor, gjennom spesialiserte lærere, og tilbyr til enhver tid den nødvendige støtten fra service og veiledning.

Hvert universitet mottar individualisert overvåking. Ikke bare det påvirker utelukkende akademisk, men i full trening. Studenten er ledsaget på vei gjennom universitetet, slik at i tillegg til å tilegne seg kunnskap og studier av sine egne tekniske ferdigheter, vokse og modnes som person og profesjonell.

Universitetet ånd fører til svært verdi livet av intelligens, å søke sannheten lidenskapelig, å respektere untouchable verdighet og plassere det felles gode for samfunnet til de spesielle interessene til den enkelte

San Vicente Martir

Den katolske universitetet i Valencia "overlater martyr av Kirken i Valencia dette universitetet prosjektet og setter den i hendene for å nå Herrens velsignelse, visdom og midlene til å gjennomføre det i henhold til sin hensikt" (Art. 2. Resolusjon av ereksjon).

Immaculate Conception

Katolske universitetet ble reist dagen for Marias uplettede unnfangelse. Av denne grunn, høytidelig feire denne festivalen ved universitetet og "inviterer det pedagogiske miljøet å alltid vise spesiell hengivenhet og takknemlighet til jomfru Maria." (Art. 5. Resolusjon av ereksjon).

Historie

Den katolske universitetet i Valencia "San Vicente Martyr", den resultat av universitetets arbeid utført i mer enn tretti år av Edetania Foundation, ble reist av den eminente og pastor Mr. Cardinal Agustin Garcia Gasco D., erkebiskop emeritus i erkebispedømmet Valencia († 2011), 8. desember 2003 høytidelighet Den ubesmittede unnfangelse i Metropolitan Cathedral of Valencia.

I resolusjon av ereksjon, prelaten erkjente bekymring for Kirken i Valencia gjennom århundrene for å gi den kristne samfunnet og Valencia samfunnets institusjoner som ville tillate å skape, fremme og revitalisere universitetet kultur. Dermed ble kirken omtalt ved fødselen, fem århundrer, fra Universitetet i Valencia siden, og mange andre universiteter.

Mons. José María García Lahiguera († 1989), erkebiskop av Valencia, i samarbeid med noen religiøse institusjoner, skapte skole for lærerutdanning Edetania den 3. november 1969 og var den Edetania Foundation i januar 1974. Noen år senere, i 1979, daværende erkebiskopen av Valencia Mons. Miguel Roca Cabanellas († 1992) og rektor ved Universitetet i Valencia signerte avtalen Edetania utplassering til Universitetet i Valencia, i kraft før 2004. I løpet av disse årene har Edetania klasserom dannet tusenvis av lærere som formidler sin kunnskap i skolene i Valencia.

I 1999 endring av de vedtektene i stiftelsen ble godkjent til å tilpasse seg vekst opplevde Edetania, slik at utvidelsen av utdanningsmuligheter. Stiftelsen inngått en tilknytning avtale med Universitetet Miguel Hernández de Elche i oktober 2002, som dekker universitetsgrader i psykologi, pedagogisk psykologi, Sciences av fysisk aktivitet og idrett, sosiale og kulturell antropologi og marine fag, som sluttet ved fakultet for humaniora og pedagogikk Edetania.

Med oppføring av det katolske universitetet i Valencia "San Vicente Martyr" universitetsgrader ble omorganisert i fire fakulteter godt definert av objekter: formell og ikke-formell utdanning (Avdeling for lærerutdanning og Sport); personlig oppmerksomhet til atferdsproblemer (psykologiske fakultet og helsefag); analyse av kulturen og samfunn (Institutt for sosiologi og Human Sciences); og marin vitenskap (Fakultet for Eksperimentelle Sciences).

Den 4. februar 2005, godkjent Consell integrering av School of Nursing "Nuestra Señora de los Desamparados" og Fakultet for økonomi. Dermed ble det katolske universitetet organisert i fem fakulteter og en høyskole.

13. mars 2007 godkjente Consell de la Generalitat Valenciana opprettelsen av Det medisinske fakultet ved det katolske universitetet i Valencia. I dette fakultetet studier i medisin, odontologi, fysioterapi og podiatry ble de rammet.

September 18, 2009, godkjent Consell opprettelsen av Fakultet for samfunnsvitenskap og jus og operasjonalisering av fører til tildeling av den offisielle grad i bioteknologi, jus og filosofi universitetsutdanning.

I dag er den katolske universitetet i Valencia har 10 fakulteter som ramme 24 offisielle grad kurset.

Steder

Valencia

Address
Carrer de Quevedo, 2,
46001 Valencia, Valencian Community, Spania