Les den offisielle beskrivelsen

Queen's University Belfast er rangert i topp 200 universiteter i verden(QS World University Rankings 2019)

Som en dronning student, vil du bli med et universitet som er virkelig internasjonalt. Faktisk har vi blitt kåret til det 24. mest internasjonale universitetet i verden, og har studenter fra over 82 land, som bidrar til å skape en flerkulturell og levende campus.

Vi er medlem av den prestisjefylte Russell-gruppen, som kombinerer ekspertise innen forskning og utdanning med en student-sentrert etos.


Queen's University

150.000 GRADUATES MAKER DERES MARKET OVER GLOBE

Våre inspirerende alumner består av fremragende lærde, Nobelprisvinnere - som Seamus Heaney og David Trimble - og innflytelsesrike ledere som har en innflytelse i Nord-Irland og over hele verden.

Over 94% av dronningens kandidater er ansatt eller studerer seks måneder etter oppgradering; Våre nyutdannede dominerer ledende stillinger i 80 av Nord-Irlands topp 100 selskaper og gjør en forskjell i over 120 land.

En av Storbritannias største campusuniversiteter, og den nittende eldste, blander vi vår stolte arv med banebrytende fasiliteter for den beste opplevelsen av universitetets liv.

VI ER EN GLOBAL UNIVERSITET

Over 23 000 studenter bor og studerer på Queen's. Av de er mer enn 1 900 fra over 82 land; inkludert Malaysia, Kina, Indias, Midtøsten og USA. Vi ansetter også mer enn 600 internasjonale medarbeidere trukket fra over 70 nasjonaliteter.

EN EKSTRAORDINÆR UNIVERSITET ERFARING

Vi tilbyr et nettverk av støttetjenester som er dedikert til å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din tid på Queen's, ivareta helsen din, følelsesmessig velvære, utdanning, studiebehov, økonomisk trygghet og karrieremuligheter.

WORLD CLASS FACILITIES

Studenter i verdensklasse krever ledende fasiliteter. Vi har investert £ 350m de siste 10 årene, med nye tillegg åpnet hele tiden.

En av Storbritannias største campusuniversiteter, og den nittende eldste, blander vi vår stolte arv med banebrytende fasiliteter for den beste opplevelsen av universitetets liv.

Queens102

BELFAST - NUMMER 1 REGION I VERDEN Å BESØKE I 2018

(LONELY PLANET, 2017)

En hovedstad med egen kultur. Nyt hverdagen blant noen av de vennligste folkene i verden. Fordi deg i det beste av moderne klubber, mat, kultur og kunst.

Dronning er i hjertet av Belfast kultur, samt kunst og sosiale scener. Vi er stolte over å være en del av en livlig, kosmopolitisk by med et livlig samfunnsliv og en rik kulturarv.

GARANTISERT OVERNATTING

Tilbyr en livsstil som reflekterer overgangen fra hjem til universitetsliv. Vår trygge, moderne innkvartering tilbyr også støtte, hjelp og veiledning om å bosette seg i studentlivet i Belfast, samt den aller viktigste plassen å bo og nyte studentlivet fullt ut.

Vår studentbolig og Studentunionen hjelper deg til å møte og bli venner med andre studenter og føle seg en del av campuslivet. Over 200 klubber og samfunn er en fin måte å møte venner, oppdage nye talenter, og få en pause fra å studere.

Queens103a

Fakultetet for medisin, helse

Q Det medisinske fakultet, Helse og Livsvitenskap ved Dronning leverer høy kvalitet, ledende utdanning, gjennom førsteklasses stab, fokusert på samfunnets behov. Vi gir en pedagogisk opplevelse som er forskningsledd og beriker våre studenter intellektuelt, sosialt og kulturelt.

Vårt håp er at studenter fra hele verden vil bli med oss ​​både for å lære og også ta med nye ideer og tilnærminger for å bidra til å drive fram våre ambisjoner for å forbedre og fremme livet.ueen er i hjertet av Belfasts kultur, samt kunst og sosiale scener. Vi er stolte over å være en del av en livlig, kosmopolitisk by med et livlig samfunnsliv og en rik kulturarv.

ADRESSE GLOBALE UTFORDRINGER

Gjennom vår utdanning og forskning streber vi oss for å takle noen av verdens største utfordringer, våre akademiske medarbeidere gjennomfører verdensledende forskning gjennom våre skoler og globale forskningsinstitusjoner innen helsefag og global matvaresikkerhet. Dette har resultert i nye behandlinger for pasienter og høyere beskyttelsesnivå for maten vi spiser.

FAKULTI SKOLER

The School of Biological Sciences

Skolen for medisin, tannlegen og biomedisinsk vitenskap

Skolen for sykepleie og jordmødre

Pharmacy School

FAKULTI RANKINGER

Emner i verdens topp 200 (QS World Rankings etter emne 2017)

 • Apotek og farmakologi (51-100)
 • Sykepleie (51-100)
 • Medisin (151-200)
 • Jordbruk og skogbruk (151-200)

Emner i Storbritannia topp 20 (Times og Sunday Times Good University Guide 2017)

 • 2. i Storbritannia for farmakologi og farmasi
 • 2. i Storbritannia for tannlegen
 • Fjerde i Storbritannia for matvitenskap
 • 6. i Storbritannia for jordbruk og skogbruk
 • 10. i Storbritannia for anatomi og fysiologi
 • 20. i Storbritannia for medisin

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Queen's University Belfast

MSc i Avansert matssikkerhet er skreddersydd mot studenter som har som mål å jobbe eller arbeider i næringsmiddelindustrien og relaterte sektorer, og tilbyr en unik kvali ... [+]

MSc Avansert matssikkerhet

MSc i Avansert matssikkerhet er skreddersydd mot studenter som har som mål å jobbe eller arbeider i næringsmiddelindustrien og relaterte sektorer, og tilbyr en unik kvalifikasjon innen matvaresikkerhet og sikkerhet.

Institutt for global matvaresikkerhet (IGFS) er et av universitetets fire globale forskningsinstitusjoner, som leder verden i å takle en av de største utfordringene - hvordan å sikre tryggheten til maten vår.

Verdens matforsyning reduseres. Produksjonen er under økt press, og det er sannsynlig at sikkerhetsproblemer oppstår.

Programfokuset vil være på nye og nye problemer innen feltet, med fokus på utviklingen i analytiske tilnærminger for å overvåke og regulere mattrygghet, ekthet og sikkerhet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Queen's University Belfast

Bioinformatikk utvikler programvare og algoritmer for å forhøre "Big Data", nå i hjertet av medisinsk forskning, oppdagelse og praksis. Det siste tiåret har sett enorme f ... [+]

MSc Bioinformatikk og Computational Genomics

Bioinformatikk utvikler programvare og algoritmer for å forhøre "Big Data", nå i hjertet av medisinsk forskning, oppdagelse og praksis.

Det siste tiåret har sett enorme fremskritt innen molekylær og biomedisinsk teknologi som resulterer i omics-revolusjonen.

Hva er involvert?

Du ser på de store dataene for å finne mønstre som andre ikke kan se, får tilgang til datasett som ennå ikke er analysert.

Du vil oppdage resultater som oversetter til den virkelige verden, gjennom kommersialisering eller kliniske studier for å takle sykdommer.

Du vil bruke visjonen din til å finne unike løsninger på medisinske problemer, og i slutten av graden vil du være klar til å jobbe innen et tverrfaglig team med bioinformatikere, biologer og klinikere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Queen's University Belfast

Designet for studenter med sikte på å jobbe i forskning, utdanning og industri i biovitenskapssektoren, vil denne MSc gi deg en avansert forståelse av nåværende og nye pr ... [+]

MSc Dyreadferd og velferd

Designet for studenter med sikte på å jobbe i forskning, utdanning og industri i biovitenskapssektoren, vil denne MSc gi deg en avansert forståelse av nåværende og nye problemer i både dyremønster og dyrevelferd og gi deg et omfattende utvalg av forelesninger i en rekke emner.

Hvorfor troende er?

Dette kurset gir en unik mulighet til å skaffe seg en kvalifikasjon innen dyreadferd og dyrevelferd levert av verdensklasse forskere. I motsetning til de fleste MSc-programmer på andre britiske universiteter, vil vi gi studentene et omfattende utvalg av forelesninger om en rekke emner (for detaljer se Programinnhold). Mange av våre kandidater sikrer drømjobber rundt om i verden.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk
Queen's University Belfast

Styring av bærekraft er et av de mest utfordrende og raskt voksende områdene i både offentlig og privat sektor. Med en økende anerkjennelse av virkningen av en verden som ... [+]

MSc lederskap for bærekraftig utvikling

Styring av bærekraft er et av de mest utfordrende og raskt voksende områdene i både offentlig og privat sektor. Med en økende anerkjennelse av virkningen av en verden som lever utenfor dens måte, har engasjementet for bærekraftig utvikling for å imøtekomme nåværende generasjoners behov uten å skade fremtidens fremtid, aldri vært tydeligere.

Dette innovative konverteringskursprogrammet er åpent for søkere fra alle disiplinære bakgrunner og fremmer lederskap og omfatter handlingsbasert opplæringslæring, forenklet gjennom en serie forelesninger, arbeidsplasser og gruppeprosjekter. Programmet fremmer kritisk tenkning og fremmer bruken av initiativ for problemløsing og beslutningstaking i bærekraftig utvikling.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Queen's University Belfast

Bioteknologi er utnyttelse av levende systemer eller molekyler fra dem for kommersiell gevinst. Selv om ordet "bioteknologi" er bare noen tiår gammelt, har menneskeheten ... [+]

MSc Molekylærbiologi

Bioteknologi er utnyttelse av levende systemer eller molekyler fra dem for kommersiell gevinst. Selv om ordet "bioteknologi" er bare noen tiår gammelt, har menneskeheten brukt bioteknologi i årtusener, for eksempel i baking, brygging og kloakkbehandling.

Moderne bioteknologier stole på vår økende evne til å manipulere organismer på genetisk nivå og inkludere nye avfallsbehandlinger og bioremediasjoner, nye legemidler, utnyttelse av enzymer i "grøn katalyse", en spennende, ny diagnostikkteknikk. I det 20. århundre ble våre liv transformert av informasjonsteknologi; Det 21. århundre kan se en like stor transformasjon, men denne gangen ledes av bioteknologi.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Queen's University Belfast

MSc-programmet i parasitologi og patogenbiologi er utviklet for studenter som søker trening i parasittbårne smittsomme sykdommer som alvorlig undergraver: menneskers hels ... [+]

MSc Parasitologi

MSc-programmet i parasitologi og patogenbiologi er utviklet for studenter som søker trening i parasittbårne smittsomme sykdommer som alvorlig undergraver: menneskers helse i utviklingsverdenen og tropene; landbruksmatproduksjonssystemer globalt (inkludert plantehelse og dyrehelse og velferd).

Studenter som tar kurset, skal utvikle kompetanse som er direkte anvendelig for helse, velferd, helse og velferd hos mennesker, planter og dyr, matssikkerhet og fremtidig bærekraft i matproduksjonen, særlig innen husdyr- og plante- og planteproduksjonssystemer.

Kurset skal drives helt av forskning aktivt og vil gi studentene mulighet til å få erfaring i internasjonalt konkurransedyktige laboratorier.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Queen's University Belfast

Det er uovertruffen press på miljøet på grunn av utnyttelse, nedbrytning av habitat og tap, klimaendringer, invasive arter, forurensning og nye sykdommer. Du kan være en ... [+]

MSc Økologisk Ledelse Og Bevaringsbiologi

Vi er midt i en biologisk mangfoldskrise; den sjette masseutryddelseshendelsen på jorden. Over halvparten av verdens dyreliv har forsvunnet de siste femti årene.

Det er uovertruffen press på miljøet på grunn av utnyttelse, nedbrytning av habitat og tap, klimaendringer, invasive arter, forurensning og nye sykdommer. Du kan være en del av noe som kan hjelpe deg med dette.

KURSDETALJER

Programmet har en ryggrad av lærte faglige forelesninger som dekker hele spekteret av emner som finnes i bevaringsbiologi, inkludert:

DyreadferdBiologisk mangfoldBevaringsgenetikkEmerging plant patogenerMiljøøkonomiMiljøkonsekvensanalyseGresslederInvasjonsbiologiMarin bevaringJordbiologiWildfire økologiHva vil du gjøre?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Belfast
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 år
Campus
Les mer på norsk

Why study at Queen's University Belfast?

Life in Belfast - The Ultimate Student City

Postgraduate Study in Belfast, Northern Ireland

Queen's University Belfast

Queen's University Belfast
Address
Queen's University Belfast University Road Northern Ireland
BT7 1NN Belfast, Nord-Irland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Nettsted
Telefon
+44 785 1880522