University Centre Myerscough

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Myerscough er en av Storbritannias største landbaserte og idrettshøgskoler, og tilbyr grader i mer enn 20 spennende fag. Vi jobber i samarbeid med University of Central Lancashire og er blant de beste britiske institusjonene i sektoren for studenttilfredshet - hjulpet av eksepsjonelle ressurser og en unik beliggenhet på landet. Vår QAA Higher Education Review legger oss blant de beste institusjonene i landet for kvalitetslæringsmuligheter og god praksisundervisning. Vi er veldig stolte av at 97% av Myerscough gradene utvikler seg til videre studier eller sysselsetting.

138574_138561_HE_Lanyard.jpg© University Centre Myerscough

Strålende campus, flotte fasiliteter og en flott beliggenhet!

Campus ved Myerscough sentrum i Preston er ganske enkelt fantastisk. Myerscough College ligger i 600 hektar med åpne, grønne omgivelser, og tilbyr alle fasiliteter du kan trenge for en flott tid - et flott sosialt liv, topp moderne sportsakademier og komfortabel og enkel innkvartering. Vi har nylig investert over 20 millioner pund på utviklingen på campus, og tilbyr nye idretts- og skifteanlegg, nye spisesteder, en utvidelse til vårt læringssenter for høyere utdanning og dedikerte veterinærsykepleie, dyrefag, landlige ferdigheter og ingeniørsentre. Dessuten er du i rekkevidde av alle shopping- og nattelivet som Preston, Lancaster og Blackpool i nærheten har å tilby.

University of Central Lancashire Myerscough College er en assosiert skole ved University of Central Lancashire (UCLan), et dynamisk, levende og moderne universitet som ligger i Preston sentrum. Når studenter fra Myerscough høyere utdanning er registrert på både college og universitetet, kan du få tilgang til et bredt spekter av fasiliteter og tjenester på UCLans campus i Preston.

Studentfordeler

  • Tilgang til og medlemskap i UCLan-biblioteket
  • Fullt medlemskap i Studentforeningen
  • Utmerkede sportslige muligheter, med 5-stjerners fasiliteter på £ 17 millioner elite innendørs idrettshall
  • Et utmerket bibliotek

Hvis du ønsker å slappe av etter collegearbeidet ditt, vil du finne alle muligheter for å interessere deg på campus. Det er mange steder for deg å møtes med venner i en lett sosial atmosfære. Det finnes også hundrevis av forskjellige organiserte aktiviteter, fester og temakvelder, samt våre legendariske høydepunkter - Myerscough Christmas and Summer Balls

På Myerscough College er campuslivet utrolig aktivt - spesielt utenfor arbeidstiden - så det beste med å bo på stedet med medstudenter er å være i nærheten av hvor handlingen er! Derfor bor det veldig moro å oppleve livet i salene våre, spesielt i det første året hvis du bor et stykke fra college. Det er en enkel og uanstrengt måte å møte mennesker, få nye venner og holde kontakten med hva som skjer over hele college.

I mange år har en rekke Myerscough studenter deltatt i utvekslingsprogrammet for Ohio State University. Dette gir en 12 måneders betalt arbeidsplass hos en av en rekke prestisjefylte arbeidsgivere over hele USA. Studenter som velger å gjennomføre programmet tar normalt et år ut i løpet av eller etter deres gradskurs - likt et "gapår" - men med fordel for tilsyn, støtte og veiledning fra Ohio-stabsteamet. Det er en fantastisk måte å "tilleggsverdi" til din CV

Myerscough College-stipend Myerscough søkere som viser erfaring og kan fremme dyktighet i faget, kan være kvalifisert for økonomisk støtte fra et Myerscough College-stipend.

Internasjonale studenter

Her på Myerscough har vi en lang tradisjon med å ønske internasjonale studenter velkommen - fra Afrika, Asia, Australasia, Europa og Nord-Amerika. Fremfor alt, setter vi stor pris på det bidrag som studenter fra andre nasjoner og kulturer gjør til kollegelivet. I de senere årene har våre online deltidskurs også vist seg å være spesielt populær blant internasjonale studenter.

138575_138562_Screenshot_3.png© University Centre Myerscough

Steder

Lancashire

Address
Myerscough College, St Michaels Road, Bilsborrow, Preston,
PR3 0RY Lancashire, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer