Royal College of Art

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Royal College of Art

Rangerte verdens første kunst- og designuniversitet i fem påfølgende år (2015-2019) *

112481_1080x1080_CAP_RCA_QS_5th_Year_Running_Still_20Percent_GIF1.gif

Royal College of Art ligger i hjertet av London, og er den mest innflytelsesrike, helt forskerutdanningen av kunst og design i verden. RCA har blitt rangert som verdens topp kunst og design universitet i 2015, 2016, 2017 og nylig i 2018 i QS Top University rangeringer.

RCA har en særegen rolle i å forberede sine doktorgradsstudenter til karriere innen kunst, design og kreativ sektor - faktisk er kollegiet mye betraktet som en smeltedigel i den kreative industrien. Kurs er undervist av internasjonalt anerkjente kunstnere, utøvere og teoretikere, og studentene har en unik mulighet til å studere kunst i et designmiljø og design i et kunstmiljø. Dens konsentrert, tilpassede former for undervisning og læring - og dedikerte tekniske fasiliteter og forskningssentre - bidrar til et unikt kreativt og intellektuelt miljø.

I tillegg til å ønske velkommen studenter fra hele verden, blir høgskolenes globale dimensjon forbedret gjennom partnerskap med ledende kunst- og design-, kultur- og utdanningsinstitusjoner og gjennom omfattende forbindelser med virksomheten, både nasjonalt og internasjonalt.

Høgskolenes kongelige charter, gitt i 1967, spesifiserer at institusjonens formål er "å fremme læring, kunnskap og faglig kompetanse, særlig innen kunst og kunst ... gjennom undervisning, forskning og samarbeid med industri og handel".

Ifølge de siste tallene har 93% av akademikere oppnådd ansettelse på et faglig fagnivå i sitt spesialiserte fagområde, innen kort tid etter at de forlot College. Disse destinasjonsstallene er en signifikant indikator på RCA suksess.

College er anerkjent for den enestående kvaliteten til sine nyutdannede, og kan skryte av slike bemerkelsesverdige alumner som Sir James Dyson, Thomas Heatherwick, David Hockney, Tracey Emin, Christopher Bailey, Len Deighton, Julien McDonald, Orla Kiely, Alison Jackson, Idris Khan, David Adjaye, AOC, Suzie Templeton, Sir Ridley Scott - listen fortsetter. "

Steder

London

Address
Royal College of Art Kensington Gore London
SW7 2EU London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland