Universidad de Huelva

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Universidad de Huelva er en institusjon til tjeneste for samfunnet som innenfor rammen av konstitusjonelle verdier, og som offentligrettslig enhet, utstyrt med juridisk personlighet, oppfyller sine formål og utvikler sine funksjoner i samsvar med gjeldende lovgivning i autonomiregime.

bøter

Universidad de Huelva tilsvarer tilbudet av offentlig tjeneste for høyere utdanning, gjennom studier, undervisning og forskning, å måtte fremme full dannelse av egne medlemmer, verdiene rettferdighet, frihet og pluralisme, samt tenking og gratis og kritisk forskning, for å være et effektivt instrument for transformasjon og sosial fremgang. Universidad de Huelva er til tjeneste for den intellektuelle og materielle utviklingen til folket, for å forsvare miljøet og for fred.128606_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

funksjoner

Universidad de Huelva må oppfylle følgende funksjoner:

  • Opprettelse, utvikling, formidling og kritikk av vitenskap, teknologi og kultur.
  • Forberedelsene til utøvelse av profesjonelle aktiviteter, som krever anvendelse av teknisk eller vitenskapelig kunnskap og metoder og for litterær eller kunstnerisk skapelse.
  • Vitenskapelig og teknisk støtte for kulturell, sosial og økonomisk utvikling, med spesiell oppmerksomhet til Huelvas og Andalusianske autonome samfunn. Utvidelsen av universitetskulturen.

begynner

Aktiviteten til Universidad de Huelva . så vel som dens autonomi, er det basert på prinsippet om akademisk frihet som kommer til uttrykk i frihetene til professorat, undervisning, forskning og studier (art. 4 Foreløpige forskrifter).128604_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Steder

Huelva

Address
Dr. Cantero Cuadrado, 6. 21004 Huelva
Huelva, Andalusia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss