Ashridge Executive Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hjelpe bygge ledere i mer enn 50 år Etablert i 1959 med innledende støtte fra selskaper, inkludert Shell og Unilever, Ashridge Executive Education har vært fokusert på å hjelpe folk, bedrifter og organisasjoner lykkes. Vår forskning, pedagogikk og kurs har alltid hatt ett mål: å forbedre hvordan organisasjoner utfører og hvordan ledere bly.

Fleksibel læring undervist av fakultetet med reell erfaring

Vi forstår at å balansere arbeid og dagligliv med å studere kan være utfordrende. Derfor er våre executive studieprogrammene designet for å være svært fleksible for å hjelpe travle profesjonelle. Alle våre programmer er deltid, online, eller en blanding av begge deler. Vårt fakultet stolthet seg på sin lidenskap for undervisning, og mange har oppnådd betydelig suksess i næringslivet, noe som betyr at det de lærer er sterkt påvirket av deres virkelige livserfaring.

Utrolig plassering inspirerer læring Utvid din tenkning på vår fantastiske Ashridge eiendom. En tidligere kongelig residens ligger på 5000 dekar med parkområder, er Ashridge det ideelle stedet for å gå bort fra dagen din jobb og lev deg inn i læring.

Utdannet med en trippel-akkreditert grad fra verdens mest internasjonale handelshøyskolen Vi er unike i internasjonal business school samfunnet som vi er trippel-akkreditert og prisen to amerikanske og britiske grader. Vi er stolte over at Ashridge Executive Education er akkreditert av tre prestisjetunge internasjonale akkrediteringsorganer: AACSB, EQUIS og AMBA. Dette betyr at din grad vil ha økt global anerkjennelse og potensial til å ta deg enda lenger.

Vår banebrytende forskning holder læring relevant Vi utfører banebrytende forskning, med fokus på spørsmål som angår ledere og organisasjoner i dag. Ved jording vår forskning i daglig praksis, sikrer vi at vår læreplan er alltid relevant for den rådende forretningsklima.

Bli en alumni nettverk som virkelig spenner over hele kloden

Du vil delta i et fellesskap av 16.000 studenter, fordelt på 156 land. Våre programmer trekke deltakere fra hele verden, som representerer et bredt spekter av bransjer og bakgrunner. Du vil bli utsatt for nye perspektiver og bli utfordret til å tenke annerledes.

Steder

London

Hult Ashridge Business School

Address
Ashridge Executive Education
Berkhamsted
Hertfordshire

HP4 1NS London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 1442 843491

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer