Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Coruña Ble grunnlagt under den galisiske universitetsloven 11/1989 20. juli 1989. Den konstituerende forsamling vedtok universitetets vedtekter den 4. februar 1992 og disse ble publisert i den offisielle bulletinen (DOG) 17. september 1992.

Universitetet i Coruña ligger territorielt i Campus of Coruña og Campus of Ferrol.

Universitetet i Coruña er en offentlig institusjon som har som hovedmål å generere, forvalte og formidle kultur og vitenskapelig, teknologisk og profesjonell kunnskap gjennom utvikling av forskning og undervisning.

Universitetet i Coruña oppfatter sitt vesentlige formål som en offentlig kvalitetstjeneste for å oppnå større velferdsnivå for samfunnets gruppe gjennom å søke sosiale, vitenskapelige og teknologiske fremskritt innen etiske rammer. En del av sitt oppdrag er dannelsen av et åpent, kritisk, demokrati og solidaritetsborgerskap, som er i stand til å analysere virkeligheten, diagnostisere problemer, formulere og implementere løsninger basert på kunnskap og rettet mot fellesskapet.

Universitetet i Coruña uttrykker uttrykk for sitt engasjement for studiet og integrasjonen av Galicia, dens sosiale, kulturelle og språklige identitet, og den vil fremme sin fulle integrasjon i europeisk høyere utdanning og og projeksjonen i Latin-Amerika. Universitetet i Coruña-stiftelsen, et privat veldedighets- og akademisk fundament, er opprettet for å gi universitetet permanent permanent støtte.

En coruña

Formålsparagraf

Universitetet i Coruñas rolle er å støtte samfunnets kulturelle, sosiale og økonomiske fremgang gjennom oppmuntring, ledelse og formidling av kulturell, vitenskapelig, teknologisk og profesjonell skapelse. Målet er å levere høy kvalitet, galisisk offentlig tjeneste.

Sentralt i dette oppdraget er utdanning av åpne, kunnskapsrike, kritiske, engasjert, demokratiske og samarbeidende borgere med sterk solidaritetsfølelse og evne til å analysere sin virkelighet, identifisere problemer og foreslå og implementere løsninger basert på kunnskap og forståelse og felles beste.

Som en del av sin tjenesteplikt til samfunnet er universitetet forpliktet til:

 • Opprettelse, utvikling, kommunikasjon og kritisk analyse av vitenskap, teknologi og kultur.
 • Forbereder studentene for profesjonelt liv gjennom undervisning i vitenskapelig og kunstnerisk kunnskap og praksis.
 • Overføring, formidling og forfremming av kunnskap til fremme av kultur, livskvalitet og økonomisk utvikling.
 • Spredning av kunnskap og kultur gjennom universitetsoppsøkelse og livslang læring.
studenter

Visjon

Ser frem til 2020, ønsker UDC å:

 • Etablere sterke forbindelser med hele samfunnet for å forstå behovene sine og svare på endringene som foregår i vårt samfunn.
 • Samarbeide med alle sosiale partnere og offentlige og private organer for å undersøke, identifisere og gi løsninger på utfordringene vårt samfunn står overfor.
 • Åpne opp aktiva solidaritetskanaler, med sterk forpliktelse til miljøvern og bærekraftig utvikling gjennom innovasjon.

Universitetet vil fortsette å:

 • Tilbyr opplæring og utdanning skreddersydd for dagens og fremtidens behov i vårt samfunn, og tilpass den læringen til de enkelte utviklingsbehovene til hver elev gjennom å fremme effektive, innovative læringsmetoder for å sikre oppkjøpet av evner og kompetanser som kreves av våre grader.
 • Hjelp elevene til å utvikle ferdigheter som forbedrer deres arbeidsevne på lokalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.
 • Støtte til opprettelse og utvikling av nasjonale og internasjonale nettverk av grunnleggende og anvendte forskningsgrupper for å fremme vitenskapelig, teknologisk, økonomisk og sosial utvikling.
 • Bli anerkjent for forskning utført på universitetet og de innovative strategier og initiativer for kunnskapsoverføring som muliggjøres av tekniske og vitenskapelige tjenester fra UDC Technology Park.
 • Kombinere fremme av generell kunnskap på alle felt med spesialisering innen vitenskap og teknologi der universitetet er sterkest.
 • Administrer ressursene våre rettferdig, effektivt, produktivt og transparent, og arbeid for å sikre stabil og tilstrekkelig finansiering fra staten, med tilleggsfinansiering gjennom våre partnerskap i privat sektor.
 • Forbedre UDCs rykte i utlandet basert på våre undervisnings- og forskningsaktiviteter.
 • Fremme et system med strategisk ledelse for å oppnå våre kollektive mål i samarbeid og konsultasjon med hele universitetssamfunnet.

Verdier og prinsipper

UDC, som en offentlig, sivil, autonom, inkluderende og verdslig institusjon, og i samsvar med sine egne mål, vil bli styrt av følgende verdier og prinsipper:

 • Likestilling, basert på prinsippene om fortjeneste, evne, likestilling, universell tilgang til utdanning på tredje nivå og fremme en kultur med ikke-diskriminering.
 • Personlig innsats som en av de viktigste aspektene ved individuell utvikling og utvikling, og evnen til å finne en balanse mellom personlige ønsker og evnen til å tilfredsstille dem, som et hjelpemiddel for problemløsning, konfliktløsning og oppnåelse av kollektive mål for det felles gode .
 • Deltakelse i beslutningsprosessen og fremme av kommunikasjonskanaler mellom alle medlemmer av Universitetssamfunnet, som en måte å maksimere alt tilgjengelig talent og ressurser på.
 • Sosialt ansvar og engasjement, som en måte å bidra aktivt med til å forbedre samfunnets sosioøkonomiske situasjon og etablering av større økonomisk velvære i samfunnet som helhet.
 • Forpliktelse til Galicia og til forvandling og utvikling av det galisiske samfunnet: Å skape, beskytte, kommunisere og overføre den kunstneriske, urbane, arkitektoniske, dokumentariske og språklige arven og kulturen i Galicia.
 • Respekt for miljøet, som et sosialt ansvarlig universitet, maksimerer og styrer ressursene som står til disposisjon så effektivt som mulig, for å minimere miljøpåvirkning.
 • Effektiv bruk av offentlige ressurser for å sikre at de er mest brukt til å møte samfunnets behov og for det felles gode.
 • Kvalitet som et sentralt mål, med en kollektiv vilje og ønske om å arbeide for å oppnå høyere standarder for undervisning, forskning, ledelse og tjenester, for å øke sosial velvære.
 • Åpenhet som en mekanisme for ansvarlighet, for å ta hensyn til all avgjørelse og tiltak som Universitetet har tatt.
Programmer gitt i:
 • Engelsk
 • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Universidade da Coruña

Hensikten med denne graden er å uteksaminere forskerutdanning. Læreplanen består av 60 europeiske studiepoeng og er utformet for å oppnå den grad i ett studieår (fra okto ... [+]

Introduksjon

Hensikten med denne graden er å uteksaminere forskerutdanning. Læreplanen består av 60 europeiske studiepoeng og er utformet for å oppnå den grad i ett studieår (fra oktober til juli), men det er også forutsatt at kan studeres deltid, synkronisering studier med jobb, i hvilket tilfelle varighet vil være to kurs.

Du kan velge spesialiteter "Health Psychology" eller "psykologisk intervensjon i pedagogiske sammenhenger", som i sin tur har kontinuitet i de respektive doktorgrader som gir tilgang, slik at elevene til å utvide treningen til ga tittel av lege / en.

Klassene blir undervist av lærere prestisje lege akkreditert lærer og forsker på ettermiddagen for å legge til rette for kompatibilitet med arbeid.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

The Master i Computer Engineering (muei) er den offisielle universitetsmester profesjonalisere karakter, som fullfører prosessen med å tilpasse tilbudet av Avdeling for i ... [+]

Introduksjon

Den Master i Computer Engineering (muei) er den offisielle universitetsmester profesjonalisere karakter, som fullfører prosessen med å tilpasse tilbudet av Avdeling for informatikk UDC (FIC) til EHEA og sikre oppkjøpet av alle de ferdighetene du må ha en høyere grad i Computer Engineering , følge anbefalingene fastsatt av faglige rammeverk.

Hvorfor studere graden

Hovedsakelig av to grunner:

Å utvide, oppdatere og konsolidere tverrfaglig og spesialisert datakunnskap, både innen styring og kontroll, som i Computing teknologi. Å ha muligheten til å skaffe seg en intens kontakt med realiteten av bedrifter og institusjoner takket være det store antallet konferanser og seminarer som gir fremragende fagfolk og utfører arbeidserfaring, som vil hjelpe deg å forstå de problemene i området profesjonell og hvilken rolle den kan få inn sin løsning en person som er overlegen grad i Computer Engineering. Hva du lærer Studie av behovene til organisasjonen og fastsettelse av krav, språk og modeller, validering og prototyping embedded systemer. Designe informasjonssystemer. Cloud Computing: lag og applikasjonsutvikling. Datagrafikk og multimedia teknologi Modeller, teknikker og algoritmer for informasjonsgjenfinning. Semantic Web. Enheter, mobile applikasjoner og bruk i virksomheten. Kvalitet, sikkerhet og datamaskinen revisjon. Prosjektledelse. Informasjonssystemer i selskapet, planlegging, organisering og informasjonssystemer. Dataarkitektur for analytisk miljø, datavarehus og data Marts, dataintegrasjon og data mining. struktur Study ... [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Tittelen Master i Industrial Engineering gir vitenskapelig og teknologisk kunnskap er nødvendig for å få tilgang til stillinger med større ansvar i bransjen, som er en vi ... [+]

Introduksjon

Tittelen Master i Industrial Engineering Det gir vitenskapelig og teknologisk kunnskap er nødvendig for å få tilgang til stillinger med større ansvar i bransjen, som er en videreføring av de formelle kvalifikasjonene til grader i industriell engineering.

Det er en tittel av offisielle mester faglig veiledning med krefter som er fastsatt i CIN / 311/2009 Order og dermed gjøre dem i stand til å praktisere det regulerte yrket Industrial Engineer.

The Master tillater direkte kontakt med grupper og forskningsprogrammene som er utviklet i skolen og ha kontinuitet i doktorgrad.

Hvorfor studere graden

En karriere med en fremtidig... Vi er høyt kvalifisert og forberedt på å få tilgang til ansvarsfulle stillinger i bransjen med mange profesjonelle felt av handling.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Dette Master har en forskningsorientering (fem spesialiteter) og profesjonalisere orientering, og dens varighet på ett år (60 studiepoeng). Målet er å gi studentene kunns ... [+]

Introduksjon

Den Master i kjemi og industriell kjemi Forskning Den har en Interuniversity og blir undervist av universitetene i Santiago de Compostela (USC, koordinator), A Coruña (UDC) og Vigo (UVI), i samarbeid med College of Chemistry i Galicia.

Dette Master har en forskningsorientering (fem spesialiteter) og profesjonalisere orientering, og dens varighet på ett år (60 studiepoeng).

Målet er å gi studentene kunnskap til å få et solid fundament i avansert kjemi og kjemiske og biologiske instrumentale teknikker som tillater dem å orientere mot forskning eller mot profesjonalisering i relevante saker av vitenskap og kjemisk teknologi.

Hvorfor studere graden

Denne mastergraden, undervist av universitetene i Santiago de Compostela, Vigo og A Coruña, har som mål:... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Jeg studerer modul struktur Teori og metode landskapsplanlegging Landscape Design ... [+]

Oppbygging av studiet

modul jeg

Teori og metode Landskapsplanlegging Landscape Design Informasjonsteknologi Vegetasjon og plantemateriale jeg verksted kulturlandskap 1. Spesialisering lagt Grafisk design Landskap Spesialisering lagt miljøvitenskap 2. Applied Landscape Hage Historie og Landskap Landscape Design II Vegetasjon og plantemateriale II Urban Public Spaces Integrering av infrastruktur i Landscape Materialer, anlegg og installasjoner landskapsforvaltning Masteroppgave

etterutdanning 1... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Ledelse og Personalhåndtering, kan analyseres fra flere perspektiver: juridiske, tekniske, psykologiske, sosiologiske og økonomiske, blant andre. Åpenbart tverrfaglig nat ... [+]

Introduksjon

Ledelse og Personalhåndtering, kan analyseres fra flere perspektiver: juridiske, tekniske, psykologiske, sosiologiske og økonomiske, blant andre. Åpenbart tverrfaglig natur av denne formasjon, innbefatter felles studier foreslått master, med et bredt spekter av grader av tilgangs (grader, grader, diplomer and Engineering) i områder som hovedsaklig fra grenene av samfunnsvitenskap og Law.

Formålet er å gi omfattende opplæring til elever, utvikle gradvis de nødvendige ferdighetene, og gi den sett av atferd, krefter analyse, beslutningstaking og overføring av informasjon som anses nødvendig for en effektiv utføring av yrket.

Hvorfor studere graden

De muligheter i arbeidsmarkedet å absorbere profesjonelle menneskelige ressurser, arbeidskraft relasjoner, de juridiske råd i disse sakene er stor. ... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Denne mester har som mål å utdanne fagfolk i relaterte marinbiologi og forbedre trening og aktiviteter dedikert til disse oppgavene. Det er trening ansatte forsker for in ... [+]

Introduksjon

Denne mester har som mål å utdanne fagfolk i relaterte marinbiologi og forbedre trening og aktiviteter dedikert til disse oppgavene. Det er trening ansatte forsker for innlemmelse i vitenskapelig forskning i marinbiologi eller forskergrupper av offentlige, private og bedrifter.

Hvorfor studere graden

Marinbiologer er ansvarlige for mange oppgaver innen områdene fiskeri og havbruk. For eksempel jobber for forvaltningen å beregne og overvåke bestander av marine arter, bedriftsrådgivere og frivillige organisasjoner, analysere data fra satellitt overvåkingssystemer, eller forskere. Forskningsarbeidet har programmet ikke bare innen utvikling av kunnskap, men også som en tjeneste til ledelsen i overvåking og kontroll av kvaliteten på det marine miljø eller utvikle nye ressurser utnyttes... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Master i Civil Engineering, kanaler og porter gir (sammen med graden i teknologi Civil Engineering) en solid og streng matematisk fysisk trening i en avansert trening av ... [+]

Introduksjon

Den Master i Civil Engineering, kanaler og porter Det er en tilpasning og forbedring av de siste årene av forrige grad av Civil Engineering, kanaler og porter tilpasset det europeiske området for høyere utdanning. The Master i Civil Engineering, kanaler og porter sammen med graden i teknologi sivilingeniør erstatte tidligere grad av Civil Engineering, kanaler og porter undervist ved School of Civil Engineering, kanaler og porter siden starten i 1991 til stede.

Hvorfor studere graden

Den Master i Civil Engineering, kanaler og porter gir (sammen med graden i Civil Engineering Technology) en solid og streng matematisk fysisk trening i en avansert opplæring av teknisk og teknologisk flere felt av Civil Engineering typen støttes. ... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Study struktur felles modul Obligatorisk utdanning Inkludering og praktisk psykologi Motivasjon Rådgivning og faglig utvikling i pedagogiske sammenhenger læringsstrategie ... [+]

struktur Study

Obligatorisk felles modul

inkludering og pedagogisk psykologi praksis Rådgivning og faglig utvikling Motivasjon i pedagogisk sammenheng Læringsstrategier og studie Forskningsmetoder orientert innovasjon Behovsvurdering og evaluering Politisk og sosio lovgivning barn og unges psykopatologi

Kompetanse lærevansker og oppmerksomhet til mangfold

spesifikke utdanningsbehov og faglige tilpasninger Pedagogiske ressurser for fokus på mangfold psykoedukativ intervensjon i utviklingsforstyrrelser psykoedukativ intervensjon i lærevansker Design og tolkning av diagnostiske tester ... [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

The Master er fokusert på den store gruppen av nyutdannede / som hovedsakelig innen sosiologi, statsvitenskap, økonomi, sosial utdanning og sosialt arbeid, mens også av i ... [+]

Introduksjon

Den foreslåtte etablering av Master i sosialpolitikk og Intervention Sosiofellesskaps (MOPS) Det fremstår som et alternativ til Master in International Migration: Forskning, migrasjonspolitikk og interkulturell mekling (MOMI), som er utdødd etter syv akademiske års eksistens.

Dannelsen av den nye tittelen, mer målrettede sosialpolitikken står overfor sosial eksklusjon og sosial og samfunns intervensjon stammer fra behovet av de nye kravene til faglige kvalifikasjoner, men også oppdatere kunnskap ved den akademiske-vitenskapelige, felt tillater ytelse mot nye sosiale problemer i dag.

The Master er fokusert på den store gruppen av nyutdannede / som hovedsakelig innen sosiologi, statsvitenskap, økonomi, sosial utdanning og sosialt arbeid, mens også av interesse for nyutdannede / som fra andre disipliner, hovedsakelig innen sosiale og juridiske fakultet.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

The Master i ledelse og innovasjon Skole og Socioeducativas institusjoner, er en foreslått mastergrad fra Universitetet i A Coruña (UDC) som dekker nye opplæringsbehov so ... [+]

Introduksjon

Den Master i ledelse og innovasjon av utdanningsinstitusjoner og SocioeducativasEr en foreslått mastergrad fra Universitetet i A Coruña (UDC) som dekker nye opplæringsbehov som stammer fra pedagogisk endring i implementeringsprosessen av LOMCE samt behovet for å oppmuntre profesjonskulturer kritisk og gründere i den sosialpedagogiske feltet, fra forpliktelse til å forbedre politikk og innovativ forvaltning oppgaver i tråd med organisatoriske og sosiale krav til et flertall og komplekst samfunn.

Det er strukturert i to spesialiteter: en rettet mot trening faglige ledere / som for utdanningssystem som kan oppfylle kravene i LOMCE og å supplere opplæring av fagfolk i sosialpedagogiske feltet som har spilt eller spiller i dag administrasjonsoppgaver ; med sikte på spesialisering i administrasjonsoppgaver, ledelse og innovasjon av sosiale og utdanningsinstitusjoner, mens kontinuitet skulle gis til faglig og forskerutdanning.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

I dag er det et økende behov for kvalifiserte fagfolk innen vann Engineering og miljø som besitter ikke bare høy kompetanse på dette feltet av kompetanse, men også egne t ... [+]

Introduksjon

Den omfattende erfaring av universitetene i A Coruña og Magdeburg i opplæring av fagfolk i Civil Engineering and Water Engineering i de siste tiårene, som kulminerte i utviklingen av en internasjonal Joint Graduate programkrav europeisk område for høyere utdanning etablert av traktaten Bologna.

Hvorfor studere graden

I dag er det et økende behov for kvalifiserte fagfolk innen vann Engineering and Environmental har ikke bare høy kompetanse på dette feltet av kompetanse, men også egne titler som tillater dem å utvikle sin karriere i en internasjonal grense .

Hva du lærer

Kapteinen gir opplærings, som tillater fordypning, etter oppnåelse av den tilsvarende graden av tilgang til feltet av tekniske eller eksperimentelle vitenskaper. I det profesjonelle feltet opplæring spesialister kvalifisert leder til jobber i ulike sektorer knyttet til vann engineering og også i høyere utdanning og offentlig forvaltning er beregnet. I vitenskapen studentene vil være i stand til å forfølge forskerutdanning og doktoravhandling.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Den nåværende bioteknologi inneholder et sett med svært avanserte teknikker og teknologier som erstatter klassiske metoder, favoriserer mer umiddelbare resultater, og til ... [+]

Introduksjon

Den nåværende bioteknologi inneholder et sett med svært avanserte teknikker og teknologier som erstatter klassiske metoder, favoriserer mer umiddelbare resultater, og tillater å takle nye utfordringer utenkelig inntil for få tiår siden. Dagens høyt kvalifiserte fagfolk er nødvendig for å møte de nye utfordringene dette bioteknologisektoren står overfor både i næringslivet og i forskning.

Det er derfor Målet med dette programmet er todelt:

Profesjonalisere: å trene studentene til hensikt å arbeide profesjonelt i bioteknologisk industri og / eller oppdatere kunnskap og bedre opplæring av fagfolk og dedikert til denne aktiviteten. Akademisk Forsker: trene studentene til hensikt å delta i vitenskapelig forskning innen bioteknologi forskergrupper fra offentlige, private og bedrifter. Hvorfor studere graden ... [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Inter-universitetsstudenten i avanserte engelskstudier og dets applikasjoner (iMAES), som drives av universiteter av A Coruña (UDC), Santiago de Compostela (USC) og Vigo ... [+]

Innledning

Den Inter-master i Avansert engelskstudier og dets applikasjoner (iMAES), Som drives av Universitetene i A Coruña (UDC), Santiago de Compostela (USC) og Vigo (UVigo), er et akkreditert program som oppfyller de høye standardene for fortreffelighet i det europeiske systemet for høyere utdanning.

Klasser holdes på hvert av de tre organisatoriske universitetene, slik at elevene kan velge plassering og tidsplan som passer best til deres behov og interesser.

Master består av både oppmøtebasert og online opplæring, hvert kurs (3 studiepoeng) som involverer 14 timetimer og 7 timers online kurs. I alt utvikler det et 60-kreditt akademisk program i løpet av ett akademisk år.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
1 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Den SAISM er den eneste kandidats i den galiciske University System som tilbyr kompetanse innen markedsundersøkelser og avansert samfunnsanalyse, inkludert analyse av for ... [+]

Introduksjon

Siden etableringen som en egen disiplin innen samfunnsfag, har sosiologi hatt en anvendt rettet til å veilede beslutningstakere i næringslivet, myndigheter og tredje sektor naturen.

Alle disse enhetene krever analytikere og eksperter i å skaffe og håndtere sosial informasjon for å gjøre dem i stand til å forstå oppførselen til enkeltpersoner i ulike områder, fra økonomiske til politisk, fra det sosiale til det kulturelle.

Årsaken er at denne informasjonen er viktig for dem, fordi:

Bedrifter trenger å vite de nye mønstre av sosial atferd og dermed nye forretningsmuligheter og marked. Markedsundersøkelser blir en ressurs for selskapet å unngå kostnadene og risikoen ved å peke ut potensielle markeder og salg. Det er bidraget av kunnskap for å øke salget, produktiviteten og bidrar til bedre resultater. Administrasjoner og offentlige ledere er nødvendig for å forstå de sosiale krav, ettersom skikkelig svar avhengig av stabilitet og tillit av borgere i institusjoner. Den tredje sektor (foreninger og fundamenter) krever på sin side, spesialister på å finne egen plass for å utvikle dem organisert samhold i en sammenheng der det manglende økonomisk betyr verdien øker eksponentielt. Hvorfor studere graden ... [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Den Interuniversitario og Interdepartamental MA i anvendt språkvitenskap kan erverve eller forsterke en avansert språkopplæring og fordypning innen ett av de tematiske bl ... [+]

Introduksjon

Den Joint Masters i språklig og tverretatlig Den lar erverve eller forsterke en avansert språkopplæring og fordypning innen ett av de tematiske blokker som er i hovedsak benyttet i som er gruppert valgfrie emner:

Oppkjøp og språkopplæringLingvistikk brukes på språktilegnelse Andre språkopplæring Spansk tegnspråk Kommunikasjon og språkressurserSpråk og teknologier profesjonell kommunikasjon Mekling og planlegging Ordforråd, grammatikk og variasjonVerdens leksikon Semantikk, grammatikk og pragmatisk Kontra og språklig variasjon Hvorfor studere graden Det gir et innblikk i anvendt språkvitenskap og dens forhold til de mest aktuelle samfunnsspørsmål: utdanning, digitale programmer, sosio-politisk, flerspråklighet, medier, multimodal kommunikasjon, etc. Gir den teoretiske og metodiske og kritisk til å begynne forskning fra et tverrfaglig perspektiv grunnprinsipper. Forbereder studentene til å vite hvordan de skal opptre i tverrfaglige og diversifiserte faglige grenser. Den har et høyt kvalifiserte lærere og anerkjente gjestelærere. forsynings praksis i bedrifter, offentlige institusjoner og frivillige organisasjoner. Påmelding gir full eller deltid, og validering av fag tidligere studert under de vilkår som er fastsatt av universiteter ansvarlige. Hva du lærer ... [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

The Master i arkitektur Rehabilitering er en offisiell årlig syklus varighet studier tar sikte på å gi avansert opplæring innen inspeksjon og inngrep i bygget arv. ... [+]

Introduksjon

Den Master i Architectural rehabilitering er en offisiell årlig syklus varighet studier tar sikte på å gi avansert opplæring innen inspeksjon og inngrep i bygget arv.

Problemet er av størst interesse i den aktuelle sosioøkonomiske rammeverk, noe som har ført til en drastisk reduksjon i bygging av nye anlegg. Resultatene tyder på at dette vil være en vedvarende tendens i det minste i det mellom sikt, selv om delvis motvirket av økt etterspørsel i oppgavene for teknisk inspeksjon og konservering, og økende arbeider knyttet til reform, rehabilitering og restaurering av bygninger, mer tråd med europeiske justeringer arkitektur siste tiårene.

I alle typer fora har anerkjent den strategiske betydningen av rehabilitering med hensyn til nødvendig bevaring av kulturarv, men også for sin tilpasning til de økende behovene i områder som tilgjengelighet, habitability eller energieffektivitet. Den profesjonelle kompetanse som kreves i dette scenariet krever omfattende opplæring intensive, på den annen side i henhold til retningslinjene for læring og kontinuerlig oppdatering samfunn krever sine fagfolk.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

kvalifiserende tittel for utøvelsen av det regulerte yrket Architect, som må være ivaretatt etter grad i Architectural Studies. ... [+]

Introduksjon

kvalifiserende tittel for utøvelsen av det regulerte yrket Architect, som må være ivaretatt etter grad i Architectural Studies. Målet er å utdanne fagfolk som:

Har evne til å utforme, utarbeiding byggeprosjekter og mer generelt, forskning, opprette og administrere komplekse prosesser. Kjenne historien og teorier om arkitektur og kunst, teknologi og menneskelige vitenskaper relatert bebo. Kjenn urbanisme og planlegging teknikker. Forstå forholdet mellom mennesker og bygninger og deres omgivelser. Løs problemene med strukturell design, konstruksjon og ulike teknologier knyttet til bygninger, slik som å gi den med betingelsene for komfort og klimavern. Vet oppfyller kravene til brukerne av bygningene i form av budsjettmessige faktorer, reglene og mulighetene i byggebransjen. Hvorfor studere graden ... [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Struktur Studie Obligatorisk kurs og Cultural History of European Thought Riksantikvaren og museologi Bibliografiske Dokumentar Heritage and Archives ... [+]

struktur Study

obligatoriske fag

History of European Culture og Tanke Riksantikvaren og museologi Bibliografisk Dokumentar Heritage and Archives Spansk System of museer, arkiver og biblioteker Metodikk for humaniora forskning og utredning Seminarer om dagens trender i museer, arkiver og biblioteker

Spesialiserer seg på museer

History Museum og Samler Museer og nye teknologier Museologi Organisasjon og ledelse av museer Kulturpolitikk og lovgivning Cultural Marketing og informasjon Litteratur og Houses Museum Etikk og profesjonsetikk Territory Museum and Cultural Tourism: Heritage Interpretation Naturområder og Ecomuseums Musealization arkeologiske kulturminner Musealization marine miljø og fiskeri Kultur ... [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Universitetet i A Coruña presenterer Master i Bank og finans gyldig i hele det spanske territoriet. Programmet er strukturert i et faglig kurs på 60 studiepoeng, hvor all ... [+]

Introduksjon

Universitetet i A Coruña presenterer Master i Bank og finans gyldig i hele det spanske territoriet. Programmet er strukturert i et faglig kurs på 60 studiepoeng, hvor alle fag er semestral.

Det overordnede målet for Master i Bank og finans er å gi avansert faglig opplæring i finanssektoren som tillater elevene å bli polyvalente fremtidige fagfolk med høy teknisk kompetanse og lederegenskaper.

Den søker også å kunne anvende sine kunnskaper til å øve med en kritisk og kreativ ånd og gjennom stimulans av risikokultur og initiativ ideer og argumenter, komme i form i fremtiden fleksibelt på situasjoner nye; Dette grunnleggende kravet i den stadig mer komplekse og skiftende forretningsmiljø.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Master i Bioinformatikk for helsefag har som mål å utdanne forskere og fagfolk innen bioinformatikk og bioteknologi med spesiell vekt på biomedisinsk side. ... [+]

Introduksjon

Den Master i Bioinformatikk for helsefag Formålet er å utdanne forskere og fagfolk innen bioinformatikk og bioteknologi med spesiell vekt på biomedisinsk side.

Det har derfor en dobbelt orientering:

akademisk veiledning, som har som mål å utdanne forskere med kompetanse og kunnskap er nødvendig for å forstå, bruke og utvikle nye beregnings og systemer nyttige forskningsstrategier i Bioinformatikk og Biomedical Engineering. yrkesveiledning, som har som mål å utdanne spesialister som kan bli innlemmet selskaper som arbeider i bioinformatikk og biomedisinsk sektor, og har de nødvendige ferdigheter til å forstå og bruke bioinformatikk løsninger for å håndtere store mengder data fra biomedisinsk interesse generert for tiden i eksperimentelle, kliniske og epidemiologiske områder. Hvorfor studere graden ... [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Master i Sustainable Building (MUES) er en offisiell studium på ett år som har som mål å utdanne fagfolk innen bærekraft. ... [+]

Introduksjon

Den Master i bærekraftig bygging (MUES) Det er en offisiell studium på ett år som har som mål å utdanne fagfolk innen bærekraft.

Utvikle temaet har i dag med stor interesse på grunn av ikrafttredelsen av ulike nasjonale og europeiske bestemmelser, for eksempel Horizon 2020 rammeverk, Som bestemmer fremtiden for nye bygninger. Fra 2020 vil det være obligatorisk for alle nye bygninger er bygninger av nesten null energiforbruk, Så Master Kurset tar sikte på opplæring kvalifiserte og spesialiserte fagfolk som dekker dette behovet. Trening innhold, med en betydelig praktisk belastningDe er rettet mot å gi faglig kompetanse for studenter å svare på nåværende og fremtidige behov for bærekraft eksperter. Denne overlegne syklus studier fremmer også utbruddet av forskerkarriere, Regi den mot en doktorgrad i saker knyttet til bærekraftig bygging, høyaktuelle. Læreplan Det inkluderer 3 spesialiseringer:... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Det grunnleggende målet med Master er å trene nyutdannede spesialisert innen energieffektivisering, prøver å oppfylle kravene som vil skje i arbeidsmarkedet som følge av ... [+]

Introduksjon

The Masters er internasjonale og tilbyr muligheten for å få en dobbel grad med Polytechnic Institute of Bragança - Portugal.

Studier kan utføres i ett studieår og kreditt fordeling av type materialer det er som følger:

30 studiepoeng - 5 Obligatorisk emne. 24 studiepoeng - 8 valgfrie emner. 6 studiepoeng - praksisplasser. 12 studiepoeng - Masteroppgave. Hvorfor studere graden

Det grunnleggende målet med Master er å trene nyutdannede spesialisert innen energieffektivisering, prøver å oppfylle kravene som vil skje i arbeidsmarkedet som følge av utviklingen av regelverket for energieffektivisering av bygninger.

13 februar har blitt publisert kongelig resolusjon 56/2016 om endring av direktiv 2012/27 / EU av Europaparlamentet og Rådet av 25. oktober 2012 på energieffektivitet, i form transposes energianalyser, godkjennings av tjenestetilbydere og energi revisor, og som fremmer effektiviteten av energiforsyningen.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

De høye tallene for arbeidskraft og ikke arbeidsulykker, forebyggende politikk som driver EU og behovet for universitets tog fagfolk og teknikere yrkesmessig risiko foreb ... [+]

Introduksjon

De høye tallene for arbeidskraft og ikke arbeidsulykker, forebyggende politikk som driver EU og behovet for universitets tog fagfolk og teknikere yrkesmessig risiko forebygging og felles risiko, fungere som sanne faktorer viser at tilførsel mastergrader av kompetanse på dette området blir mer krevende iherdig over tid.

Hvorfor studere graden

Etter utgivelsen av kongelig resolusjon 337/2010 om endring av kongelig resolusjon 39/1997, godkjenne Forskrift for forebyggende tjenester er godkjent; Den sier at den opplæringen som kreves for å utføre funksjoner risikoforebygging høyere nivå, må være akkreditert av et universitet.

Hva du lærer

Utføre funksjoner for forebygging av yrkesrisiko høyere nivå. Disse funksjonene kan oppsummeres i følgende punkter:... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Joint Masters i geoinformatics ved Universitetet i Vigo og A Coruña født som en tittel høyt spesialiserte fagfolk til markedsrettet geografisk industrien. ... [+]

Introduksjon

Den Masters i geoinformatics av universitetene i Vigo og A Coruña født som en tittel høyt spesialiserte fagfolk til markedsrettet geografisk industrien. Geospatiale industrien er en sektor som har vokst raskt de siste årene på grunn av de forskjellige programmene knyttet til globale posisjoneringssystemer, geografiske informasjonssystemer, mobil eller satellitt fjernmåling.

Læreplanen er utformet for studenter å tilegne seg ferdigheter i design, implementering og forvaltning av romlige databaser, definere og implementere geoprosessering, visualisering av geografisk informasjon og gjennomføre prosjekter med GIS. Det inkluderer også valgfritt innhold utviklet for å stoppe intensivere opplæring av studenter i geoteknikk (fjernmåling og sensornettverk) eller innen informasjonsteknologi (GIS utvikling av desktop-applikasjoner, web eller mobile systemer).... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Dette Master er utviklet for å gi studentene en avansert, konkret og tverrfaglig opplæring rettet mot akademisk, forsker og profesjonalisere havbruk. ... [+]

Introduksjon

Dette Master er utviklet for å gi studentene en avansert, konkret og tverrfaglig opplæring rettet mot akademisk, forsker og profesjonalisere havbruk. Det vil gi studentene kunnskap, ferdigheter og grunnleggende ferdigheter som lar deg designe og gjennomføre forskning innen akvakultur, design, administrere og kontrollere innlandet og marine anlegg, vurdere deres miljøpåvirkning og møte behovene til R & D + jeg sektor, implementere strategier for fremtidig utvikling av havbruksnæringen.

Hvorfor studere graden

Akvakultur er en strategisk sektor for økonomisk utvikling i Galicia som krever daglige livet til et større antall høyt nivå menneskelige ressurser til opplæring. Eksisterende organer som den galiciske Institute for Aquaculture Training (IGAFA) som gir næring arbeidsmarkeds gode teknikere i akvakultur i varierende grad, men både næringen og forvaltningen krever akademikere som kan spesielt bli innlemmet både i næringslivet og i ulike offentlige institusjoner (teknologisentre, forskningsinstitusjoner, universiteter, etc.) for å gjennomføre FoU innen havbruk.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Den Interuniversity Master i Industriell matematikk (M2i) arrangeres av de tre galiciske universiteter, sammen med universiteter Carlos III og Polytechnic University of M ... [+]

Introduksjon

Den Joint Masters i Industriell matematikk (M2i) er organisert av de tre galiciske universiteter, sammen med universiteter Carlos III og Polytechnic University of Madrid.

Den består av spesialiteter matematisk modellering og numerisk simulering. Tittelen er hentet etter å ha passert 90 studiepoeng, hvorav 30 er for masterprosjektet, utviklet i samarbeid med en bedrift.

Hvorfor studere graden

Opplæringsbehov til masternivå fagfolk i industriell matematikk er dokumentert både av EU og OECD i sin papir Globalt Science Forum. Rapportere om matematikk i industrien.

Vitenskapelig / teknologisk interesse av M2i er basert på tre pilarer

Utvid den analytiske kapasitet og kunnskap om studenter som vil danne forskergrupper og fremtidige fagfolk. Gi spesifikke ferdigheter med hensyn til design, bygging og forvaltning av spesifikk programvare en av de industrielle sektorer minst. Introdusere studentene i forsknings- og utviklingsspørsmål knyttet til de fagene som utgjør dette programmet. Hva du lærer ... [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

The Master i Integrated Project Management er rettet mot fagfolk knyttet til bygge, ny teknologi og idrett som ønsker å tilegne seg lederutdanning relatert til deres tren ... [+]

Hvorfor studere graden

Ledelsesfunksjoner er en ny fremtidsutsiktene for både produktiv sektor som tjenester. Riktig forberedelse og opplæring av ledere gjennom teknisk prosjektledelse og gjennomføring er sentrale faktorer i arbeid, vandre mot å forbedre konkurranseevnen til bedrifter og kvaliteten på produkter og tjenester.

Prosjektleder vil oppmuntre og lede prosjektet fra et globalt perspektiv, gjennomføre prosesser for initiering, planlegging, gjennomføring, overvåking og nedleggelse av hele prosjektet. Det bør derfor lede og gjennomføre operasjoner mot å oppnå omfanget av prosjektet innenfor tid, kostnad og avtalt kvalitet.

Treningen er utviklet gjennom Master i Integrated Project Management er en del av denne modellen, og tar sikte på å fullføre opplæring av fagfolk som arbeider delvis på prosjektet, utføre sine funksjoner innenfor noen av de prosessene som utgjør prosjektet .... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Studiestruktur Modul 2. UDC Introduksjon til komplekse materialer Viskelasticitet av materialer Termomekaniske egenskaper av materialer. Grunnleggende metoder ... [+]

Studiestruktur

Modul 2. UDC

Introduksjon til komplekse materialer Vicoelasticity av materialer Termomekaniske egenskaper av materialer. Grunnleggende metoder Termomechanics of Materials Properties. Avanserte metoder Statistisk dataanalyse Søknader til miljøvern Termiske behandlinger og analyse av laser Termomekanisk tretthet

Modul 1. U Paris 7

Rheofysikk av komplekse væsker Strukturerte materialer. nano~~POS=TRUNC Fysisk-kjemi av polymerer Statistikk for polymerfysikk, lysspredningsteknikker. mikros~~POS=TRUNC Fysikk av myk materie, grensesnitt Mekanikk av kontinuerlig media Akustiske bølger ... [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Den mastergrad i litteratur, kultur og mangfold er en offisiell kvalifisering, 60 studiepoeng og en varighet på ett studieår. ... [+]

Introduksjon

Den Mastergrad i litteratur, kultur og mangfold Det er en offisiell kvalifisering, 60 studiepoeng og en varighet på ett studieår.

Det blir undervist i Fakultet for studier ved Universitetet i La Coruña, i to ord: den første obligatoriske moduler universitet; i den andre modulen spesialisering og masteroppgaven.

Hvorfor studere graden Det gir opplæring og oppdatering på problemstillinger knyttet til litteratur, kultur og mangfold i spanske sfære eller galisisk og portugisisk. Det gir grunnlag for å starte en forskningsaktivitet og gir tilgang til et doktorgradsprogram. Påmelding gir full eller deltid samt validering av fag tidligere studert under de vilkår som er fastsatt av universiteter ansvarlige. blandet undervisning (240 kontakttimer). Det undervises i ettermiddag, på torsdager og fredager, ved Fakultet for filologi av UDC. Høyt kvalifiserte lærere Kjent gjestelærere og fagområder Assosierte seminarer knyttet til utestående grupper eller forskningsprosjekter individualisert veiledning Hva du lærer ... [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Offisiell Master i Marine Engineering, har som mål å gi teknisk kunnskap må ha en marine ingeniør, herunder opplæring i teknikker, re-design, installasjon, drift og vedli ... [+]

Introduksjon

Den offisielle tittelen Master Marine Engineering, Har som mål å gi teknisk kunnskap må ha en marine ingeniør, herunder opplæring i teknikker, re-design, installasjon, drift og vedlikehold av skip og marine systemer gjenstander.

Studiene er en del av en profil av ekspertise på området tekniske aktivitet, noe som også tillater elevene en orientering mot doktor studier og forskning.

Faglig opplæring ervervet, vil tillate oppfyller alle krav til opplæring som kreves i "International Convention STCW78 / 95", mot utøvelsen av yrket av sjefsingeniør i Marina Mercante, så lenge de har tidligere studert Bachelor Marine Engineering.

Hvorfor studere graden ... [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Tittelen Master i marine- og Oceanic Engineering leverer vitenskapelig og teknologisk kunnskap er nødvendig for å få tilgang til stillinger med større ansvar i den marine ... [+]

Introduksjon

Tittelen Master i marine- og Oceanic Engineering Det gir vitenskapelig og teknologisk kunnskap er nødvendig for å få tilgang til stillinger med større ansvar i den marine industrien, er en videreføring av de formelle kvalifikasjonene til grader i Naval Architecture, Engineering Systems og Propulsion og Naval Ship og Ocean Engineering.

Det er en tittel av offisielle mester faglig veiledning med krefter som er fastsatt i CIN / 354/2009 Order og dermed gjøre dem i stand til å praktisere det regulerte yrket ingeniør Naval og Oceanic.

The Master tillater direkte kontakt med grupper og forskningsprogrammene som er utviklet i skolen og ha kontinuitet i doktorgrad.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Master gir en akademisk trening som tillater en spesialisering, etter å ha oppnådd graden av tilgang til eksperimentelle eller helsevitenskap. ... [+]

Innledning

Master gir en akademisk trening som tillater en spesialisering, etter å ha oppnådd graden av tilgang til eksperimentelle eller helsevitenskap.

På det vitenskapelige feltet vil studenten som fullfører denne masteren være forberedt på å jobbe i forskningslaboratorier som krever cellulær, molekylær eller genetisk ferdighet. Studenten vil også kunne fortsette en forskerbærer og få tilgang til en Ph. Grad treningsprogram.

På fagområdet gir Master muligheten til å trene spesialister for avanserte stillinger i de ulike sektorene FoU: klinisk eller bioindustriell, og også i høyere utdanning og i offentlig forvaltning.

Mesteren tjener også til kontinuerlig opplæring av fagfolk i aktiv, fra de ulike industriområdene, samt utdanning og offentlig forvaltning.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
1 år
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Studiestruktur Obligatoriske studiepoeng Practicum Lovgivning. Forskrift og ledelse Analytiske strategier og miljø ... [+]

Studiestruktur

obligatoriske studiepoeng

Practicum Lovgivning. Forskrift og ledelse Analytiske strategier og miljøet Masteroppgave

kjemi

Strukturell analyse og syntetisk planlegging Grenser i uorganisk kjemi Anvendt fysisk kjemi Utlufting av reaksjonsmekanismer Materialer Fysisk kjemi Kjemisk spesifikasjon og beregning Bioinorganisk kjemi og biomaterialer Katalyse Biogeokjemiske sykluser Bioorganisk og Supramolekylær Kjemi Organisk reaktivitet og organometallisk kjemi Green Chemistry

miljøvitenskap

Statistiske metoder for miljødata Økologi og biomonitorisering Vannkvalitet Jordkvalitet Luftkvalitet rester Energiressurser Quality Management Avansert instrumentanalyse Miljøovervåking Miljøøkonomi Tilgang og inngang ... [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Den offisielle mastergrad i Nautical Engineering og Maritime Transport tar sikte på å fullføre kompetanse av vann fagfolk og gi graden av spesifikk trening må være utdann ... [+]

Introduksjon

Den offisielle tittelen Master i Nautical Engineering og Maritime Transport Det tar sikte på å fullføre kompetanse av vann fagfolk og gi graden av spesifikk trening må være utdannet ved teknologiske, juridiske og økonomiske miljøet til å fungere profesjonelt innen maritim virksomhet.

Kursene omfatter videregående opplæring i teknikker for omfattende sikkerhet og beskyttelse, manøvrering og navigasjon, maritime business management og inspeksjoner. Studiene er en del av en profil av ekspertise på området tekniske aktivitet som også gi elevene en orientering mot doktor studier og forskning.

Faglig opplæring ervervet vil tillate oppfylle alle krav til opplæring som kreves i "International Convention STCW78 / 95" for yrkesutøvelse som kaptein da Marina Mercante, forutsatt at graden tidligere skal sende i Marine Engineering.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

The Master i Undervisning om tvangs Secondary Education, yrkesopplæring og språkopplæring, er en tittel på Avdeling for lærerutdanning Sciences tilhørighet til området av ... [+]

Introduksjon

Den Master i Undervisning om tvangs Secondary Education, yrkesopplæring og Language TeachingDet er en tittel på Avdeling for lærerutdanning Sciences tilhørighet til området av sosiale og juridiske fakultet.

The Master krever gjennomføring av 60 studiepoeng teoretiske og praktiske studiepoeng. Disse kredittene er fordelt som følger: Generisk Modul (16 studiepoeng) Spesifikk modul (26 studiepoeng) Arbeid praksis og masteroppgave (18 studiepoeng).

Generisk Modul er felles for alle studenter og delta på kurs er obligatorisk. Spesifikk Module og praksis er forskjellig avhengig av særegenheter hver reiserute eller spesialitet. Den praksis har også et ansikt karakter og utvikler seg i videregående skoler etablert etter avtale med Xunta de Galicia.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

The Master i Undervisning om tvangs Secondary Education, yrkesopplæring og språkopplæring, er en tittel på Avdeling for lærerutdanning Sciences tilhørighet til området av ... [+]

Introduksjon

Den Master i Undervisning om tvangs Secondary Education, yrkesopplæring og Language TeachingDet er en tittel på Avdeling for lærerutdanning Sciences tilhørighet til området av sosiale og juridiske fakultet.

The Master krever gjennomføring av 60 studiepoeng teoretiske og praktiske studiepoeng. Disse kredittene er fordelt som følger: Generisk Modul (16 studiepoeng) Spesifikk modul (26 studiepoeng) Arbeid praksis og masteroppgave (18 studiepoeng).

Generisk Modul er felles for alle studenter og delta på kurs er obligatorisk. Spesifikk Module og praksis er forskjellig avhengig av særegenheter hver reiserute eller spesialitet. Den praksis har også et ansikt karakter og utvikler seg i videregående skoler etablert etter avtale med Xunta de Galicia.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

The Master i Undervisning om tvangs Secondary Education, yrkesopplæring og språkopplæring, er en tittel på Avdeling for lærerutdanning Sciences tilhørighet til området av ... [+]

Introduksjon

Den Master i Undervisning om tvangs Secondary Education, yrkesopplæring og Language TeachingDet er en tittel på Avdeling for lærerutdanning Sciences tilhørighet til området av sosiale og juridiske fakultet.

The Master krever gjennomføring av 60 studiepoeng teoretiske og praktiske studiepoeng. Disse kredittene er fordelt som følger: Generisk Modul (16 studiepoeng) Spesifikk modul (26 studiepoeng) Arbeid praksis og masteroppgave (18 studiepoeng).

Generisk Modul er felles for alle studenter og delta på kurs er obligatorisk. Spesifikk Module og praksis er forskjellig avhengig av særegenheter hver reiserute eller spesialitet. Den praksis har også et ansikt karakter og utvikler seg i videregående skoler etablert etter avtale med Xunta de Galicia.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

The Master i Undervisning om tvangs Secondary Education, yrkesopplæring og språkopplæring, er en tittel på Avdeling for lærerutdanning Sciences tilhørighet til området av ... [+]

Introduksjon

Den Master i Undervisning om tvangs Secondary Education, yrkesopplæring og Language TeachingDet er en tittel på Avdeling for lærerutdanning Sciences tilhørighet til området av sosiale og juridiske fakultet.

The Master krever gjennomføring av 60 studiepoeng teoretiske og praktiske studiepoeng. Disse kredittene er fordelt som følger: Generisk Modul (16 studiepoeng) Spesifikk modul (26 studiepoeng) Arbeid praksis og masteroppgave (18 studiepoeng).

Generisk Modul er felles for alle studenter og delta på kurs er obligatorisk. Spesifikk Module og praksis er forskjellig avhengig av særegenheter hver reiserute eller spesialitet. Den praksis har også et ansikt karakter og utvikler seg i videregående skoler etablert etter avtale med Xunta de Galicia.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

The Master i Undervisning om tvangs Secondary Education, yrkesopplæring og språkopplæring, er en tittel på Avdeling for lærerutdanning Sciences tilhørighet til området av ... [+]

Introduksjon

Den Master i Undervisning om tvangs Secondary Education, yrkesopplæring og Language TeachingDet er en tittel på Avdeling for lærerutdanning Sciences tilhørighet til området av sosiale og juridiske fakultet.

The Master krever gjennomføring av 60 studiepoeng teoretiske og praktiske studiepoeng. Disse kredittene er fordelt som følger: Generisk Modul (16 studiepoeng) Spesifikk modul (26 studiepoeng) Arbeid praksis og masteroppgave (18 studiepoeng).

Generisk Modul er felles for alle studenter og delta på kurs er obligatorisk. Spesifikk Module og praksis er forskjellig avhengig av særegenheter hver reiserute eller spesialitet. Den praksis har også et ansikt karakter og utvikler seg i videregående skoler etablert etter avtale med Xunta de Galicia.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

The Master i Undervisning om tvangs Secondary Education, yrkesopplæring og språkopplæring, er en tittel på Avdeling for lærerutdanning Sciences tilhørighet til området av ... [+]

Introduksjon

Den Master i Undervisning om tvangs Secondary Education, yrkesopplæring og Language TeachingDet er en tittel på Avdeling for lærerutdanning Sciences tilhørighet til området av sosiale og juridiske fakultet.

The Master krever gjennomføring av 60 studiepoeng teoretiske og praktiske studiepoeng. Disse kredittene er fordelt som følger: Generisk Modul (16 studiepoeng) Spesifikk modul (26 studiepoeng) Arbeid praksis og masteroppgave (18 studiepoeng).

Generisk Modul er felles for alle studenter og delta på kurs er obligatorisk. Spesifikk Module og praksis er forskjellig avhengig av særegenheter hver reiserute eller spesialitet. Den praksis har også et ansikt karakter og utvikler seg i videregående skoler etablert etter avtale med Xunta de Galicia.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

The Master i Undervisning om tvangs Secondary Education, yrkesopplæring og språkopplæring, er en tittel på Avdeling for lærerutdanning Sciences tilhørighet til området av ... [+]

Introduksjon

Den Master i Undervisning om tvangs Secondary Education, yrkesopplæring og Language TeachingDet er en tittel på Avdeling for lærerutdanning Sciences tilhørighet til området av sosiale og juridiske fakultet.

The Master krever gjennomføring av 60 studiepoeng teoretiske og praktiske studiepoeng. Disse kredittene er fordelt som følger: Generisk Modul (16 studiepoeng) Spesifikk modul (26 studiepoeng) Arbeid praksis og masteroppgave (18 studiepoeng).

Generisk Modul er felles for alle studenter og delta på kurs er obligatorisk. Spesifikk Module og praksis er forskjellig avhengig av særegenheter hver reiserute eller spesialitet. Den praksis har også et ansikt karakter og utvikler seg i videregående skoler etablert etter avtale med Xunta de Galicia.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Obligatorisk kurs fysiske strukturen Studier av kjemiske lasere og Miljø anvendelser av lasere Laboratorium grunnleggende av lasere ... [+]

struktur Study

obligatoriske fag

Physics of lasere kjemiske og miljømessige anvendelser av lasere Laboratoriegrunnleggende av lasere Fundamentals of Photonics Industrielle anvendelser av lasere

valgfag

fotoniske Sensorer biophotonics bærekraftig lys nanofotonikk Laboratory Fotonikk og romfart teknologi Industrial Photonics Laboratory Metrologiske anvendelser av lasere Praksisplasser i bedrifter eller FoU

Masteroppgave

Masteroppgave [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

De nye Masters i planlegging og styring av Turist destinasjoner og produkter bidrar til å trene studentene for forskning i turisme og utføre faglige oppgaver i sektoren. ... [+]

Introduksjon

Økonomiske og sosiale betydningen av turisme i Galicia og i resten av Spania er svært viktig, dermed dannelsen av menneskelige ressurser blir en uunngåelig oppgave for offentlige universiteter Turisme er en sektor som må analyseres ut fra ulike perspektiver slik som sosiologi, geografi, økonomi, medisin, informatikk, etc. Denne sektoren, uten tvil, er det viktigste i vårt samfunn ble glemt i år av forskere, planlegges og styres av folk uten spesifikk trening.

Titrering foreslås er en videreføring av høyere utdanning for folk som studerer dagens grad i Turisme og andre dannet i grader av sosiale og menneskelige vitenskaper generelt som ønsker å arbeide eller gjøre forskning i turistnæringen.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
Deltid
3 semestre
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Denne mastergraden vil oppnå nødvendig opplæring til å utføre faglige aktiviteter eller selvstendig næringsvirksomhet i området for regnskap og revisjon konto. ... [+]

Introduksjon

Denne mastergraden vil oppnå nødvendig opplæring til å utføre faglige aktiviteter eller selvstendig næringsvirksomhet i området for regnskap og revisjon konto.

Hvorfor studere graden

Læreplanen omfatter de saker som er nevnt i resolusjon av 12.06.2012 gjøre Institutt for regnskap og revisjon (ICAC), når det gjelder validering som den første fasen av opptaksprøver registrering i offisielle registeret over revisorer (ROAC) og full utøvelse av det regulerte yrket revisor.

struktur Study

Revisjon og Regnskap modul

Grunnleggende revisjons revisjons~~POS=TRUNC tilsyns~~POS=TRUNC Advanced Accounting jeg Advanced Accounting II ... [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Masters tilbyr spesifikk opplæring i bestemte didaktikk, av stor interesse for en bred gruppe: nyutdannede / diplom som Master of mange / as og utøvere; for nye / nyutdan ... [+]

Introduksjon

Masters tilbyr spesifikk opplæring i bestemte didaktikk, av stor interesse for en bred gruppe: nyutdannede / diplom som Master of mange / as og utøvere; for nye / nyutdannede / som i tidlig barndom utdanning og grunnskolen, samt andre treningsprofiler).

Temaet er derfor av stor interesse for dem som er involvert i utdanning.

Hvorfor studere graden

Forfølge denne graden kan bosette og utvikle kunnskap ervervet i dagens grad av Bachelor i utdanning og Primær og ervervet i gamle diplomaturas.

Hva du lærer

Master i Specific fagdidaktikk vil tillate elevene å ha kunnskap (kunnskap), ferdigheter (ferdigheter) og holdninger (vite hvordan man skal være og være) som kreves for å gjennomføre sine aktiviteter, eie og forstå kunnskap som gir grunnlag eller mulighet til å være original i utvikling og / eller bruke ideer, ofte i en forskningssammenheng.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

Master i statistiske teknikker er organisert av de tre galiciske universiteter og blir undervist i person i fakultetene av Computer Science (A Coruña), matematikk (Santia ... [+]

Introduksjon

Den Master i statistiske teknikker Det er organisert av de tre galiciske universiteter og blir undervist i person i fakultetene av Computer Science (A Coruña), matematikk (Santiago de Compostela) og økonomiske og administrative fag (Vigo). En videokonferansesystem gjør at deltakelse på alle klasser fra en enkelt fakultet. Det varer ett og et halvt år.

Dette master, påbegynt i 2007, kommer fra en offisiell Graduate Program med Quality nevner i sine studier som fører til tittelen legen. Nå treningsmålene dine tilsvarer de av de beste forslagene fra våre europeiske miljø.

Hvorfor studere graden Statistiske studier regnes i dag som en av de med bedre fremtidsutsikter. Dette er begrunnet med det økende behovet for mange bedrifter og offentlige institusjoner til å trekke ut informasjon fra store mengder data, som er avgjørende for bruk av statistiske teknikker. Det er den eneste eksisterende master i Galicia orienterte studier Statistikk og Operations Research. Det er den naturlige måten å få tilgang til doktorgradsstudiet i statistikk og Operations Research, som er preget med omtale til Excellence av Kunnskapsdepartementet. Dette programmet er den eneste i den autonome regionen Galicia spesifikke Statistikk og Operations Research. Hva du lærer ... [-]
Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
Universidade da Coruña

El Máster Universitario en Profesorado de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas, es un título de la Facultad de Ci ... [+]

Introducción

El Máster Universitario en Profesorado de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas, es un título de la Facultad de Ciencias de la Educación que pertenece al área de Ciencias Sociales y Jurídicas.

El Máster requiere la realización de 60 créditos ECTS, teórico-prácticos. Estos créditos se distribuyen de la siguiente manera: Módulo Genérico (16 créditos), Módulo Específico (26 créditos), Practicum y Trabajo de Fin de Máster (18 créditos).

El Módulo Genérico es común para todo el alumnado matriculado y tiene carácter presencial obligatorio. El Módulo Específico y el Prácticum son distintos en función de las peculiaridades de cada itinerario o especialidad. El Practicum también tiene un carácter presencial y se desarrolla en los centros de Educación Secundaria que se establezcan por convenio con la Xunta de Galicia.... [-]

Spania A Coruña Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

UDC introduction

Location address
Rúa da Maestranza, 9
A Coruña, Galicia, 15001 ES
Social Media
Location address
Paseo de Ronda, 51
A Coruña, Galicia, 15011 ES
Location address
Avd. da Habana, 6-7
A Coruña, Galicia, 15011 ES
Location address
Leopoldo Alas Clarín, 2
A Coruña, Galicia, 15008 ES
Location address
Campus de Elviña
A Coruña, Galicia, 15071 ES
Location address
Campus da Zapateira
A Coruña, Galicia, 15071 ES
Location address
Avd. Ernesto Che Guevara, 121.
Pazos, Liáns

A Coruña, Galicia, 15179 ES
Location address
Campus de Oza
A Coruña, Galicia, 15006 ES
Location address
Campus de Esteiro
Ferrol, Galicia, 15403 ES
Location address
Avda. 19 de febrero, s/n.
Ferrol, Galicia, 15405 ES