Les den offisielle beskrivelsen

Som en av verdens ledende spesialister veterinærmedisinske institusjoner, bringer Royal Veterinary College sammen mange dyktige individer, som alle deler en lidenskap for menneskers og dyrs helse og velferd. &nbsp Vårt brede spekter av programmer er av internasjonal appell og tiltrekker seg studenter som går på å bli praktiserende veterinærer, dyr forskere, veterinær sykepleiere og ledere i næringsliv og myndigheter. &nbsp&nbsp The College har en stolt arv av innovasjon i veterinærhøgskole, klinisk praksis og utdanning. &nbsp Vår uavhengige status betyr at vi er i stand til å innovere og holde i forkant av teori og praksis Banebrytende tilnærminger til undervisning, forskning og cutting edge klinisk bestemmelse Kompetanse utover husdyrhold og et etablert nettverk av vitenskapelige partnerskap med internasjonalt anerkjente RVC eksperter &nbsp&nbsp Excellence i undervisning og læring &nbsp Vi tilbyr en portefølje av undergraduate, hovedfags-og videreutdanning programmer. Disse leveres enten på heltid, deltid eller via vanlig distanse og interaktiv e-læring. RVC fikk maksimal score på 24 av 24 i en vurdering av undervisning standarder ved Quality Assurance Agency i februar 2003. I 1999 også den ble den første britiske veterinærhøyskolen å bli akkreditert av American Veterinary Medical Association. &nbsp&nbsp Støtte til Veterinary Profession &nbsp The College 's gir støtte for veterinær yrket gjennom sine tre henvisning sykehus, diagnostiske tjenester og videreutdanning kurs. Dronningmoren Hospital for Animals er den største i sitt slag i Europa, mottar over 8000 pasienter hvert år.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Royal Veterinary College

Vi forstår de vanskelighetene mange står overfor med heltidsstudier og har gått sammen med University of London International Programs ... [+]

MSc og Postgraduate Diploma / Sertifikat: Husdyrhelse og produksjon ved fjernundervisning

Vi forstår de vanskelighetene mange står overfor med heltidsstudier og har slått seg sammen med University of London International Programs, for å tilby MSc / Postgraduate Diploma, Postgraduate Certificate in Animal Health and Production ved fjernundervisning.

Vi tilbyr også 240 individuelle kortkursmoduler, som kan brukes til å forbedre kunnskap og karrierepotensial, så vel som å bli brukt som kreditt mot progression til enten MSc Pg Diploma eller Pg Certificate. Hvis du vil høre mer om disse tilleggsmodulene, vennligst kontakt oss for ytterligere informasjon.

Dette programmet er designet for veterinærer, dyrehelsespesialister og husdyrbønder.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
August 2019
Engelsk
Deltid
Nettstudier
Les mer på norsk
Royal Veterinary College

Wild Animal Health har blitt stadig mer populært blant ikke-veterinærer med en første grad i zoologi og biologi.Erkjenner dette, den RVC sammen med Zoological Society of ... [+]

MSc Wild Animal Biology

Wild Animal Health har blitt stadig mer populært blant ikke-veterinærer med en første grad i zoologi og biologi. Erkjenner dette, RVC, sammen med Zoological Society of London, har London utviklet en unik kurs, rettet mot ikke-veterinær biologiske realister og fører til MSc i Wild Animal Biology.

&nbsp

Denne unike Kurset gir praktisk eksponering mot ville dyrearter og en forståelse for deres helse og velferd samt gi trening i forskningsmetodikk er relevante for studiet av dyrelivet.

&nbsp

Deltakere nytte av å jobbe og studere sammen med veterinær nyutdannede ta MSc i Wild Animal Health, samt lære av internasjonalt anerkjente eksperter på sitt felt.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
August 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk