Les den offisielle beskrivelsen

Global Business School Hult er ikke bare en handelshøyskole. Det er et globalt nettverk som utdanner, inspirerer og kobler sammen noen av de mest fremtidsrettede forretningstalentene fra hele verden.

Globalt relevant forretningsutdanning

I dagens verden er den mest relevante forretningsutdanningen global. Hult programmer, fra grunnutdanning til utøvende utdanning, er designet for å hjelpe studenter og ledere med å oppleve førstehånds krefter som former internasjonal virksomhet og gi dem ferdigheter og kunnskap til å lede i dette stadig mer komplekse miljøet.

Globalt samfunn

Lær å lede det globale samfunnet Hult opplevelsen handler om å bli en del av et inspirerende fagmiljø som fremmer dristighet, nysgjerrighet og spenst som trengs for å bli en global virksomhetsleder. Det er i dette fagmiljøet vi utfordrer studentene og ledere til å ikke bare bli ledere i virksomheten, men i verdensledere. Å velge hvilke av campusene du vil starte reisen din på, er bare starten på det som vil bli et livsendrende verdenseventyr.

Globalt campusnettverk

Hult har syv nyskapende campus i hjertet av noen av verdens mest innflytelsesrike markeder.

  • Boston
  • San Fransisco
  • London
  • Dubai
  • Shanghai
  • New York
  • Ashridge Estate - Storbritannia

Vårt globale campus-nettverk gir studenter og ledere tilgang til et virkelig globalt samfunn. Det gjør det mulig for deg å studere og oppleve livet i ekstremt varierte forretningsmiljøer, tiltrekke interessante mennesker fra hele verden, og lar oss benytte oss av den beste industrien og fakultetets ekspertise - uansett hvor den finnes.

Erfaringslæring

Å bringe liv i grunnleggende globale forretningskonsepter gjennom praksis i den virkelige verden er hjørnesteinen i alle programmene våre. Vi tror folk lærer bedre ved å gjøre det, så vi har utviklet faglige læreplaner som gjenspeiler vår forpliktelse til denne troen. Teknikkene våre inkluderer konsultasjonsprosjekter i den virkelige verden, levende simuleringer med skuespillere, forstå risikostyring med profesjonelle pokerspillere, øve beslutningsgrupper ved å konkurrere mot andre team av studenter i virkelige scenarier, og utvikle teamarbeid og lederegenskaper gjennom utfordrende friluftsliv , for eksempel seilas med åpent vann.

global campus

Pålitelig av globale selskaper

Våre programmer er basert på å utforske, forstå og løse problemene hver dag møter verdens ledende internasjonale selskaper. Mange av verdens mest respekterte internasjonale selskaper, organisasjoner og frivillige organisasjoner henvender seg til Hult Ashridge Executive Education for å hjelpe med å løse komplekse forretningsutfordringer og for bedre å forstå hvordan de best kan utvikle sitt sentrale ledertalent. Dette dyptgående engasjementet med klienter informerer både om vår forskning og påvirker utformingen av våre akademiske programmer, og hjelper oss å levere den mest relevante og nåværende forretningsutdanningen tilgjengelig.

Globalt fakultet

Hult internasjonalt anerkjente fakultet er først og fremst stolte over sin lidenskap for undervisning. Mange har oppnådd betydelig suksess i den virkelige verden, noe som betyr at hva og hvordan de underviser er sterkt påvirket av deres erfaring som bedriftsledere, bedriftseiere, oppfinnere og gründere. Professorene våre kommer fra over 45 forskjellige land og har samlet undervist på hvert kontinent - fagene de underviser blir forsterket av deres internasjonalisme.

Global forskning

Forskningen vår er fokusert på spørsmålene som er øverste i hodet til globale bedriftsledere - trendene som former det fremtidige forretningsmiljøet og hvordan selskaper vil trenge å reagere. Disse inkluderer langsiktig forskning på ledelse, bærekraft, fremvoksende markeder og teknologisk forstyrrelse. Tanken som oppstår fra vår forskning blir raskt oversatt til den praksis som ligger til grunn for alle programmene våre - og hjelper enkeltpersoner til å prestere på høyeste nivå.

Globale studenter

Mange handelsskoler hevder å være globale, men klasserommene våre beviser det faktisk. Campusene våre er hjem for et ekstraordinært mangfold av kulturer, ideer og bakgrunn - Hult studenter representerer over 120 nasjonaliteter og snakker mer enn 100 språk.

Ulike perspektiver

Klasseromsdiversitet og tverrkulturelt samarbeid er en essensiell del av Hult opplevelsen. Faktisk sier mange av studentene våre at de lærte like mye av sine klassekamerater som de gjorde fra professorene sine. Sammen vil du ikke bare dele opplevelsene dine, men du vil lære hverandre at alle ser verden fra forskjellige vinkler. Du vil lære å diplomatisk navigere i forskjellige perspektiver, forstå den kulturelle dynamikken som påvirker global virksomhet, og hvordan du kan løse problemer samarbeidende.

Et sterkt nettverk

I dag er det 16.000 Hult studenter fordelt på 156 land og 100.000 ledere har gått gjennom våre Ashridge Executive Education-programmer. Dette nettverket gir Hult alumni forretningskontakter i alle større land i verden. global network

Global påvirkning

Hos Hult tror vi at virksomheten har makt til å endre liv til det bedre. Vi er ekstremt stolte av at frøene til det som har blitt verdens største studententreprenørskapskonkurranse ble plantet på skolen vår.

Å gjøre ideer om til handling

Grunnlagt av en Hult alumnus, finansiert av Hult familien, og drives i samarbeid med den tidligere amerikanske presidenten Bill Clinton, konkurrerer studentteam fra hele verden om å vinne en investering på USD 1 million i startups. Den spesifikke utfordringen varierer fra år til år, men de fokuserer alle på å forbedre livene til noen av verdens fattigste mennesker. I 2015 utviklet studentteamene geniale løsninger for å bygge bærekraftige og skalerbare sosiale virksomheter for å adressere utdanning i tidlig barndom i urbane slumområder. Over 20 000 søknader ble mottatt, seks lag kom seg videre til den globale finalen i New York, og vi er stolte av å kunngjøre at fem av disse lagene, inkludert vinnerne, fikk ekstern investering for å hjelpe ideene sine til neste nivå.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Hult International Business School

Som selskaper se å differensiere sine tilbud i et globalt marked, Hult ett års Master of International Marketing grad utstyrer deg med de strategiske og utførings markeds ... [+]

Få utstyrt med markedsføring ferdigheter du trenger for å skille seg ut i et globalt marked.

Som selskaper se å differensiere sine tilbud i et globalt marked, Hult ett års Master of International Marketing grad utstyrer deg med de strategiske og utførings markedsføring ferdigheter som trengs for å skille seg ut.

Steder

Start Master of International Marketing i Boston eller London, deretter velge å utforske noen to andre studiesteder som en del av Hult unike Global Campus Rotasjon.

Din Master of International Marketing på et øyeblikk

Hvem er dette programmet for?

Kandidater som nylig har uteksaminert fra universitet eller høyskole, samt personer med opptil tre års arbeidserfaring som ønsker å starte en karriere innen markedsføring.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London USA Cambridge San Francisco De forente arabiske emirater Dubai Kina Shanghai New York Boston  + 7 Mer
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Hult International Business School

Hult ettårige Master of Finance utstyrer deg med grunnlaget som er nødvendig for å takle den komplekse verden av bedriftens økonomistyring. Lær både språket av virksomhet ... [+]

Forfølge en karriere innen corporate finance og gjøre et inntrykk i et multinasjonalt selskap.

Hult ettårige Master of Finance utstyrer deg med stiftelsen er nødvendig for å takle den komplekse verden av bedriftens økonomistyring. Lær både språket av virksomheten og de taktiske finansielle ferdigheter som trengs for å gjøre et inntrykk i corporate finance og regnskap.

Steder

Start programmet i Boston og har muligheten til å rotere til opp til to andre Hult studiesteder for valgfag som en del av vår globale Campus Rotasjon.

Din Master of Finance med et blikk

Hvem er dette programmet for?

Kandidater som nylig har uteksaminert fra universitet eller høyskole, samt personer med opptil tre års arbeidserfaring som ønsker å starte en karriere innen finans funksjon av multinasjonale selskaper.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London USA Cambridge San Francisco De forente arabiske emirater Dubai Kina Shanghai New York Boston  + 7 Mer
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Hult International Business School

Basert på vår prisbelønte MBA læreplanen, vil Hult ett års Master of International Business programmet hjelpe deg å få et globalt perspektiv for finans, markedsføring, dr ... [+]

Få et globalt perspektiv for finans, markedsføring, drift, økonomi og strategi med vår Master of International Business program.

Basert på vår prisbelønte MBA læreplanen, Hult ett års Master of International Business Programmet vil hjelpe deg å få et globalt perspektiv for finans, markedsføring, drift, økonomi og strategi.

Steder

Start Master of International Business i Boston, San Francisco, London eller Dubai, deretter velge å utforske noen to andre studiesteder som en del av Hult unike Global Campus Rotasjon.

Din Master of International Business ved et blikk

Hvem er dette programmet for?

Kandidater som nylig har uteksaminert fra universitet eller høyskole, samt personer med opptil tre års arbeidserfaring som ønsker å få en bred forståelse i alle områder av internasjonal virksomhet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London USA Cambridge San Francisco De forente arabiske emirater Dubai Kina Shanghai New York Boston  + 7 Mer
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Hult International Business School

Da rollen som store data blir stadig viktigere, gir en etårig Hult Master of Business Analytics-grad deg den analytiske og forretningsmessige muligheten til å oversette d ... [+]

Dette programmet er kun tilgjengelig som en del av Dual Degree Programmet etter at studentene har fullført ettårig MBA eller Masters of International Business. Den vil være tilgjengelig som et heltids ettårig program i San Francisco for september 2018 startperiode. Lær hvordan du oversetter store data og analyser til handling - og kvalifiserer for et 3-års OPT-visum i USA. Da store data blir viktigere, gir en etårig Hult Master of Business Analytics- grad deg den analytiske og forretningsmulighet til å oversette datastatistikk og analyse til handling.

Steder

Start Master of Business Analytics i San Francisco, og velg deretter å velge valgfag på andre to campuser som en del av Hults unike Global Campus Rotation.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London USA Cambridge San Francisco De forente arabiske emirater Dubai Kina Shanghai New York Boston  + 7 Mer
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

Redefining Business Education—A Message from the President of Hult International Business School

Hult - Global Campus Rotation

Global One-Year MBA

Global Executive MBA

One-Year Global Masters

Bachelor of Business Administration

Hult International Business School - Postgraduate Campus
Address
London - Postgraduate Campus 37-38 John Street
WC1N 2AT London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Nettsted
Telefon
+44 20 7636 5667
Hult International Business School - Boston Campus
Address
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Cambridge, Massachusetts, USA
Nettsted
Telefon
+1 617-746-1990
Hult International Business School - San Francisco Campus
Address
Hult International Business School San Francisco Campus 1355 Sansome Street
94133 San Francisco, California, USA
Nettsted
Telefon
+1 415-869-2900
Hult International Business School - Dubai Campus
Address
Dubai Campus Dubai Internet City PO Box 502988, U.A.E.
Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
Nettsted
Telefon
+971 4 427 5800
Hult International Business School - Shanghai Campus
Address
Huaxin Haixin Building (Jinlin Haixin) 666 Fuzhou Road,
Shanghai, Shanghai, Kina
Nettsted
Telefon
+852 2111 2399
Hult International Business School - Undergraduate Campus
Address
London - Undergraduate Campus 33 Commercial Road
E1 1LD London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Nettsted
Telefon
+44 20 7636 5667
Hult New York - Rotation Center
Address
New York Rotation Center Hult Staff, Room 901 41 Cooper Square
10003 New York, New York, USA
Nettsted
Telefon
+1 (212) 353-4360
Address
Hult International Business School Boston Campus 1 Education Street
02141 Boston, Massachusetts, USA
Telefon
false