Cranfield School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cranfield School of Management er verdensledende innen lederutdanning, forskning og rådgivning i over 50 år, er en eksklusiv handelshøyskole med oppgave å forbedre ledelsespraksisen. Vi har et globalt rykte for å utvikle ledere med høy ytelse innen teknologi og ledelse - og oppmuntrer dem til å transformere sine organisasjoner og et bredere samfunn.

Cranfield er kjent for våre sterke bånd til industrien, og handler både om virksomhet og forretning. Vi er et senter for forskning, kompetanse og undervisning i verdensklasse, og tilbyr praktiske styringsløsninger gjennom en rekke aktiviteter, inkludert ledelse, økonomi, markedsføring og logistikk.

Vi er en av en elitegruppe av skoler over hele verden som har tredobbelt akkreditering fra AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business), EQUIS (European Quality Improvement System) og AMBA (Association of MBAs).

Hva gjør Cranfield School of Management unik?

  • Uovertruffen undervisningserfaring. Veiledergruppen din vil ikke ha mer enn seks studenter, noe som sikrer tett kontakt og kontinuerlig støtte.
  • Et modent læringsmiljø. Ettersom vi kun er et universitet, vil du bli omringet av likesinnede som blir drevet til å lykkes i den valgte karrieren.
  • Karrierefokusert læring. Fordi undervisningen vår utelukkende er fokusert på ph.d.-nivå og utøvende nivå, er den designet for å pleie dine praktiske forretningsevner og selvtillit, og legger stor vekt på utfordringer i den virkelige verden.
  • Vårt omfattende alumni-nettverk. Du vil bli medlem av vårt nettverk av 65 000 nyutdannede, mange som nå innehar seniorroller i noen av verdens ledende organisasjoner. Vi er nummer to i Storbritannia for gradsarbeid (DLHE longitudinal survey, 2017).

Cranfield School of Management klarer seg konsekvent godt i de viktigste skolene og programspesifikke rangeringene, noe som styrker vår posisjon som en topp global lederskole.

Klikk her for å se alle rangeringer

Fremtidige karrieremuligheter

Våre Alumni

Cranfield University har over 65 000 studenter. På Cranfield er vi opptatt av å tilby et program i verdensklasse med inkluderende og livslange tjenester til våre alumner. Finn ut mer om våre alumner .

Bemerkelsesverdige Cranfield-alumner

Warren East, administrerende direktør i Rolls-Royce; John McFarlane, konsernsjef i Barclays; Ombola Johnson, minister for kommunikasjonsteknologi Nigeria; Charlie Mayfield, styreleder, John Lewis Partnership; og Garry Copeland, administrerende direktør - Operations, British Airways.

plassering

Cranfield University campus ligger 40 minutter fra London sentrum med tog, og nærmeste byer er Milton Keynes og Bedford. London Luton flyplass er det som ligger nærmest universitetet, mens Heathrow, Gatwick og Stansted alle er lett tilgjengelige med tog og buss.

Cranfield Defense and Security ligger rundt 50 minutter fra London med tog og rundt 25 minutter fra Bristol med tog. Bath, Cheltenham, Bristol og Oxford ligger alle innen en times kjøretur og London mindre enn to timer unna med bil.

Overnatting

Vi tilbyr både mat og selvhushold på campus-innkvartering, fra boliger til felles hus, leiligheter for par til hus for familier.

Universitetet kan også bidra til å finne privat innkvartering i byer og landsbyer i nærheten. Universitetsrom på Shrivenham-campus er generelt forbeholdt militære studenter.

Besøk vår hjemmeside for å finne ut mer om overnattingene våre

Steder

Cranfield

Cranfield School of Management

Address
Cranfield School of Management
Cranfield

MK43 0AL Cranfield, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 1234 758081

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer