Centre for Alternative Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

"Ingen organisasjon er bedre posisjonert for å levere ferdigheter for en fremtid uten karbondioksid, er ingen bygning bedre bygget for å levere den opplæringen." The Graduate School ved CAT er en verdensklasse opplæringssenter med over 35 års ekspertise i bærekraftig praksis. Basert i Wales Institute for Sustainable Education (WISE) GSE tilbyr enestående undervisning og overnatting fasiliteter, inkludert:

Et stort kjørte jorden forelesningssal Seminarrom og verksteder Research Laboratories IT suite Kontorer, fellesrom og resepsjoner 24 en-suite studie soverom Restaurant og Bar

WISE er en state of the art øko-pedagogisk innretning. Tegnet av arkitektene Pat Borer og David Lea, er det en vakker kombinasjon av miljøbevisst design og cutting-edge bærekraftige byggeteknikker. Lokalet er følsomt bygget ut av lave bygget energi materialer som hamp og kalk, kjørte jorden og bærekraftig måte hentet tømmer. Tilgangen på stedet fornybare energikilder, inkludert biomasse og solenergi, betyr at WISE er en virkelig bærekraftig sted å studere. WISE er en 2011 RIBA prisbelønte bygget og har vunnet Årets Bygg 2010 i Daily Telegraph. Mat og Overnatting Full bolig overnatting oppgis under modulene for de deltakende elevene på lokaler på CAT, inkludert alle måltider. Alle måltider vil være i den nye WISE restauranten på CAT og er vegetarianer. Spesielle diettbehov kan tas hensyn til.

Steder

Machynlleth

Address
Centre for Alternative Technology
SY20 9AZ Machynlleth, Wales, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss