Tía Tula

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Tía Tula Spanish School i Salamanca, Spania

Det perfekte stedet å lære spansk

fordi Salamanca er byen med den reneste spansk og Tía Tula omfavner essensen av Salamanca Instituto Cervantes Akkreditert Senter

Høy kvalitet, intime skole i den historiske byen Salamanca. Den mest effektive måten å lære spansk eller forbedre den. Leve opplevelsen. Og leve det på spansk. Enklere enn du kanskje tror.

Spesielle tilbud nå:

  • 4 for 3 UKER OFFER

For hver 4 registrerte uker du betaler kun 3

  • Rabatter for å komme med venner / slektninger

Spesielle rabatter hvis du kommer med dine venner eller slektninger

Også ...

Kurs via Skyple

Hvorfor velge Tía Tula i Salamanca?

En. Høy kvalitet undervisning filosofi

Tía Tula er et moderne sentrum av spansk undervisning som tilbyr en effektiv metode for å lære språket med de best kvalifiserte lærere i en varm og personlig atmosfære.

Vi fokuserer på våre studenter. Vårt team av fagfolk er ekstremt forpliktet til å møte dine individuelle behov og for å sikre at du fullt ut integrere i det spanske språk og kultur. Vårt mål er ikke bare for å lære deg hvordan å dominere språket, men at du får en forståelse av våre vaner og tradisjoner, Vår måte å tenke og leve på. Metoden vi har vedtatt er en balansert kombinasjon av klassebaserte øvelser og andre aktiviteter:

Det er et intensivt program ved hjelp av en avansert metode for å lære spansk. Arbeidsgrupper er holdt små (10 studenter maksimum) for å sikre at du får mest mulig ut av dine leksjoner og studentmedvirkning er oppmuntret under kurset. Du vil bli utstyrt med alt nødvendig læremateriell og vil ha tilgang til internett, multimedia og audiovisuelle støtte. De utenomfaglige aktiviteter drives parallelt for å utfylle klasserommet metodikk. Som en del av programmet du vil nyte utflukter til resten av Spania, nyte fritid og sport, ikke bare i byen, men også på landsbygda.

En personlig preg. Vi ønsker ditt opphold for å bli uforglemmelig og for å sikre at dette oppnås vi ta vare på alle de nødvendige ordninger og detaljer. Din innkvartering - vi har en erfaren og dedikert person hvis oppgave er å sørge for at din sikkerhet, trivsel og læring behov blir møtt.

  1. Lærere på høyeste nivå

Våre lærere har blitt valgt på grunnlag av faglig dyktighet, profesjonalitet og erfaring i undervisning for å sikre de beste resultatene.

Som en del av sitt ansvar lærerne fra Tia Tula tilby opplæring utenfor klassen for de studentene som ønsker å be om noen aspekter av kurset. Hva mer er, de lærerne møtes regelmessig for å holde oversikt over elevenes fremgang, fordi vårt mål er alltid den beste kvaliteten på undervisningen.

Tre. Sted

Tía Tula ligger i fotgjenger historiske sentrum av Salamanca: en privilegert og uslåelig beliggenhet. Området er fylt med studenter og turister, Samt omgitt av byens historiske monumenter (katedralene, House of skall, i Palace Anaya, etc), Det pavelige universitetet og fakultetene humanistiske av University of Salamanca: Litteratur, oversettelse og språk. Den berømte historiske fasaden til Universitetet ligger noen få meter unna, og Plaza Mayor mindre enn en 2 minutters spasertur nedover Rúa Mayor, en av de viktigste gatene i det historiske sentrum, og hvor vi er lokalisert.

  1. Fasiliteter

Skolens installasjoner reflekterer vårt konsept for undervisning: smarte, hyggelige, imøtekommende og vennlige stemninger for små grupper (Maksimum 10 studenter). Klasserommene i skolen har sjarmen av klassisk europeisk stil: rommene er romslige, utadvendte og lyse, med utsikt til historiske og monumentale landemerker, Med store vinduer balkonger og antikke tregulv, Og alt sammen i harmoni med den mest moderne audiovisuelt og ressurs infrastruktur (en kinosal for å se filmer og dokumentarer, et datarom med tilkobling til Internett, gratis WiFi-tilkobling i hele skolen, Etc.).

Steder

Salamanca

Address
Tía Tula, Colegio de Español, c/ Rúa Mayor, 43-47, 1° Dcha.
37008 Salamanca, Castilla y León, Spania

Programmer

Denne skolen tilbyr også: