Nottingham Trent University School of Social Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den School of Social Sciences fremmer kvalitet i høyere utdanning, forskning og konsulenttjenester. Vi tilbyr et variert utvalg av kurs på lavere, høyere og profesjonelt nivå.

Studentene kan velge kurs som er utviklet i samarbeid med profesjonelle organer og andre organisasjoner i offentlig og privat sektor.

Her på School of Social Sciences, Har vi som mål å gjøre en forskjell for samfunnet og livene til de i den.

Vår misjon er:

Å være en School of Social Science som har ansatte, studenter og nyutdannede berike og innflytelse i livene til enkeltpersoner, lokalsamfunn og samfunn

Vår visjon er:

  • Å fremme en kultur som verdsetter mangfoldet i alle våre lokalsamfunn, og publicizes og feirer fortreffelighet i alt vi gjør.
  • Å skape et levende og inkluderende lærings- og undervisningsmiljø jordet i stipend, forskning og yrkesutøvelse.
  • Å bli anerkjent nasjonalt og internasjonalt for vår teoretisk informert og anvendt forskning.
  • Å utvikle lokale, nasjonale og internasjonale partnerskap som former kunnskap, politikk og praksis.
  • For å maksimere arbeidsevne av våre studenter gjennom vårt pensum og engasjement hos våre eksterne samarbeidspartnere.

Akademiske avdelinger

Politikk og internasjonale relasjoner

Institutt for politikk og internasjonale relasjoner har fått gode karakterer og har en aktiv og levende forskningskultur, som sikrer høy kvalitet forsknings informert moduler og kurs.

psykologi

Psykologi har blitt anerkjent for sin fremragende undervisning, samtidig som du har en sterk nasjonal og voksende internasjonal forskningsprofil.

Våre undergraduate kurs, videreutdanning psykologi konverteringsprogrammer og vår MSc Forensic Psychology er alle akkreditert av British Psychological Society.

Sosialt arbeid og helse

Institutt for sosialt arbeid og helse bringer sammen et team av medarbeidere fra en rekke akademiske og profesjonelle bakgrunn i de områdene av sosialt arbeid, folkehelse og sosial omsorg.

Teamet arbeider for dyktighet i både undervisning og forskning, og samtidig opprettholde tett samarbeid med organisasjoner.

sosiologi

Institutt for sosiologi tilbyr kurs innen sosiologi, kriminologi, ungdom og karriereveiledning.

Disse fagområdene er alle opptatt av å tenke kritisk om den sosiale verden vi lever i, og å støtte og beskytte mennesker og miljø over, og innen komplekse og varierte sammenhenger.

etikk

I School of Social Sciences Vi er forpliktet til etisk styring av forskning. Alle forskningsprosjekter som involverer ansatte må ha klarering fra College forskningsetiske komité (CREC) Før noen data kan samles inn og / eller analyseres. I tillegg er alle forsknings studentene pålagt å sende inn en søknad til CREC å sikre etisk klarering for forskning involvert i sine studier.

For undervist etisk klaring er nødvendig for de elementer av programmene som involverer planlegging og gjennomføring av forskning av studenter. Ledelsen i etikk kan komme i form av eksplisitte protokoller som elevene er pålagt å følge mens engasjert i innsamling av data, eller kan kreve en full innlevering av studenten til skolens forskningsetiske komité. Sistnevnte tilfelle er vanlig for avsluttende forskningsprosjekter. Der elevene er engasjert i å lære om forskningsmetoder de er også støttet i å lære hvordan man skal håndtere de etiske problemstillinger som kan oppstå. Dette fokuset på forskningsetikk reflekterer vår forpliktelse til å fremme samfunnsansvar innenfor samfunnsvitenskapene.

Stipend

The School of Social Sciences er glade for å tilby en rekke sjenerøse stipend og lojalitet ordninger. Besøk http://www.ntu.ac.uk/s3scholarships for mer informasjon.

åpne arrangementer

Bli med til en av våre åpne arrangementer for å oppdage vårt brede spekter av praktisk og faglig kurs, møte våre vitenskapelig ansatte og finne ut mer om avgifter og finansieringsmuligheter. Besøk http://www.ntu.ac.uk/s3openevent for å finne ut mer og bestille plass.

Steder

Nottingham

Address
School of Social Sciences
Nottingham Trent University
Burton Street

NG1 4BU Nottingham, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss