New College of the Humanities

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor studere på NCH?

Stiftet i 2011, har New College of the Humanities (NCH), basert i Bloomsbury, London, opparbeidet seg et rykte som en verdensklasse akademisk institusjon som leder veien i Storbritannia høyere utdanning.

I 2015 beskrev The Times NCH ​​som å tilby "skreddersydd videregående opplæring" og som posisjonert "i forkant av en ny epoke, den akademiske ekvivalenten av romferie", med vår en-til-en opplæringssystem som gir NCH kanten på selv Oxbridge er en-til-to opplæringssystem på en avgjørende måte '.

Liberal Arts-inspirert grunnskole grader

NCH ​​tilbyr en unik liberal arts-inspirert bachelor læreplan lært til små grupper og gjennom en-til-en opplæringssystem som er gullstandarden for en humaniora utdanning.

Undergraduates velger en kombinert honning grad bestående av et "hoved" emne og et gratis "mindre" emne, fra noen to av kunsthistorie, økonomi, engelsk, historie, single Honours Law LLB, Combined Honors Law LLB, filosofi og politikk

Alle studenter på NCH kombinerer sin gradstudier med høgskolenes berikende diplom, som er designet for å gi de innsiktene som kreves for å lede et givende og tilfredsstillende liv og tilbyr eksepsjonelle faglige utviklingsmuligheter. NCH ​​Diploma er tildelt til kandidater i tillegg til sin grad og setter dem fra sine jevnaldrende ved å markere større dybde av utdanning.

Eksepsjonell undervisning

NCH ​​studenter drar nytte av en av de beste stab-til-student forholdene i britisk høyere utdanning og opplever minst 13 kontakt timer per uke med våre akademikere. Til sammenligning opplever humanistiske og samfunnsvitenskapelige studenter på Russell Group universiteter gjennomsnittlig 9,85 kontakt timer per uke HEPI, 2014).

Undervisning på NCH leveres gjennom en-til-en opplæring, små gruppeseminarer og interaktive forelesninger mellom 10 og 60 studenter, noe som betyr at alle stemmer blir hørt og alle spørsmål diskuteres. Vår lærerfag består av inspirerende og erfarne akademikere som har en lidenskap for å undervise og er aktive i forskning.

NCHs verdensklasse professoriate inkluderer luminaries som Simon Blackburn, Sir Partha Dasgupta, Richard Dawkins, Daniel C Dennett, AC Grayling, Bettany Hughes, Lawrence Krauss, Steven Pinker, Sir Christopher Ricks og Adrian Zuckerman, som alle lærer og bidrar til Opprettelse og utvikling av læreplanen på høgskolen. Mellom dem leverer de omtrent 100 forelesninger i hvert akademisk år ved NCH, noe som gir våre studenter tilgang til noen av verdens største tenkere som er uten sidestykke på lavere nivå.

Våre stående

I 2015 overgikk resultatene fra våre første kandidater det nasjonale gjennomsnittet, med over 30 prosent som sikret en førsteklasses grad i et humanistisk fag og over 83 prosent som oppnådde en høyere videregående grad eller høyere. * Destinasjoner inkludert Clifford Chance, Lambert Smith Hampton, Hviterussland Free Theater, Deloitte, Porsche, Diageo og British Council. Andre utviklet seg til forskerstudium ved toppuniversiteter, inkludert University of Oxford, UCL og LSE.

Siden universitetets begynnelse har NCH utviklet et rykte for å levere en uovertruffen universitetserfaring. I 2015 ble NCH tildelt beste kurs

* I 2014 sikret 20 prosent av studenter over hele Storbritannia en førsteklasses grad, hvorav 72 prosent oppnådde en høyere videregående grad eller høyere (HESA).

Postgraduate studie

NCH ​​har opparbeidet seg et rykte som en verdensklasse akademisk institusjon som fører vei i Storbritannia høyere utdanning. Våre studenter er noen av verdens mest etterforskende sinn og har en lidenskap for å lære. Å studere ved NCH er en berikende jakten, både personlig og profesjonelt, og vi vurderer studenter på å spille en viktig rolle i den pågående utviklingen av vårt livlige kollegiale samfunn.

Våre MA-programmer fremmer avanserte ferdigheter i kritisk spørsmålstaking, informasjonsinnsamling, syntese og analyse, og muntlig og skriftlig kommunikasjon. Nyutdannede er sannsynlig å forfølge en forskningsgrad og en akademisk karriere, eller bredere arbeidsplasser i en rekke ulike bransjer.

Våre nyutdannede

NCH ​​tilbyr en intensiv læringsopplevelse og enorme muligheter for individuell vekst. Studenter som velger å studere på høgskolen, utvikler seg til sikre, velafrundede, veltalende personer med evne til selvstendig kritisk tanke og intellektuell debatt, imponerende forskningsferdigheter, en rekke interesser og lidenskaper, og en forståelse av hvordan man bruker studiene til verden som helhet.

Kaliber og mangfold av destinasjoner i kollegiums første kandidater demonstrerer akademisk og ekteverdig verdi av akademiens ledende tilnærming til bredere, dypere og strengere videregående opplæring.

Steder

London

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss