Norwich University of the Arts

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om NUA

Norwich University of the Arts (NUA) har etablert seg innen kunst, design og medieutdanning i over 170 år. Men mens vår historie kan spores tilbake til 1845, er våre utsikter fremtidsrettet.

Fra et campus i sentrum som kan skryte av banebrytende fasiliteter til en tilnærming til undervisning som fikk oss tildelt gull under rammen for undervisningskompetanse og rangert som nummer 1 i Storbritannia for studentoppbevaring av The Times og The Sunday Times Good University Guide 2020, vårt rykte for fortreffelighet er godt tjent.

NUA har blomstret som et etablert universitet, utviklet et nasjonalt rykte som et innovativt og kreativt akademisk samfunn, med en fast forpliktelse til å tilby yrkesrettet, praksisbasert kurs som gir studentene plass til å utvikle sine ferdigheter og forfølge sin lidenskap.

I hjertet av alt, våre studenter. Kunstnere, designere, beslutningstakere. Med ulike interesser og unike perspektiver deler de et ønske om å bli utfordret og inspirert. Å lære fra fortiden og forme fremtiden.

Vår misjonserklæring

NUAs oppdrag er å være det beste spesialistuniversitetet for kunst, design, arkitektur og mediestudie i Europa, og produsere nyutdannede av høyeste kvalitet og inspirerende studenter og ansatte for å oppnå fortreffelighet på kreative og kulturelle områder.

Historie om Norwich University of the Arts

1845 Norwich School of Design ble grunnlagt i 1845 av kunstnerne og tilhengere av Norwich School of Painters, den eneste provinsielle britiske gruppen som etablerte et internasjonalt rykte for landskapsmaleri.
1965 Godkjent for å tilby tilbud på gradsnivå gjennom Diploma in Art and Design.
1965 og utover Tvillingstyrker innen maleri og grafisk design dukker opp, under en gruppe eksepsjonelle utøvere og lærere, og setter et preg på den nasjonale kunst- og designscenen.
1975 Første BA Honours degree kurs tilbudt validert av Council for National Academic Awards (CNAA).
1989 Great Yarmouth College of Art innlemmet i skolen.
1993 Første MA-kurs introdusert gjennom en akademisk avtale med Anglia Polytechnic.
1994 Inkorporert som en institusjon for høyere utdanning, omdøpt til Norwich School of Art and Design.
1995 Første forskningsgradstudent registrert for doktorgradsstudie.
2008 Gitt kraften til å tildele grader opp til masternivå og kåret nytt til Norwich University College of the Arts.
2012 Tildelt universitetstittel av Privy Council, og ble Norwich University of the Arts . Utnevner sin første kansler - skuespilleren sir John Hurt.

Kvalitetssikringsorganet kontrollerer hvordan britiske universiteter og høgskoler holder standarden på deres høyere utdanning.

Universitetet ble opprettet som en uavhengig høyere utdanningsinstitusjon etter § 121 i utdanningsreformloven 1988 og er en anerkjent instans med utdannet kompetanse. Universitetet er regulert av Office for Students (OfS). Informasjon om universitetets status finnes på OfS-registret og på listen over anerkjente organer publisert på den britiske regjeringens (GOV.UK) nettsted. OfS regelverk vil bli fullt i kraft fra 1. august 2019. Fra 1. april 2018 til 31. juli 2019 blir universitetet underlagt overgangsordninger av OFS.

Steder

Norwich

Norwich University of the Arts

Telefon
+44 (0)1603 610561