Aberystwyth University Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Aberystwyth Business School måler seg selv og utmerker seg service og produktkvalitet "gullstandarder" i britisk universitetssektor. Vi er ikke typen forretningskole hvor forelesningene dine vil være med hundrevis av andre studenter, og du er ukjent til taff hele tiden på universitetet. Klassestørrelser på Aberystwyth er små, og du vil bli kjent for oss personlig innen de første ukene av å bli med oss. Vi har en flott blanding av britiske og internasjonale studenter fra mange forskjellige land, og du vil finne det enkelt å blande og bli venner med andre studenter fra et bredt spekter av bakgrunner og kulturer. Resultatet: Aberystwyth blir jevnlig stemt i topp 5 universiteter i Storbritannia for studentopplevelse og studenttilfredshet.

Rykte

Aberystwyth University er et veletablert tradisjonelt britisk universitet med et fremragende akademisk rykte. En Aberystwyth University mastergrad vil bli anerkjent av arbeidsgivere internasjonalt, og vil være en fordel for deg gjennom din fremtidige profesjonelle karriere. På Aberystwyth Business School identifiserer vi viktige områder av betydning for våre nåværende og fremtidige studenter. Resultatet er regelmessige og eksepsjonelt høye anerkjennelser, inkludert den britiske regjeringens Award for Understanding Excellence Framework Gold i 2018, The Times University of the Year for Undervisning for en enestående to år i 2017 og 2018, og 90% total studenttilfredshet i henhold til National Studentundersøkelse i 2018.

Overnatting og din garanti

Du vil ha garantert overnatting, ideelt i nærheten av Aberystwyth Business School. Gode nyheter, du får nettopp det. Aberystwyth Business School ligger i hjertet av universitetets viktigste Penglais Campus, og det er rikelig med parkering. Du kan gå til Aberystwyth sentrum på 15 minutter, eller du kan bruke vanlig buss til og fra sentrum.

Undervisning og læring

Aberystwyth Business School er kjent for kvaliteten på undervisning og læring og den kulturelle opplevelsen av å studere ledelse og økonomi. Personalet er hentet fra akademia og privat sektor for å gi studentene en banebrytende utsikt over forretningsteori og praksis. Mens vi gleder oss til å være små og slå over vekten, er våre ansatte veldig stolte av hva de konsekvent oppnår. Våre studenter anerkjenner fordelene med pensum fleksibilitet og høyt fokusert disiplin dekning - vi lærer ikke deg perifere fag, vi fokuserer på de absolutte grunnleggende; de grunnleggende som skal levere resultatene som er viktige for deg: moderne forståelser, fremragende faglig kompetanse og employability.

Læringsressurser

Med elektronisk tilgang til alle læringsressursene du trenger, over 1400 nettverksbaserte PCer og en trådløs internettforbindelse i alle rom, vil du aldri slite med å finne den informasjonen du vil ha når du prøver å fullføre en oppgave. £ 4,5 millioner har blitt brukt til å renovere undervisningsfasiliteter i løpet av det siste året, og skape læringsfasiliteter i verdensklasse. Hvis du liker å snu sidene med ekte bøker, har du lykke til også. Aberystwyth Business School ligger ved siden av Hugh Owen biblioteket der alle universitetets bøker og tidsskrifter holdes. Mindre enn fem minutters gange fra Penglais Campus er National Library for Wales, et opphavsrettsbibliotek som holder en utgave av hver bok eller periodisk publisert i Storbritannia (6 millioner).

arbeidsevne

Vi forstår at å studere en grad er en del av en langsiktig yrkeskarriere. I tillegg til å oppnå graden din, for best mulig start i næringslivet, må du ha den mest oppdaterte ferdigheter og teknikker. Vår undervisning dekker fundamentene for ledelse og økonomi, med vekt på anvendt kunnskap støttet, når det er relevant, ved akkreditering fra faglige organer. Nyutdannede har gått på jobb for mange prestisjefylte bedrifter, blant annet multinasjonale organisasjoner, SMB og offentlige arbeidsgivere. Studentene støttes av en karriere, et alumni nettverk og profesjonelle klasser gjennom hele sin grad for å gjøre overgangen til en tilfredsstillende karriere.

stipend

Vi har mange sjenerøse stipendier og stipendier. Se våre grader for spesifikke detaljer og kvalifisering!

Steder

Aberystwyth

Aberystwyth Business School

Address
Aberystwyth Business School
Aberystwyth University
Hugh Owen Building

SY23 3DY Aberystwyth, Wales, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 1970 622500

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer