Hult International Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Global Business School Hult er ikke bare en handelshøyskole. Det er et globalt nettverk som utdanner, inspirerer og kobler sammen noen av de mest fremtidsrettede forretningstalentene fra hele verden.

Globalt relevant forretningsutdanning

I dagens verden er den mest relevante forretningsutdanningen global. Hult programmer, fra grunnutdanning til utøvende utdanning, er designet for å hjelpe studenter og ledere med å oppleve førstehånds krefter som former internasjonal virksomhet og gi dem ferdigheter og kunnskap til å lede i dette stadig mer komplekse miljøet.

Globalt samfunn

Lær å lede det globale samfunnet Hult opplevelsen handler om å bli en del av et inspirerende fagmiljø som fremmer dristighet, nysgjerrighet og spenst som trengs for å bli en global virksomhetsleder. Det er i dette fagmiljøet vi utfordrer studentene og ledere til å ikke bare bli ledere i virksomheten, men i verdensledere. Å velge hvilke av campusene du vil starte reisen din på, er bare starten på det som vil bli et livsendrende verdenseventyr.

Globalt campusnettverk

Hult har syv nyskapende campus i hjertet av noen av verdens mest innflytelsesrike markeder.

  • Boston
  • San Fransisco
  • London
  • Dubai
  • Shanghai
  • New York
  • Ashridge Estate - Storbritannia

Vårt globale campus-nettverk gir studenter og ledere tilgang til et virkelig globalt samfunn. Det gjør det mulig for deg å studere og oppleve livet i ekstremt varierte forretningsmiljøer, tiltrekke interessante mennesker fra hele verden, og lar oss benytte oss av den beste industrien og fakultetets ekspertise - uansett hvor den finnes.

Erfaringslæring

Å bringe liv i grunnleggende globale forretningskonsepter gjennom praksis i den virkelige verden er hjørnesteinen i alle programmene våre. Vi tror folk lærer bedre ved å gjøre det, så vi har utviklet faglige læreplaner som gjenspeiler vår forpliktelse til denne troen. Teknikkene våre inkluderer konsultasjonsprosjekter i den virkelige verden, levende simuleringer med skuespillere, forstå risikostyring med profesjonelle pokerspillere, øve beslutningsgrupper ved å konkurrere mot andre team av studenter i virkelige scenarier, og utvikle teamarbeid og lederegenskaper gjennom utfordrende friluftsliv , for eksempel seilas med åpent vann.

global campus

Pålitelig av globale selskaper

Våre programmer er basert på å utforske, forstå og løse problemene hver dag møter verdens ledende internasjonale selskaper. Mange av verdens mest respekterte internasjonale selskaper, organisasjoner og frivillige organisasjoner henvender seg til Hult Ashridge Executive Education for å hjelpe med å løse komplekse forretningsutfordringer og for bedre å forstå hvordan de best kan utvikle sitt sentrale ledertalent. Dette dyptgående engasjementet med klienter informerer både om vår forskning og påvirker utformingen av våre akademiske programmer, og hjelper oss å levere den mest relevante og nåværende forretningsutdanningen tilgjengelig.

Globalt fakultet

Hult internasjonalt anerkjente fakultet er først og fremst stolte over sin lidenskap for undervisning. Mange har oppnådd betydelig suksess i den virkelige verden, noe som betyr at hva og hvordan de underviser er sterkt påvirket av deres erfaring som bedriftsledere, bedriftseiere, oppfinnere og gründere. Professorene våre kommer fra over 45 forskjellige land og har samlet undervist på hvert kontinent - fagene de underviser blir forsterket av deres internasjonalisme.

Global forskning

Forskningen vår er fokusert på spørsmålene som er øverste i hodet til globale bedriftsledere - trendene som former det fremtidige forretningsmiljøet og hvordan selskaper vil trenge å reagere. Disse inkluderer langsiktig forskning på ledelse, bærekraft, fremvoksende markeder og teknologisk forstyrrelse. Tanken som oppstår fra vår forskning blir raskt oversatt til den praksis som ligger til grunn for alle programmene våre - og hjelper enkeltpersoner til å prestere på høyeste nivå.

Globale studenter

Mange handelsskoler hevder å være globale, men klasserommene våre beviser det faktisk. Campusene våre er hjem for et ekstraordinært mangfold av kulturer, ideer og bakgrunn - Hult studenter representerer over 120 nasjonaliteter og snakker mer enn 100 språk.

Ulike perspektiver

Klasseromsdiversitet og tverrkulturelt samarbeid er en essensiell del av Hult opplevelsen. Faktisk sier mange av studentene våre at de lærte like mye av sine klassekamerater som de gjorde fra professorene sine. Sammen vil du ikke bare dele opplevelsene dine, men du vil lære hverandre at alle ser verden fra forskjellige vinkler. Du vil lære å diplomatisk navigere i forskjellige perspektiver, forstå den kulturelle dynamikken som påvirker global virksomhet, og hvordan du kan løse problemer samarbeidende.

Et sterkt nettverk

I dag er det 16.000 Hult studenter fordelt på 156 land og 100.000 ledere har gått gjennom våre Ashridge Executive Education-programmer. Dette nettverket gir Hult alumni forretningskontakter i alle større land i verden. global network

Global påvirkning

Hos Hult tror vi at virksomheten har makt til å endre liv til det bedre. Vi er ekstremt stolte av at frøene til det som har blitt verdens største studententreprenørskapskonkurranse ble plantet på skolen vår.

Å gjøre ideer om til handling

Grunnlagt av en Hult alumnus, finansiert av Hult familien, og drives i samarbeid med den tidligere amerikanske presidenten Bill Clinton, konkurrerer studentteam fra hele verden om å vinne en investering på USD 1 million i startups. Den spesifikke utfordringen varierer fra år til år, men de fokuserer alle på å forbedre livene til noen av verdens fattigste mennesker. I 2015 utviklet studentteamene geniale løsninger for å bygge bærekraftige og skalerbare sosiale virksomheter for å adressere utdanning i tidlig barndom i urbane slumområder. Over 20 000 søknader ble mottatt, seks lag kom seg videre til den globale finalen i New York, og vi er stolte av å kunngjøre at fem av disse lagene, inkludert vinnerne, fikk ekstern investering for å hjelpe ideene sine til neste nivå.

Steder

London

Hult International Business School - Postgraduate Campus

Address
London - Postgraduate Campus 37-38 John Street
WC1N 2AT London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 20 7636 5667

Cambridge

Hult International Business School - Boston Campus

Address
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Cambridge, Massachusetts, USA
Telefon
+1 617-746-1990

San Fransisco

Hult International Business School - San Francisco Campus

Address
Hult International Business School San Francisco Campus 1355 Sansome Street
94133 San Fransisco, California, USA
Telefon
+1 415-869-2900

Dubai

Hult International Business School - Dubai Campus

Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
Telefon
+971 4 427 5800

Shanghai

Hult International Business School - Shanghai Campus

Address
Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin) 666 Fuzhou Road,
Shanghai, Shanghai, Kina
Telefon
+852 2111 2399

London

Hult International Business School - Undergraduate Campus

Address
London - Undergraduate Campus 33 Commercial Road
E1 1LD London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 20 7636 5667

New York

Hult New York - Rotation Center

Address
New York Rotation Center Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square
10003 New York, New York, USA
Telefon
+1 (212) 353-4360

Akkrediteringer