Hult International Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hult banebrytende tilnærming gir deg muligheten til å ta initiativ til å påvirke fra første dag. Du vil lære om verden, fordi globaliseringen har gjort verden mer sammenkoblet enn noen gang. Du lærer om fremtiden, fordi teknologi driver forandring og bærekraft er viktig. Du lærer om deg selv, fordi du hele tiden må tilpasse deg for å holde deg relevant gjennom hele karrieren.

Graduate til et globalt nettverk

Bygg et internasjonalt nettverk ved å samarbeide med studenter fra hele verden. Studentene våre representerer mer enn 160 nasjonaliteter og snakker over 100 språk - du vet aldri hvor din neste kontakt-, investor- eller forretningsforetak kommer fra.

Etterspurt med ledende selskaper

Arbeidsgivere ansetter Hult kandidater for sin entreprenørielle holdning, nysgjerrighet og internasjonale syn. Vi spesialiserer oss på å hjelpe internasjonale studenter med å finne internasjonale jobber. I fjor aksepterte Hult uteksaminerte kandidatprogrammer jobbtilbud ved 825 selskaper i over 60 land.

Fremtiden er livslang læring

Endring stopper aldri, så det bør heller ikke bedriftenes læring gjøre. Vi gir deg mulighet til å holde deg oppdatert med nye trender ved å ta et komplementært valgfag hvert år for resten av livet.

Utfør teori i praksis

Hos Hult tror vi at du lærer best ved å gjøre det. Som en integrert del av studiene dine, vil du ha flere muligheter til å anvende dine kunnskaper og ferdigheter ved å jobbe i team for å løse problemer i den virkelige verden.

Hult Masters Students" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/133563_Hult_SF_Campbell_Brewer_Day1_2017-3296_min.jpg" alt="Hult Masters Students" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Global Community

Når du kommer til Hult vil du bli medlem av et nært sammensatt studentmiljø med enestående mangfold. Lær hva som får andre kulturer til å krysse av, ha et internasjonalt perspektiv på forretninger og oppgradere med venner og kontakter over hele verden.

Karriereutvikling

Gjør deg klar til å samarbeide med globale selskaper og spennende oppstart på våre karriererarrangementer på campus. Din personlige karriererådgiver vil guide deg på en reise med selvoppdagelse mot din hovedoppgave og støtte deg i å utvikle verktøy og ferdigheter for å lande den.

Hos Hult har dine karriererådgivere mange års erfaring med å hjelpe internasjonale studenter med å finne jobber. De vil hjelpe deg med å posisjonere deg i det globale markedet og gi deg råd om inngangsstrategier for din ideelle beliggenhet og bransje.

Globalt fakultet

Bedriftsledere, gründere og forskere - Hult professorer er internasjonalt kjent for forretningspraksis og tankeledelse, med en lidenskap for å skape og undervise prinsipper som gjenspeiler både grunnlaget og grensen for suksess.

Hult Alumni

Hult reisen din fortsetter lenge etter at du er ferdig. Som medlem av Hult Alumni Association har du tilgang til et globalt nettverk av nyutdannede, muligheter for livslang læring og mange måter å få kontakt med andre alumner og forretningsmuligheter over hele verden. Alumni Association har over 23 000 alumni i mer enn 170 land rundt om i verden.

akkreditering

Hult er anerkjent av forretningsutdanningens tre mest prestisjefylte internasjonale akkrediteringsorganer: Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBAs (AMBA), og EQUIS (European Quality Improvement System). Vi er den første og eneste handelshøyskolen i USA som oppnår denne trippelakkrediteringen, som innehas av bare en prosent av handelshøyskoler over hele verden.

Steder

London

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Address
London - Postgraduate Campus
37-38 John Street

WC1N 2AT London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 20 7636 5667

Cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Address
Hult International Business School
Boston Campus
1 Education Street

02141 Cambridge, Massachusetts, USA
Telefon
+1 617-746-1990

San Fransisco

Hult International Business School - San Francisco Campus

Address
Hult International Business School
San Francisco Campus
1355 Sansome Street

94133 San Fransisco, California, USA
Telefon
+1 415-869-2900

Dubai

Hult International Business School - Dubai Campus

Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
Telefon
+971 4 427 5800

Shanghai

Hult International Business School - Shanghai Campus

Address
4F, Hua Xin Hai Xin Building No.666 Fuzhou Road, Huangpu District, Shanghai
200001 Shanghai, Shanghai, Kina
Telefon
+852 2111 2399

New York

Hult New York - Rotation Center

Address
New York Rotation Center
Hult Staff, Room 901
41 Cooper Square

10003 New York, New York, USA
Telefon
+1 (212) 353-4360

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer