Universitat de Lleida

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hovedmålet med University of Lleida (UdL) er utdanning av studentene. Vi tilbyr høye standarder for undervisning med kvalitetstjenester i hele universitetssamfunnet som når samfunnet utenfor campusportene. Studentene utgjør det meste av UdL-samfunnet, og vårt mål er å sikre at de liker lærings- og læringsprosessene som er involvert. De vil dermed kunne utvikle seg både på et profesjonelt og personlig nivå ved å følge andre utdannings-, kultur- eller fritidsaktiviteter, og ved å delta i UdL for å holde det en livlig, stadig forbedrende utdanningsinstitusjon.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester for å hjelpe studenter i deres akademiske liv og fritidsaktiviteter. Denne guiden vil gi et sammendrag av tjenestene som er tilgjengelige for dem.

126893__DSC3505a.jpg

Innen det faglige miljøet utgjør det praktiske treningsprogrammet, Employment Service ( Borsa de Treball ) og vår psykologiske omsorgstjeneste en viktig del av tjenestene våre. UdL har biblioteker på hvert av campusene sine, som tilbyr utlånstjenester, interbibliotek-dokumentlån, reprografittjenester, avstandsressurser gjennom bruk av det virtuelle biblioteket og studierom.

UdL er en entusiastisk promotør av nye teknologiske nyvinninger; alle studenter har en personlig e-postadresse og har tilgang til vårt virtuelle campus. De får tilgang til disse fasilitetene gjennom datarommene våre og via Wi-Fi-teknologien som er tilgjengelig på våre campus, med gratis tilgang for alle medlemmer av universitetssamfunnet.

Våre kulturelle tjenester organiserer kulturelle aktiviteter, og studenter som liker sport kan bli medlemmer av klubbene gjennom Sportsservice, som gir gratis tilgang til konkurransesport og fritidsaktiviteter. Vårt internasjonale relasjonskontor (ORI) og Academic Mobility Program kan lette overføringer til andre universiteter, ikke bare i Catalonia og Spania, men også i hele Europa og Amerika.

Andre universitetsinitiativer inkluderer UdL for Everyone ( UdL per a Tothom ), Sustainable Transport System og Campus Improving Program.

I guiden vil studentene også finne informasjon om universitetslokalene for opphold på Cappont Campus, universitetsbarene og spisesalene, og kopieringstjenestene for å gjøre oppholdet på UdL lettere. Studentrådet ( Consell de l'Estudiant at ) driver University Accommodation Service ( Servei d'Allotjament Universitari ) , samt Tutoring Exchange ( Borsa de Repassos ) og Exam Service ( Servei d'Exàmens ) , som begge fokuserer på eksamens- og studietjenester.

For å kunne glede seg over disse tjenestene, må studentene bruke sitt UdL Studentkort, som universitetet vil tilby. Kortet er et bevis på deres status som UdL-studenter, og gir rett til rabatter i butikker, blant mange andre fordeler.

UdL of the 21st Century er et gründeruniversitet som fremmer en omfattende utdanningsmodell. Den ivaretar kravene i forskjellige pedagogiske kontekster gjennom sin involvering i utvikling av initiativer for å sikre at alle studenter har de grunnleggende ferdighetene, evnen til å tenke selv og verktøyene som trengs for å takle livet som borgere på en stadig skiftende sosial arena.

Universitetet arbeider på denne måten ved å bruke innovative metodologier og en kursstruktur som er i samsvar med parametrene for European Higher Education Area (EHEA).

Steder

Lleida

Address
Calle Jaume II # 73
E-25001 Lleida, Catalonia, Spania

Igualada

Address
Av. Pla de la Massa, 8
08700 Igualada

Igualada, Catalonia, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss