University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvert år velger mer enn 6000 internasjonale studenter å studere hos oss, noe som gjør campus til en av de mest varierte og flerkulturelle i Storbritannia. Registrer deg hos oss, så blir du med i et samfunn av fremragende akademikere. Vi er blant de 100 beste universitetene i QS World University Rankings 2021. Vi er også en del av Worldwide Universities Network som består av 16 forskningsintensive institusjoner og tar for seg spørsmål av global betydning.

Velkommen til Fakultet for utdanning, samfunnsvitenskap og rett.

Dette fakultet samler eksperter i utdanning, sosiologi og sosialpolitikk, politikk, internasjonale relasjoner, internasjonal utvikling, lov og kriminologi for å levere undervisning og forskning gjennom følgende skoler.

Vi tilbyr høy kvalitet bachelor, mastergrad og forskerutdanning, som gjenspeiles i universitetet som mottar en Gold rating i Teaching Excellence Framework (TEF), den høyeste prisen mulig.

Utdanningsskolen

Vi er stolte av vår stilling som en av de aller beste skolene i Storbritannia for utdanningsforskning og undervisningstrening.

Som student i utdanningsskolen blir du en del av vårt blomstrende akademiske samfunn. Vi tilbyr over 30 spesialistprogrammer for bachelorstudier, undervisningstrening, doktorgradsstudier og forskerutdanning.

Juridisk skole

Juridisk skole ved Universitetet i Leeds er et fellesskap hvor vi gjennom vår undervisning, forskning og offentlige engasjement prøver å gjøre en forskjell i verden.

Vår skole er hjem til verdensledende lærde og inspirerende lærere som er forpliktet til å utforske moderne problemstillinger på deres felt og støtte våre studenter til å bli høyt ansatte kandidater. Det er slik forpliktelse som har gitt oss mulighet til å bygge et internasjonalt rykte som en ledende lovskole.

Skole for politikk og internasjonale studier

Skolen for politikk og internasjonale studier (POLIS) er en levende skole hvor akademisk forskning informerer og antenner vår undervisning. Vi gir faglig opplæring og teoretisk trening for å utforske dagens utfordringer i vårt globale samfunn.

Sosiologi og sosialpolitikk

Skolen for sosiologi og sosialpolitikk (SSP) er et fellesskap hvor vi gjennom vår undervisning, forskning og offentlige engasjement prøver å gjøre en forskjell for samfunnet.

Vi lever i tider med dramatisk sosial, politisk og økonomisk forandring, nasjonalt, internasjonalt og globalt. Å studere en samfunnsvitenskapelig grad kan ikke være mer spennende eller rettidig.

Steder

Leeds

Address
Beech Grove House
University of Leeds


LS2 9JT Leeds, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss