Cardiff Metropolitan University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cardiff Metropolitan University ligger i en spennende, moderne europeisk hovedstad, og er et globalt universitet. Vi investerer kontinuerlig i studentenes fremtid og gir utdannings- og opplæringsmuligheter som er tilgjengelige, fleksible og av høyeste kvalitet for studenter fra over 140 land over hele verden.

Universitetet har vært integrert i City of Cardiff siden 1865, og vi er stolte av å være et sterkt, bærekraftig og studentsentrert universitet, fokusert på den økonomiske, sosiale og kulturelle velferden i Cardiff og sørøst i Wales; fremme studentenes brukbarhet, søkt om forskning og kunnskapsoverføring.

Fokus på ansettbarhet

Alle skolene våre spesialiserer seg på kurs som er karriereorientert og er designet i forbindelse med næringslivet. Gjennom arbeidsplasseringsprogrammer, faglige akkrediteringer og muligheter til å studere i utlandet, har vårt fokus på ansettbarhet sørget for at 95,6% av våre nyutdannede går i arbeid eller videre studier innen seks måneder etter endt utdanning.

Læring og undervisning

Vår tilnærming til læring, undervisning og vurdering understøttes av høykvalitets faglige standarder, arbeider i samarbeid med studenter, utvikling og innebygging av teknologisk forbedret læring og vurdering og forskningsinformert undervisning.

Vårt mål er å utvikle kreative, spenstige og etterspurte kandidater med evner, ferdigheter og erfaringer som gjør dem i stand til å påvirke i det valgte yrket eller Pathway . Læring og undervisning vil alltid være kjernen i det vi gjør ved Cardiff Metropolitan University og vi håper du fullt ut opplever vår innsats for å opprettholde et personlig preg i et vennlig og støttende læringsmiljø.

Et globalt universitet

Cardiff Metropolitan University er stolt over å være tilknyttet en rekke partnere med høyt kaliber i Storbritannia og internasjonalt. Universitetets nære allianse med Associate College, London School of Commerce og utenlandske partnerskap som tilbyr våre programmer i Egypt, Korea, Libanon, Marokko, Sri Lanka og Singapore betyr at studenter fra over 140 land kan studere Cardiff Metropolitan University grader og MBA programmer.

7 grunner til å studere i Storbritannia ved Cardiff Metropolitan University :


Årsak én - Graduate Employability
Alle kursene på Cardiff Met har fokus på studentenes fremtidige karrierer og deres brukbarhet. Våre grunnprogrammer inkluderer alle arbeidsplasser, og vi har en rekke studenter med muligheter for ett års praksisplasser. Vårt fokus på studententreprenørskap hjelper studentene våre til å bli svært ansettbare nyutdannede.

Årsak to - Læreekvalitet og studenttilfredshet
Cardiff Met har oppnådd en sølvvurdering i Teaching Excellence Framework, og får konsekvent høye nivåer av studenttilfredshet. Flere av kursene våre har nylig scoret 100% i den siste National Student Survey.

Årsak tre - Internasjonal studentstøtte
Cardiff Met er stolt av sin internasjonale studentstøtte, og vi har blitt rangert som topp i Storbritannia 6 ganger de siste 10 årene. Vi har et dedikert Global Student Advice Team som hjelper studenter fra det øyeblikket de godtar tilbudet sitt på universitetet. Fra å søke om visum, finne overnatting og møte deg på flyplassen når du ankommer Storbritannia, til å hjelpe deg med å bosette deg i Storbritannias liv, og tilby akademiske ferdigheter, tar teamet her stresset fra å komme til å studere i en ny land, og lar deg konsentrere deg om studiene dine.

Årsak fire - Fantastiske studentfasiliteter
I løpet av de siste årene har Cardiff Met gjort betydelig forbedringer i studentfasilitetene våre, med £ 70 millioner gjennomførte og planlagte investeringer. Fra moderne verksteder og studioer, til verdensledende idrettsanlegg og studentsentre, har universitetet alt du trenger for å utmerke deg i løpet av studiene.

Årsak fem - Et stort studentfellesskap
Med en aktiv studentforening, som støtter studentklubber og samfunn, sammen med idrettslag og klubber for ferdigheter og evner på alle nivåer, er Cardiff Met et flott sted å bli involvert i alle aspekter av studentlivet. Vårt overnattingssted på campus gir studentene et trygt og vennlig sted å bo, og universitetet ble nylig kåret til å ha det beste studentfellesskapet i haller i National Student Housing Survey.

Årsak seks - City of Cardiff
Cardiff har ikke bare blitt utnevnt til den rimeligste studentbyen i Storbritannia, det er også et fantastisk sted å bo, og tilbyr studentene en meget høy levestandard. Med alt fra underholdning, til shopping, fra kultur, til mat, drikke og arrangementer, har Cardiff noe for enhver smak.

Årsak syv - Studier i Wales
Du studerer i landet Wales. Wales tilbyr studenter muligheten til å oppnå en britisk grad som anerkjennes over hele verden, i et vennlig og vakkert miljø. Det er et flott utgangspunkt å utforske resten av Storbritannia under studiene, mens du oppdager alt dette unike landet har å tilby.

Steder

Cardiff

Cardiff Metropolitan University

Address
Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Cardiff, Wales, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 29 2041 6070

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

MA
MSc