Les den offisielle beskrivelsen

London School of Business

Å studere hos LSBF er en investering i fremtiden.

Hvorfor velge LSBF?

· LSBF har vunnet "kongelige" prisbeløpet 2013. Bare noen få institusjoner har fått denne ære så langt.

· Internasjonalt anerkjente studieprogrammer

Våre bransjeorienterte studieprogrammer, som er sterkt rettet mot globale trender i næringslivet, spesialiserer seg på et mangfoldig utvalg av økonomi, som markedsføring, økonomi og ledelse. Hvert studieprogram gir en utmerket kombinasjon av teoretisk og praktisk kunnskap. Yrkesfaglig læring spiller en viktig rolle og gir studentene mulighet til å få arbeidserfaring.

· Rangering og partnerskap

London School of Business

· Grenoble Graduate School of Business (GGSB) er en av LSBFs akademiske partnere. GGSB har tre akkrediteringer: AMBA, EQUIS og AACSB. Denne trippel akkreditering innehar mindre enn 1% av verdens eksklusive handelshøyskoler.

· Dedikert karriere service

En dedikert karriere tjeneste er tilgjengelig for studenter: Våre motiverte karriereeksperter organiserer ikke bare seminarer, kurs og nettverksarrangementer, men de tar deg også i fremtiden med mange interessante stillinger i næringslivet.

Den karriereorienterte tilnærmingen til LSBF, samt viktige bedriftskontakter, åpner veien for studenter til ulike karrieremuligheter.

· Internationalitet

LSBF-studenter har mulighet til å studere med medstudenter fra hele verden i London, Birmingham, Manchester, Toronto og Singapore. *

Med en beslutning om LSBF tilhører du en internasjonal forretningsskole med studenter fra hele verden. Samarbeid og samhandling med internasjonale studenter vil gi deg mulighet til å skaffe seg viktige interkulturelle ferdigheter.

· Overnatting

Vi er forpliktet til å gjøre flyttingen til livet til London enkelt. Vi tilbyr overnatting som oppfyller alle krav og oppfyller alle individuelle behov. Vår flyplasstransport kan hente deg opp på flyplassen. Vi står til din disposisjon fra det øyeblikket du ankommer og under treningen.

* Noen grad programmer tilbys bare i hjertet av London.

Programmer gitt i:
Engelsk

Online MBA | Michael Vos | LSBF

Location address
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, FR
Location address
UK Online, GB