Birmingham Business School, University of Birmingham

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Birmingham Business School er et forsknings-ledede institusjon og tilbyr høy kvalitet fagvis studieprogrammene for studenter fra hele verden. Deres triple-crown akkreditering plasserer dem i en elitegruppe av globale handelshøyskoler. Satt i universitetets attraktive 'redbrick' campus, i den industrielle heartland of Britain, er School stolte av sin 100 år lange historie og nære forbindelser med lokale bedrifter.

Birmingham var det første universitetet i Storbritannia for å lære business studier tilbake i 1902, og denne lange engasjement for business utdanning er noe vi er veldig stolte av. Internasjonalisme er en annen stolt tradisjon, både i utsiktene for programinnhold og i de globale opprinnelsen til våre studenter - internasjonale studenter var blant de første inntak over 100 år siden og i dag vi ønsker velkommen folk fra rundt 55 land på våre programmer hvert år.

University of Birmingham ble grunnlagt i 1900 av borgerne i Birmingham som ønsket sitt eget universitet for å trene og utdanne folk som vil opprette og administrere det voksende bedrifter og næringer i Midlands.

Det var naturlig, gitt natur Birmingham bransje, at universitetet bør, fra starten, lærer de store vitenskapelige og tekniske disipliner. Det var også den første britiske universitetet for å etablere et fakultet of Commerce og innlemme en medisinsk skole. Det moderne universitetet er like karakteristiske i humaniora, utdanning, samfunnsfag og jus.

Steder

Birmingham

Address
Birmingham, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

Programmer