Bath Spa University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vær Bath Spa

Bath Spa University handler om mer enn å studere. Det handler om å bli sittende fast i: tenkning, lage og gjøre. Om å komme borti venner på campus, omfavner utfordringer og oppriktig omsorg. Vi presse grenser og oss selv. Hvis det høres bra ut for deg, vil du passe godt inn.

Hvorfor Bath Spa?

utmerket Rykte

Våre aner tilbake til 1852 og den opprinnelige Bath School of Art, så vi har bygget vårt omdømme på mer enn 160 års tradisjon og suksess. Vi vokser stadig også, med spennende kurs og områder av reserch.

vel koblet

Vi har partnerskap med bedrifter, organisasjoner og institusjoner i hvert hjørne av verden. Du vil se våre studenter på internasjonale konferanser, turer og arrangementer, fra Edinburgh Fringe Festival til den kanadiske "International Neste Way". Du vil forlate Bath Spa som en verdensborger med ambisjoner, stasjonen og fokus.

Tilgjengelig for alle

Tilgjengelighet og likestilling er viktig for oss. Den unike studier og sosialt miljø vi tilbyr er en nøkkelfaktor i vår popularitet. Våre studenter kommer fra en rekke bakgrunner og kulturer, fra alle deler av landet og i utlandet, og med en rekke akademiske akkreditiver.

Beviset er i statistikken

Stor graduate prospekter: 93,7% av Bath Spa kandidater er i arbeid eller videre studier 6 måneder etter eksamen (HESA: 2014/15 Destinasjoner av avgangselever fra Higher Education, utgitt 2016) Topp 5 for kreativitet: Vi har blitt kåret til en av de fem beste kreative universiteter. (Which? University Student Survey 2016) Du vil være trygg her: Vi er den andre sikreste universitet i South West og sjette når rangert mot nesten 130 andre universiteter og høyere utdanningsinstitusjoner over hele England og Wales. (Complete University Guide 2015) Bærekraft og miljøforpliktelser: Det stopper ikke med mennesker - vi bryr oss for vårt miljø også. Våre Grønne Focus politikk tjent oss en "First Class Honours". (Mennesker og Planet Grønn League 2015)

Steder

Bad

Bath Spa University

Address
Bath Spa University,
Newton Park,
Newton St Loe,

BA2 9BN Bad, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 1225 875875

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss