ESCP Business School London

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

ESCP Business School ble grunnlagt i 1819 og har produsert generasjoner av ledere og gründere. Med sine seks urbane studiesteder i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa har ESCP Business School en europeisk identitet som gjør at den kan tilby en unik flerkulturell utdanningsstil innen forretningsfeltet og et globalt syn i internasjonale ledelsesspørsmål.

Hvert år ønsker ESCP velkommen til over 6000 studenter og 5000 ledere fra mer enn 120 forskjellige land, og gir dem et omfattende tilbud av ledelseskurs og spesialiserte programmer (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD og Executive Education).

ESCP er den første og flere akkrediterte handelshøyskolen i verden med:

 • 3 internasjonale akkrediteringer: AACSB, EQUIS, EFMD Accredited Program (MBA / EMBA)
 • 5 nasjonale akkrediteringer: ACQUIN (Tyskland), ANECA (Spania), QAA
 • ESCP er også den første handelshøyskolen som ble fullt medlem av European University Association (EUA).

- Følg oss på Twitter https://twitter.com/escp_bs

Først inn i fremtiden

ESCP Business School, som er en pioner de siste 200 årene, kan være stolt av et stort antall innovasjoner som vellykket er tatt i bruk over hele verden. Det er fortsatt den eneste europeiske skolen, med seks studiesteder i Berlin, London, Madrid, Paris, Torino og Warszawa, og et tilknyttet campus i Luxembourg.

Som vårt Bicentenary-år er 2019 det perfekte tidspunktet for å feire den innovative ånden som er innebygd i ESCPs gener. For å gjøre det, ser vi tilbake til etableringen av skolen i 1819 - hvorpå den ble den første handelshøyskolen i verden - og oppdager oppskriften på et så langt liv!131185_ESCPlandingstrip.jpg

# 1 Grunnlaget for en banebrytende skole (1819-1869)

I 1819 ble et privat selskap av en spesiell type etablert: en av de aller første handelshøgskolene, og nå ble den eldste handelshøyskolen i verden opprettet.

I løpet av denne seminperioden bygger skolen videre på originale konsepter som vil utgjøre pilarene i ESCPs innovative strategi som ble handlet fra 1970-tallet og fremover:

 • En dristig politikk med internasjonal åpenhet (over 20% utenlandske studenter allerede i 1827-1828), med utdanningsinnhold, adressering av internasjonale spørsmål (tre fremmedspråk lærte fra 1823, studieturer i Europa fra 1826-1827;). Dette var en sann prestasjon i Frankrike i sammenheng med post-Napoleon-krigssamfunnet!
 • I tillegg til ledelsesvitenskap og teknologi studerer studenter jus og politisk økonomi, eller anvendte vitenskaper (kjemi). ESCPs flerkulturelle og flerfaglige modell dukker allerede opp.
 • Et sted i hjertet av den økonomiske hovedstaden (Hôtel des Fermes, deretter Hôtel de Sully, i Paris).

Denne tidlige fasen er formet av byggherrer: entreprenører som Germain Legret og Amédée Brodart, og forskere som økonom Jean-Baptiste Say, teoretiker for begrepet entreprenørskap; kjøpmann Vital Roux, bidragsyter til oppfattelsen av den franske kommersielle koden og promotor av en pedagogikk orientert mot praktisk undervisning; og økonom Adolphe Blanqui, eier og direktør for skolen i 24 år.

# 2 Konsolidering og modenhet (1869-1969)

Mellom 1869 og 1969, i regi av Chamber of Commerce and Industry, blir skolen forsterket og når modenhet. Både dens motstandskraft og tilpasningsevne er påvist: på den ene siden en betydelig utvidelse av programmer og påmeldinger (fra noen få dusin studenter på 1820-tallet til 250 på slutten av 1800-tallet og nesten tusen på 1970-tallet); og på den annen side forbedret selektivitet og økte faglige krav fra 1920-tallet og fremover, inkludert:

 • Statlig anerkjennelse av utdanning i 1890.
 • Etablering av de første spesialiseringsseksjonene, en arv av "Comptoirs" (handelsposter) oppfunnet i skolens tidlige år: Maritime Section (1905), Colonial Section (1913), Hotel Section (1916), Trade Representation Section (1917) ), etc.
 • Obligatorisk konkurransedyktig opptaksprøve i 1926.
 • Fremme til status for høyere utdanning etablering i 1947, et viktig skritt mot den gradvise omdanningen til Grande École de Commerce.
 • Opprettelse av Alumni Association og Student Union i 1950.
 • Integrasjon av IT og et språklaboratorium på 1960-tallet.

I løpet av et turbulent århundre der byen Paris ble rammet av væpnede konflikter tre ganger, transformeres skolelokalene for å imøtekomme de krigsskadede (i 1870, 1914-1918 og 1939-1945) - to ganger i bygningene på Avenue de la République.

# 3 The Reinvented Business School (1969-2019)

Når skolen får sin autonomi i 1969 ved å forlate ESCAE-nettverket, gjenoppfinner ESCP Business School gradvis sin forretningsmodell, basert på de verdier og faglige prinsipper som er blitt innarbeidet siden 1819.

Den nye integrerte europeiske campusmodellen kommer fra den videre veksten av en 150 år gammel institusjon som et svar på spirende økonomisk globalisering.

Denne forandringen skjer i sammenheng med intensivering og utvidelse av EU.

Fem milepæler markerer fremdriften med å gjenoppfinne den nye europeiske modellen: 1969, 1973, 1999 og 2009:

 • 1969: Opprettelse av et dedikert, permanent fakultet og Studentforbundet ESCP.
 • 1973: Den 8. oktober 1973 ble École des Affaires de Paris (kalt l'École Européenne des Affaires fra 1982 og fremover) opprettet, hvor studentene følger en internasjonal læreplan med vekslende semester i store europeiske hovedsteder (London fra 1974, Düsseldorf fra 1975 campus overført til Berlin i 1985). 1973 er også året da skolen blir tilgjengelig for kvinner (Joëlle Le Vourch er den første kvinnelige studenten i 1973).
 • 1999: Fusjon av ESCP og EAP.
 • 2009: Opprettelse av ESCP, etter en intensivert nettverksutvidelse med åpningen av Torino-campus i 2004, og før Warszawa-campus i 2015.
 • 2018: ESCP Business School blir uavhengig av Paris Chamber of Commerce and Industry. Lanseringen av den europeiske bachelorgraden lanseres, forankrer skolen i den europeiske LMD-modellen og utløser sterk vekst. Studentpopulasjonen dobler seg på 4 år.

I løpet av to århundrer har verden endret seg: de politiske økonomiklassene som ble undervist i begynnelsen av siden med humaniora-orienterte kurs, og anvendte vitenskaper i et laboratorium har gitt vei til koding og big data. Imidlertid er det fremdeles gründerens visjon fra grunnleggerne som råder i dag, og skinner gjennom aspekter som den europeiske suksessen til Blue Factory, skolens inkubator som er til stede på alle ESCP Business School-campusene!

Vårt oppdrag

"ESCPs oppdrag er å inspirere og utdanne morgendagens bedriftsledere."

Vår overbevisning er at morgendagens bedriftsledere må være internasjonal, digital og interkulturell effektiv. Vår tilnærming til utdanning og organisasjonsstruktur gjenspeiler dette, med sterke internasjonale programmer levert av et integrert (pan-europeisk) fakultet på tvers av universiteter i hvert av Europas viktigste markeder.

Vi fremmer dette oppdraget gjennom vår unike tilnærming til internasjonal ledelseutdanning og -forskning, som fremmer transnasjonal erfaring, samarbeid og læring innenfor et paneuropeisk rammeverk.

I 2015 formaliserte skolen en unik tilnærming og et perspektiv under C4B-akroniet: Kulturer for (4) Business. Dette fortsetter å lede arbeidet vårt og er nå innebygd i en ny strategiplan for perioden 2018-2022.

C4B eller How We Deliver på ESCP Business School

 1. En ekspertakademi med fokus på internasjonal / komparativ forskning.
 2. Obligatoriske rotasjonsprogrammer som gir unike læringsopplevelser i flere universiteter over hele Europa.
 3. Tverrfaglig undervisning integrering av det harde (kodende, etc.) og den mykere (humaniora, etc.) ledelsens ferdigheter.
 4. Et mangfoldig, kreativt og entreprenørskapssamfunn.

Vår visjon (Hva og hvor vi vil være innen 2022)

"I 2022 vil ESCP Business School bli anerkjent over hele verden som den ledende europeiske handelshøyskolen for internasjonalt fokusert lederutdanning."

Vår visjon, for å bli sann, innebærer:

 • produsere og formidle verdensklasse forskning i internasjonal / komparativ styring som former måten organisasjoner og ledere tenker og oppfører seg på;
 • produserer kulturelt og digitalt smarte kandidater som er rustet til å forme og koble morgendagens forretningsverdener;
 • engasjerende meningsfylt med bedrifter, alumner og regjeringer for å fremme fremskritt i internasjonal ledelse og interkulturelle relasjoner;
 • utnytte mangfoldet i alle dens former som en kilde til innovasjon, styrke og ledelse.

Våre verdier og engasjement er europeiske

Vi dyrker verdiene av faglig Excellence arvet fra europeisk universitets kultur.

Gjennom vår forskning utvikler vi et Singular-konsept til ledelsesdisipliner basert på en flerkulturell, tverrfaglig og åpen tilnærming til de store utfordringene i morgendagens verden.

I vår skole, opprettet av gründere for 200 år siden, utvikler vi Kreativitet ved å dyrke nysgjerrighet, modvilje og oppmuntre bidraget fra alle fagområder til økonomisk dynamikk.

Vårt samfunn er forpliktet til å fremme pluralisme gjennom respekt for kulturer og alle former for mangfold.

Steder

London

Address
London Campus
ESCP Europe
527 Finchley Road
London NW3 7BG
United Kingdom

London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Programmer

Denne skolen tilbyr også: