London School of Business & Finance

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

London School of Business

I over 16 år har London School of Business121180_121140_lsbf-affiliate-masterstudies-campus.jpg

Som en del av Global University Systems, et nettverk av mer enn 20 høyere utdanningsinstitusjoner, fortsetter LSBF å utvide og tilpasse seg våre studenters behov. I 2013 mottok vi Dronningens Award for Enterprise for våre prestasjoner i internasjonal handel, noe som gir oss den prestisjefylte ære om å være en av bare noen få private høyere utdanningsinstitusjoner for å motta et slikt skille.

For å gi 100% nettbaserte kursalternativer for fjernundervisning, blir våre campusprogrammer digitalisert og designet i samarbeid med International Telematic University UNINETTUNO. LSBF-studenter studerer aldri alene - fra dag ett får studentene personlig tilbakemelding fra egne utpekte veiledere. Våre erfarne veiledere er lidenskapelige om sitt kompetanseområde, og halvparten av våre veiledere har oppnådd sine egne doktorgrader.

Tilgjengelig utdanning

Vi verdsetter fleksibilitet og lik tilgang til utdanning rundt om i verden. Våre programmer er tilgjengelige gjennom fire inntak hvert år og kan fullføres enten på deltid eller heltid, over en studieperiode fra 18 til 36 måneder.

Uansett alder eller tidligere pedagogisk erfaring oppfordrer vi alle entusiastiske elever til å vurdere å bli med i vårt globale samfunn. For ikke-tradisjonelle søkere vurderer vi tidligere arbeidserfaring for mulig innføring i våre programmer. Søkere som oppfyller kravene til engelsk kompetanse og krav til minimum ledelse, kan kvalifisere seg for et av våre online-programmer.

Fordeler med å studere på nettet

Ferdighetene du utvikler når du tjener en grad, kan forberede deg på mer ansvar på jobben, eller gi legitimasjonene du trenger for en helt ny karrierevei. På LSBF tror vi at hvor du er i verden ikke bør diktere hvor utdanningen din fører.

Våre onlineprogrammer er designet med det samme høyverdige innholdet du kan forvente å finne i våre campuskurs, men tilbyr fleksibiliteten til å studere uansett hvor du er i verden. Enten du er en bedriftseier, hjemme hos foreldre eller ønsker å legge inn et nytt felt uten å ta en pause fra din nåværende posisjon, kan du passe dine studier rundt din travle timeplan.

Hvordan vil du lære?

Gjennom vår online læringsplattform har du 24-timers tilgang til dine programmoduler og læringsmateriell, for eksempel profesjonelt produserte videoforelesninger opprettet av ledende forretningsutøvere, relevante casestudier og diskusjonsspørsmål for å utvikle en dypere forståelse av kursinnhold.

Fra dag ett vil din egen utpekte veileder gi personlig tilbakemelding og støtte for å veilede deg gjennom studiene. Du vil også ha mulighet til å samhandle med andre elektroniske studenter fra hele verden gjennom våre elektroniske fora.

Steder

UK Online

Address
Sceptre Court, 40 Tower Hill

EC3N 4DX UK Online, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss