Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

På Newcastle University Business School driver vi fremragende undervisning og forskning for å skape en mulighet for våre studenter, ansatte og samarbeidspartnere.

Vi er en del av en elitegruppe Forretningskoler over hele verden som holder tredimensjonal akkreditering fra de tre internasjonalt anerkjente akkrediteringsorganene: AACSB, AMBA og EQUIS.

Vår forskning er verdensledende og vi er rangert som 14. i Storbritannia for Research Power (REF 2014). Vi tar sikte på å lede særegent tverrfaglig forskning og innovasjon i fremtiden for arbeid og ledende på lederskap, med påviselige levende samarbeid som gir nye globale perspektiver og løsninger.

Vi er en tverrfaglig Business School som utvikler studenter av høyeste kvalitet, forbereder dem til å bli forretningsledere i morgen.

Visjon og misjon

Vår visjon, oppdrag og verdier støtter våre ansatte i verdensklasse og høyflygende studenter for å utvide forskningsområder og faglig fortreffelighet og omdefinere fremtidens samfunn og næringsliv.

Syn

Vår visjon er å være en globalt anerkjent internasjonal Business School som leverer excellence i fremtiden for arbeid og utvikler ledere for en fremtid de kan forme.

Oppdrag

Vi inspirerer nye globale perspektiver i fremtiden for arbeid og leder lederskap gjennom levende samarbeid, og driver excellence innen forskning, innovasjon og utdanning for å skape en mulighet for våre studenter, ansatte og partnere å forme en ansvarlig fremtid for næringsliv og samfunn.

verdier

Fortreffelighet

Vårt engasjement for å gjøre det mulig for alle ansatte å realisere sine tvillingambisjoner om å lede veien globalt på sine områder av forskning, praksis og faglig erfaring, samtidig som de gir en fremragende pedagogisk opplevelse for våre studenter.

kreativitet

Å være kreativ og innovativ for å fremme kunnskap og engasjere seg i samfunnet for å løse globale problemer.

innvirkning

Arbeide i partnerskap med regjeringer, næringsliv, industri, kreativ og kulturell sektor og samfunnsgrupper for å identifisere dagens og fremtidige utfordringer som samfunnet står overfor, og å gi innovative ideer og løsninger som vil gjøre en forskjell.

Vår by

Newcastle er den kosmopolitiske hovedstaden i nordøst i England. Vår studentvennlige by byr på førsteklasses sport, musikk, shopping og kunst midt i sentrum. Newcastle er en blomstrende by og en topp student destinasjon, og hvert år tiltrekker det over 50 000 studenter fra hele verden.

Med rimelig bolig, ikonisk arkitektur og gode transportforbindelser, er det ikke rart at Newcastle ble kåret som topp 100 studentby (* QS Best Student Cities 2018).

Newcastle University Business School

Business School ligger innenfor en £ 50 millioner utvikling, og tilbyr cutting edge fasiliteter designet med våre studenter i tankene.

Vi er et senter for et verdifullt nettverk av regionale, nasjonale og internasjonale tankeledere, alumner og ledende fagfolk.

Skolen ligger en kort spasertur fra sentrum av våre sentrum, fire universitetsbiblioteker og studentinnkvartering.

Utstyrt med:

  • en fleksibel og dedikert hendelse suite med panoramautsikt over hele byen
  • fire store foredragsteater og 27 seminar / undervisningsrom
  • en rekke bookbare møterom for bruk av ansatte og studenter
  • et multifunksjonsrom hvor studentene kan kombinere studie med sosialisering
  • en plass for forskerutdanning og MBA-studenter å slappe av og nettverk med ansatte
  • Wi-Fi i hele bygningen, pluss tre dataklynger som inneholder omtrent 120 PCer og dedikerte Bloomberg-terminaler
Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Newcastle University Business School

Vårt innovative Advanced International Business Management Dual Award-kurs er for de som ønsker en internasjonal karriere innen bedriftsledelse. ... [+]

Profil

Vårt innovative Advanced International Business Management Dual Award-kurs er for de som ønsker en internasjonal karriere innen bedriftsledelse.

Etter gjennomføring av dette kurset vil du bli tildelt:

Avansert International Business Management MSc fra Newcastle UniversityInternasjonal Business Management MSc fra Rijksuniversitetet Groningen

Kurset dekker de viktigste aspektene av virksomheten i en internasjonal sammenheng, inkludert:

strategisk ledelse og organiseringadministrerer tvers av kulturerfinansiell styring og finansiell risikoøkonomi og markedsføringHva du lærer

Du vil fokusere på komparative analyser av land, institusjoner og kulturer. Dette er i sammenheng med den strategiske beslutningen av selskaper i et internasjonalt miljø.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid studier
17 måneder
Campus
Les mer på norsk
Newcastle University Business School

Vår økonomi og økonomi gir deg ferdigheter og kompetanse til å forfølge en karriere innen bank og finansmarkedet. ... [+]

Profil

Vår økonomi og økonomi gir deg ferdigheter og kompetanse til å forfølge en karriere innen bank og finansmarkedet.

Verdensomspennende vekst i sektoren for finansielle tjenester har økt etterspørselen etter fagfolk med spesialkompetanse og kompetanse innen bank og finans. Dette kurset reagerer på trender og problemer i globale finansielle tjenester næringer.

Den inneholder temaer som inkluderer:

retail bankinginvesteringsbankKapitalforvaltningsentralbankHva du lærer

Vi vil lære deg hvordan butikk- og investeringsbanker fungerer innenfor finansmarkedene. Du vil også forstå rollen som andre finansielle mellommenn.

Du vil studere og anvende teoretiske rammer i økonomi og økonomi. Kurset vil også oppfordre deg til å engasjere deg i moderne debatter om saker knyttet til finansmarkeder og institusjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Newcastle University Business School

Vår Operations, Logistics og Supply Chain Management MSc gir inngående kunnskap om de store områdene som understøtter drift og forsyningskjede. Du lærer hvordan du kan fo ... [+]

Profil

Vår Operations, Logistics og Supply Chain Management MSc gir inngående kunnskap om de store områdene som understøtter drift og forsyningskjede. Du lærer hvordan du kan forbedre forretningsytelsen med en integrert tilnærming til drift, logistikk og supply chain management.

Organisasjoner er stadig på utkikk etter måter å redusere kostnader, forkorte produksjon og distribusjonstid og bedre styre risiko. Dette gjør at de kan utvikle og opprettholde en konkurransefortrinn.

Kurset passer til de som ønsker å forfølge en karriere i enten operasjoner eller generell ledelse, inkludert:

drift, distribusjon og supply chain managementkonsulentlogistikk og transportstyringengineering, innkjøp eller kvalitetsstyringproduksjonsstyringøkonomistyringHva du lærer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Newcastle University Business School

Vår e-business (informasjonssystemer) MSc kombinerer forretningsstrategier, ledende teknologi, entreprenørskap og organisatorisk atferd. Du vil utvikle avanserte forretni ... [+]

Profil

Vår e-business (informasjonssystemer) MSc kombinerer forretningsstrategier, ledende teknologi, entreprenørskap og organisatorisk atferd. Du vil utvikle avanserte forretnings- og tekniske ferdigheter for å skille din karriere i den moderne bedriftens verden. Dette inkluderer strategisk bruk av cloud computing, informasjonssikkerhet og annen moderne teknologi.

På dette kurset vil du studere i to verdensklasse skoler ved Newcastle University. Newcastle University Business School leverer kurset sammen med School of Computing Science, som er nummer én skole i Storbritannia for forskningsvirkning i samfunnet, som oppført av den britiske regjeringen.

E-business revolusjonen ville ikke eksistere uten den uendelige forskning, utvikling og anvendelse av innovativ informasjon og kommunikasjonsteknologi. For eksempel:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Newcastle University Business School

Vår innovasjon, kreativitet og entreprenørskap MSc tilfredsstiller behovene til kunnskapsbaserte, entreprenørskaps- og innovasjonsdrevne økonomier over hele verden. ... [+]

Profil

Vår innovasjon, kreativitet og entreprenørskap MSc tilfredsstiller behovene til kunnskapsbaserte, entreprenørskaps- og innovasjonsdrevne økonomier over hele verden.

Kurset undersøker strategier og forretningsprosesser som fremmer innovasjon, kreativitet og entreprenørskap i organisasjoner.

Arbeidsgivere er i økende grad ute etter å rekruttere initiativrike og kreative personer. Vårt kurs ser ut til å produsere kandidater som ønsker strategiske roller innen privat og offentlig sektor. Du vil lære å lede disse organisasjonene gjennom nyskapende forandringer.

Hvis du har tenkt å søke innovative, kreative og entreprenørrolle, så er dette kurset for deg. Disse inkluderer:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Newcastle University Business School

Vår International Financial Analysis MSc utvikler en grundig forståelse av finansiell rapportering og ledelse i sammenheng med det internasjonale økonomiske miljøet. ... [+]

Profil

Vår International Financial Analysis MSc utvikler en grundig forståelse av finansiell rapportering og ledelse i sammenheng med det internasjonale økonomiske miljøet.

Den globale økonomiske krisen, høyprofilerte bankbrudd og økt tilsynsmessig tilsyn har fremhevet betydningen av forsvarlig økonomisk styring og robust rapportering. Dette kurset er utviklet spesielt for å møte dette behovet.

Det gir deg de kvantitative og kvalitative ferdighetene til analyse. Du vil også forstå hvordan bokføring og finansiering av kompetanse kan kombineres for å vurdere bedriftens resultater og verdsettelse.

Kurset er rettet mot ledere, bedriftsøkonomer eller økonomikandidater, som ønsker å få mer spesialisert kunnskap om problemstillinger knyttet til økonomisk analyse. Det er også egnet for ikke-forretningsmessige kandidater med gode numeriske nivåer som ønsker å utvikle økonomiske ferdigheter og forståelse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid studier
Deltid
12 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
Newcastle University Business School

Våre kvantitative finans og risikostyring MSc vil utvikle din forståelse av generalistiske finans problemer. Du vil også utvikle spesialiserte praktiske ferdigheter i kva ... [+]

Profil

Våre kvantitative finans og risikostyring MSc vil utvikle din forståelse av generalistiske finans problemer. Du vil også utvikle spesialiserte praktiske ferdigheter i kvantitativ metodikk og risikostyring.

Verdensomspennende vekst i sektoren for finansielle tjenester har drevet etterspørselen etter kandidater med god forståelse av generalistiske finansspørsmål kombinert med spesialistfag i kvantitativ metodikk og risikostyring. Dette kurset møter denne etterspørselen. Den bygger på Business Schools etablerte styrker i økonomi og finans.

Kurset fremmer forståelsen av:

finansrolle i en moderne økonomidrift og oppførsel av finansmarkeder og investorer... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Newcastle University Business School

Vår Operations Management Dual Award engasjerer deg med studiet av driftsledelse. Du vil utforske ulike forretningsmiljøer og kulturelle sammenhenger. ... [+]

Profil

Vår Operations Management Dual Award engasjerer deg med studiet av driftsledelse. Du vil utforske ulike forretningsmiljøer og kulturelle sammenhenger.

Etter vellykket gjennomføring av kurset vil du bli tildelt:

Operations and Supply Chain Management MSc fra Newcastle UniversityTeknologi Operations Management MSc fra Rijksuniversitetet Groningen

Kurset vil passe de som ønsker å utvikle den nødvendige spesialkunnskaper og ferdigheter til å forfølge karrierer i:

driftsadministrasjonteknologiledelseSupply Chain Managementgenerell ledelserådgivningHva du lærer

Du vil lære hvordan:

analysere operasjonsfunksjoner i forskjellige landforstå ulike institusjonelle miljøerutvikle et skarpt øye for operasjonsledelse innen multinasjonale bedrifter... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid studier
17 måneder
Campus
Les mer på norsk
Newcastle University Business School

Vår Regnskap, Finans og Strategisk Investering MSc forbereder deg for en karriere i ledelse regnskap, økonomisk planlegging eller bedriftens investeringer. ... [+]

Profil

Vår Regnskap, Finans og Strategisk Investering MSc forbereder deg for en karriere i ledelse regnskap, økonomisk planlegging eller bedriftens investeringer.

Strategisk planlegging er en organisasjons prosess for å definere sin strategi eller retning og ta riktige beslutninger om allokering av ressurser for best å nå sine mål.

Emnet inneholder betydelige elementer i økonomi- og ledelsesregnskap. Den gir de nødvendige verktøyene for kvantitativ vurdering av bedriftens ytelse og investeringsmuligheter.

Kurset er for kandidater som ønsker å utvikle en karriere i:

ledelseregnskapfinansiell planleggingbedriftsinvesteringHva du lærer

Du vil kultivere et ferdighetssett som gjør at du kan påvirke økonomiske og strategiske beslutninger fra et selskap. Ledelsesregnskap og finansiell analyse har hver en ledende rolle i utviklingen av disse ferdighetene.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Newcastle upon Tyne
August 2019
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
Address
Barrack Road,5
NE1 4SE Newcastle upon Tyne, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland