Glasgow Caledonian University, London (GCU London)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

GCU London er en profesjonell videreutdanning universitetsområdet Glasgow Caledonian University (GCU), Som ligger i en ultra-moderne miljø i hjertet av London. Beliggende i Spitalfields, en av Londons mest attraktive steder, GCU London er i nærhet til hovedstedene globalt anerkjent finansiell og moteindustrien. Campus tilbyr en rekke mba og MSc kursHøy kvalitet undervisning og forbindelser med internasjonale bedrifter. GCU London gir studentene en berikende og variert erfaring understøttet av en pulserende internasjonal, intellektuelle og kulturelle liv. Vi tiltrekker studenter fra over 56 land, fra en rekke bakgrunner fra alle hjørner av verden.

karriere fokus Vårt universitet er en institusjon som mener "karriere kommer først". Excellence i utdanningen ligger i hjertet av vår misjon; Derfor har vi som mål å utstyre våre studenter med de nødvendige ferdigheter til å utmerke seg i sine utvalgte yrker ved å tilby høy kvalitet, fleksibel og tilgjengelig læring.

Campus og fasiliteter Campus gir et ledende læringsmiljø, som utnytter den nyeste teknologien og tilbyr moderne undervisning plass til forelesninger, liten gruppestudie, og sosial læring.

GCU London er forpliktet til å levere en høy kvalitet student erfaring gjennom prisbelønte støttetjenester, og fremmer sysselsetting og global statsborgerskap i våre kandidater.

GCU London har en ideell beliggenhet en kort spasertur fra Liverpool Street station. Et utvalg av overnattingssteder er tilgjengelig i nærheten av campus.

Campus har også:

Prisbelønt student støtte Internasjonalt anerkjente professorer Moderne urban stil campus satt over fire etasjer Liten gruppe undervisningsrom Bibliotek fasiliteter, inkludert digital tilgang Breakout salonger Takterrasse med 360 graders utsikt over London Gruppe læringsarealer Møterom Video konferanserom State of the art datamaskin fasiliteter, inkludert Apple-maskiner

Steder

London

Address
40 Fashion Street
Spitalfields,

E1 6PX London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss