Cass Business School, City University of London

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cass Business School er en av City, University of Londons fem skoler. Det er blant Europas ledende handelshøyskoler og i den globale eliten av handelshøyskoler som har gullstandarden for "trippelkronisering" akkreditering.

Cass er verdenskjent for:

  • Balansert praktisk og teoretisk utdanning for bachelor-, MBA- og MSc-studenter, og de som har ph.d.- og utdanningsprogrammer
  • Kyndig vitenskapelig personale med praktisk erfaring fra bransjen, langsiktige koblinger til virksomheten og blomstrende forskningsprogram
  • Sterke forbindelser med City-firmaer, internasjonal virksomhet og vårt samfunn av studenter, studenter og partnere.

Ekstraordinært kall

Vi muliggjør det ekstraordinære - lederskap gjennom kunnskapsskaping, utdanning og samfunnssamarbeid.

Et omdømme i verdensklasse

Sir John Cass Business School, en integrert del av City, University of London, er blant den globale eliten. Vi er jevnlig rangert blant de beste handelshøyskolene og programmene i verden. Videre har Cass den sjeldne gullstandarden for "trippelkrone" akkreditering fra Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of MBAs (AMBA) og European Quality Improvement System (EQUIS).

Sammen med et etablert 50-årig rykte for dyktighet innen forretningsforskning og utdanning, tiltrekker Cass fremragende akademikere, studenter og bedrifter over hele verden til vårt energigivende Cass-samfunn.

Mission statement

Hos Cass hjelper vi enkeltpersoner til å trives i en dynamisk, sammenkoblet verden. Vi blander nyskapende teori og praksis, og inspirerer vårt livlige London-hjem mens vi engasjerer vårt internasjonale nettverk. Blant de ledende globale handelshøyskolene er Cass-tilnærmingen unik energigivende; personlig, men allikevel global, intellektuell, men likevel praktisk, lidenskapelig, men likevel disiplinert. Resulterende ledelse muliggjør smidighet, distinksjon og bærekraft.

  • Kunnskap - vi skaper kunnskap som fremmer effektfull tankeledelse
  • Utdanning - vi personliggjør læringsopplevelser for å bygge ferdigheter, distinksjon og smidighet
  • Fellesskap - vi utmerker oss sammen, og hjelper våre ansatte, studenter, samarbeidspartnere og institusjoner til å trives.

Et globalt perspektiv

Vår internasjonale rekkevidde er omfattende og viktig, og støtter vårt engasjement for mangfold. Vi bruker faktisk en global tilnærming til alt vi gjør, fra å drive et dobbelt campus i Dubai til å betjene Midt-Østen, til å levere moduler og studiereiser rundt om i verden og rekruttere studenter og akademikere fra forskjellige nasjonaliteter og bakgrunner. Gjennom vår globale linse ser vi det sterke potensialet for forskjeller og samarbeid.

En praktisk utdanning

Enten du kommer til Cass som en bachelor, en MBA- eller MSc-student, eller for å oppnå en doktorgrad eller utøvende utdanning, vil du bli utsatt for en inspirerende blanding av banebrytende teori og praksis. Cass er ikke et elfenbenstårn. Vårt verdensledende fakultet skaper kunnskap ved å samarbeide tett med bransjeledere. Som et resultat kan vi utstyre deg med innsikten, ferdighetene og selvtilliten som trengs for å trives i den virkelig virkelige og alltid skiftende verden av virksomheten.

Bli med Cass og bli en del av et voksende og kraftig verdenssamfunn som du kan legge til din egen suksesshistorie.

Sir John Casss Foundation

Sir John Cass Foundation har støttet utdanning i London siden Sir John Cass etablerte en skole i Aldgate i 1710.

I mai 2001 ga stiftelsen en sjenerøs donasjon til Business Schools nye byggeprosjekt og fortsetter å gi løpende støtte til Business School.131029_pexels-photo-1595391.jpeg Ræv / pexels

Steder

London

Address
106 Bunhill Row

EC1Y 8TZ London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Dubai

Address
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater

Akkrediteringer

Programmer

Denne skolen tilbyr også: