Universidad Rey Juan Carlos T

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

presentasjon

Grunnlagt i 1996, vårt universitet står til tjeneste for deg, og gir deg kvalitetsopplæring, gjennom et bredt og utmerket faglig tilbud, og som bidrar til fremste kunnskaper, hvis resultat er i vår vitenskapelige undersøkelse av internasjonal projeksjon.

Overbevist om vårt kall til offentlig tjeneste, enten du er student, eller hvis du tenker på å studere ved URJC, tilbyr vi deg alle våre evner for din trening. Universitetet vårt tilbyr deg en stab av lærere som brenner for å gi deg den beste opplæringen. De er samtidig dynamiske fagpersoner, fleksible og tilpasset de nye undervisningsmetodologiene. Du har også oppdaterte og kvalitetsfasiliteter, så vel som laboratorier og mange andre tjenester utenfor klasserommene. Å studere ved King Juan Carlos betyr å gå inn i et ideelt læringsmiljø som vil hjelpe deg å nå dine mål, både personlige og profesjonelle, i den mest spennende fremtiden.

For selskaper og fagpersoner har vi også et bredt og nøye tilbud på videreutdanning og kontinuerlig opplæring. I tillegg stiller vi vår ledende forskning til tjeneste for deg og hele samfunnet, for å utvikle ny kunnskap og bidra til å løse problemene som virkelig betyr noe for innbyggerne.

Vi er involvert i kulturskaping og dens formidling, promotering av sport og en bærekraftig livsstil. Vi ønsker å bidra til kritisk studie av sosiale problemer, og gi innovative forslag fra vitenskap, kultur og kunstløsninger som gjør vår verden til et mer rettferdig og behagelig sted.

Selv om vi er født til å tjene befolkningen i Madrid-samfunnet, er vi involvert med alle spanjoler og borgere i EU. Og vi er veldig stolte av det spesielle båndet som forener oss med Latin-Amerika. Vi jobber tett med de beste universitetene i verden.

Vi har fem studiesteder i Madrid-regionen: Aranjuez, Alcorcón, Fuenlabrada, Madrid og Móstoles, og flere steder i hovedstaden.128560_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

grader

Rey Juan Carlos University tilbyr anerkjente bachelorstudier i hele EU innen alle kunnskapsområder: kunst og humaniora, juridiske og samfunnsfag, ingeniørvitenskap og arkitektur, helsefag og eksperimentelle vitenskaper.

Universitetet vårt ønsker studenter fra mer enn 80 nasjonaliteter velkommen. Det er et universitet hvor man kan utvikle en kritisk ånd, trene i det faglige og profesjonelle aspektet, og også hvor man skal berike og vokse personlig og kulturelt. Å studere ved URJC tilbyr et læringsmiljø og et unikt campusliv for å øke arbeidet og talentet.

Forskningen i URJC

Rey Juan Carlos University promoterer forskning rettet mot økonomisk og sosial utvikling, fremme og fremme forskningsaktivitet og formidling og overføring av kunnskap og resultater til samfunnet. Markedsføring av ID-aktiviteter gjennomføres gjennom samarbeid med selskaper og institusjoner, og deltakelse i nasjonale og internasjonale samtaler som lar våre forskere utvikle sine forskningslinjer som bidrar til generering, utvidelse og formidling av kunnskap, og til Fremskritt av vitenskap og teknologi.128561_pexels-photo-1438072.jpg

Universitetslivet

Rey Juan Carlos University inkorporerer en serie programmer og handlinger til tjeneste for universitetssamfunnet og det sosiale miljøet i dets akademiske og forskningsaktivitet. Gjennom hele kurset utvikles ulike kunstneriske, kulturelle og pedagogiske aktiviteter som kompletterer universitetslivet og bidrar til utvikling og integrert opplæring av studentene våre.

Koblingen mellom universitetet og universitetsutdanningen gjennom livet utvikles også gjennom University of Older-programmet. Vårt sosiale engasjement inkluderer prosjekter fra samarbeid og frivillighet, bærekraft og sunt universitet.

Steder

Madrid

Address
Universidad Rey Juan Carlos
Calle Tulipán s/n. 28933 Móstoles, Madrid

Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss