Royal College of Art

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Royal College of Art

Rangerte verdens største universitet for kunst og design i seks år på rad (2015-2020) *

Royal College of Art ligger i hjertet av London, og er det mest innflytelsesrike, helt postgraduate universitetet for kunst og design i verden. RCA har blitt rangert som verdens beste kunst- og designuniversitet i seks år på rad (2015 - 2020) i QS World University Subject Rankings.

Besøk vår online kandidatvisning i dag

For første gang i vår historie er RCA utstillingen online fra 16. til 31. juli. Besøk RCA2020 nå for å se arbeidet med 850 gradsstudenter samt over 250 kunstnersamtaler, forestillinger, turer og paneldiskusjoner.

Studier

RCA tilbyr 40 etterprogrammer - inkludert mastergrad, doktorgrad og gradsdiplom.

I tillegg tilbyr høyskolen søkere og studenter engelsk til akademiske formål (EAP) -kurs for å støtte studenter i å kommunisere i en akademisk kunst- og designkontekst. Disse inkluderer 8-ukers og 4-ukers pre-sessjonskurs, før programmene starter, og tilbyr økt-sessjonell støtte i løpet av studieåret.

Online åpne dager

 • Healthcare & Design MRes Online Open Day - 21. juli 2020
 • MRes Online Open Day (Arkitektur, kommisjon, kunst og humaniora og Pathways ) - 22. juli 2020
 • Intelligent Mobility MA Online Open Day - 27. juli 2020

Kortkurs

Royal College of Art tilbyr en voksende portefølje av korte kurs som inkluderer seniorklasser, seniorkurs og tilpassede utdanningsprogrammer for bedrifter og organisasjoner.

Executive Education Courses

Et program med utøvende masterclasses designet spesielt for å gi fagpersoner på seniornivå de viktigste forretningsferdighetene for det tjuende århundre, for eksempel kreativitet, kritisk tenkning og empati.

 • Design Thinking & Innovation
 • Service Design Masterclass
 • Kreativt lederskap
 • Vellykket entreprenørskap
 • Interiørdesign - Futures for detaljhandel

Besøk kurssidene for fremtidige datoer og for å registrere din interesse.

Sommerskole

Sommerkurs varierer fra en dag til tre uker, og gir uante muligheter for deltakerne til å få tilgang til ekspertise, studioer og fasiliteter i verdensklasse. Disse kursene er gode smaksprøver for RCA mastergrader.

 • Kuratering av samtidskunst og design - Teori og praksis:
 • Grafisk design - Redaksjonell design Sommerintensiv:
 • Forstyrrende markedsinnovasjon gjennom design
 • Arkitektur Sommerskole
 • Sommerskole for samtidskunst
 • Grafisk Design - Typografi Summer Intensive
 • Illustrasjon - Den grafiske romanen sommerintensiv

Drivstoff for de kreative industriene

RCA har en særegen rolle i å forberede sine studenter for karrierer innen kunst, design og den kreative sektoren - faktisk er høyskolen sett på som en digel av de kreative næringene. Kurs blir undervist av internasjonalt anerkjente kunstnere, designere, arkitekter, forfattere, forskere og teoretikere, og studentene har en unik mulighet til å studere kunst i et designmiljø, og design i et kunstmiljø. Dens konsentrerte, tilpassede former for undervisning og læring - og dedikerte tekniske fasiliteter og forskningssentre - bidrar til et eksepsjonelt kreativt og intellektuelt miljø.

I tillegg til å ønske studenter fra over 80 land velkommen, forbedres høyskolens globale dimensjon gjennom partnerskap med ledende kunst- og design-, kultur- og utdanningsinstitusjoner og gjennom omfattende bånd med næringslivet, både nasjonalt og internasjonalt.

Ifølge de siste tallene har 93% av akademikere oppnådd ansettelse på et faglig fagnivå i sitt spesialiserte fagområde, innen kort tid etter at de forlot College. Disse destinasjonsstallene er en signifikant indikator på RCA suksess.

College er anerkjent for den enestående kvaliteten til sine nyutdannede, og kan skryte av slike bemerkelsesverdige studenter som Sir James Dyson, Thomas Heatherwick, David Hockney, Tracey Emin, Christopher Bailey, Len Deighton, Julien McDonald, Orla Kiely, Alison Jackson, Idris Khan, David Adjaye, AOC, Suzie Templeton, Sir Ridley Scott - listen fortsetter. "

Steder

London

Address
Royal College of Art
Kensington Gore
London

SW7 2EU London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer