Kent Business School, University of Kent

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kent Business School ved University of Kent

Kent Business School (KBS) er en ledende Business School, rangert i topp 30 i Storbritannia, og er akkreditert av The Association til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) som plasserer KBS innen de beste institusjonene globalt for forretningsgrader, med bare 5 % av verdens handelsskoler som oppnår denne akkreditering. Engasjerende undervisning, verdensklasseforskning, faglig partnerskap og et internasjonalt samfunn skaper en spennende atmosfære for å lære, hvor innovasjon er oppmuntret og utfordringer velkommen.

stipend

University of Kent har finansieringsmuligheter tilgjengelig . Bruk universitetsveiledningen for økonomisk assistanse som grunnlag for din forskning i hele spekteret av finansieringsmuligheter.

plassering

Storbritannia er et populært sted å studere, og KBS er spesielt godt lokalisert i Sørøst-England. Vårt campus ligger i den historiske og vakre byen Canterbury; kjent som et byferiemål for alle som har kunst, kultur, historie, restauranter og natteliv. Campuset selv ligger i skog og ligger innen gangavstand fra Canterbury sentrum. I tillegg er Canterbury 56 minutter med tog til London, og 2,5 timer til Paris. Offentlig transport er lett tilgjengelig og pålitelig.

Forskning

Etter den siste forsknings Utmerket Work ble Kent Business School rangert 25 th ut av 101 britiske institusjoner for forskning intensitet i Times Higher Education. I tillegg ble 98% av vår forskning vurdert av internasjonal kvalitet. Vi er vert for mange eksternt finansierte forskningsprosjekter med høyprofilerte partnere. Nylige og nåværende eksempler er det økonomiske og sosiale forskningsrådet, Verdensbanken og EU-kommisjonen.

Informasjon for internasjonale studenter

Å studere på Kent Business School er en spennende livserfaring. Vi har designet en utmerket faglig erfaring, og også et hyggelig miljø for sosialt og kulturelt engasjement. Det er støtte tilgjengelig for våre internasjonale studenter så snart søknad er gjort. Fra praktisk informasjon om visa til språkferdigheter og å finne overnatting. Denne støtten fortsetter når du blir student for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din tid på universitetet. KBS verdier innspillingen av internasjonale studenter til læringsopplevelsen. Virksomheten er global, og det er også våre utsikter.

Informasjon for britiske studenter

Å studere for en bedrift Masters er nå et ønskelig alternativ i Storbritannia. Om det er heltid eller deltid, studerer virksomheten på dette nivået er en stor differensiator for funksjonelle spesialister, og tillater forretningsutøvere å videreutvikle og reinvigorere deres strategiske tenkning. Kent Business Schools utfører svært bra for karrieremuligheter * 3:

  • 19. i Storbritannia for Business, Management
  • 19. i Storbritannia for regnskap
  • 91% av våre doktorgradsstudenter er enige om at de føler seg bedre forberedt på deres fremtidige karriere og at deres kurs var intellektuelt stimulerende * 4.

Bli med KBS. Vi ser frem til å høre fra deg.

  • * 8. for kandidatprospekter i regnskap
  • * 9. for markedsføring i den komplette universitetsguiden 2018
  • * 11. for kandidatprospekter i næringsliv og ledelse i The Times Good University Guide 2018
  • * 12. for kurstilfredshet i næringsliv og ledelse i The Guardian University Guide 2018

I tillegg til finansieringsprogrammene som er tilgjengelige i denne skolen, tilbyr University of Kent andre doktorgradsstudier gjennom sitt senter for finans, et strategisk initiativ fra universitetet for å møte de stadig krevende kravene til arbeidsgivere, finansiere og beslutningstakere som ønsker å sikre suksess for deres organisasjoner.

Steder

Canterbury

Address
Kent Business School
University of Kent
Canterbury

CT2 7PE Canterbury, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer