Ravensbourne University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi er et innovativt, industrifokusert universitet som ligger i hjertet av London. Vi er forkjemper for kreativitet og samarbeid, dedikert til å gi våre elever de spesialiserte ferdighetene og mulighetene de trenger for fremragende karrierer innen digitale medier og design.

Vi har et lokalsamfunn på omtrent 2600 studenter og tilbyr praktisk fokuserte digitale medier og designkurs fra pre-degree, undergraduate og postgraduate til professional short course level.

Drevet av bransjestandarder og støttet av den nyeste høyytelsesteknologien, produserer vi svært ansatt og driftige nyutdannede. Vi har en sterk resultater når det gjelder ansettelsesevne og opprettelse av bedrifter.

Ravensbourne er også vertskap for sammen med studentmiljøet for mer enn 100 kreative teknologibedrifter som benytter de ledende teknologiene og medieressursene, og samarbeider med studentorganisasjonene og industripartnerne.

Hvem vi er

Et spesialist kreativt universitet, designet for industri.

Oppdrag

Å utvikle mennesker, ideer og innovasjon, i samarbeid med industrien.

Syn

Vi vil påvirke verden gjennom kreativitet og teknologi i læring, forskning og virksomhet.

Vi vil inspirere et svært mangfoldig spekter av mennesker, verdifulle for og verdsatt av verden utenfor universitetet.

Vi vil innovere som en spenstig, smidig og fremtidsrettet organisasjon, for å utvide vår rekkevidde og relevans.

Dancing, stage, stage lights, thematic project and arts. May 2019.

verdier

Vær kreativ

Vi tilbyr et provoserende, dynamisk læringsmiljø der studentene blir utfordret til å bli fremtidens visjonære fagpersoner. I samarbeid og målrettet nærmer vi oss bestrebelsene med et tankesett som er åpent og mottakelig for utfordringer. Vi styrker personalet og studentene våre ikke bare å forestille seg, men også å skape fremtiden.

Bli integrert med industrien

Vi verdsetter et rikt og vedvarende engasjement med våre industripartnere. Dette driver vår praksisbaserte tilnærming til læring og undervisning, forskning og kunnskapsutveksling. Vi støtter kreativt lederskap og innovasjon gjennom partnerskap, samtaler og forbindelser med industrien, og mangfoldet i vårt styrende organ. Disse gjenspeiler den profesjonelle og samarbeidsmessige karakteren til personalet vårt og studentenes brukbarhet.

Vær inkluderende

Vi er stolte av en kultur som forutser, støtter og feirer like muligheter. Avspeiler mangfoldet i lokalsamfunnet vårt, er vi proaktive og helhetlige i vår tilnærming til å fremme sosial mobilitet, internasjonalisering og inkludering, og muliggjør endring utover Ravensbourne, til den sosioøkonomiske og etniske profilen til utøvere i de kreative næringene.

Vår kultur

Ravensbourne Way

Vi oppmuntrer til kreativitet og virksomhet hos våre studenter og ansatte og mister den kreative utnyttelsen av digitale teknologier innen design og kommunikasjon.

Vi er ledere - stimulerer elevene våre til å bli med tusenvis av nyutdannede som skyver grensene i deres kreative næringer.

Vi er eksperter - Personalet vårt er ikke bare akademikere. De er gjørere, som fremdeles jobber i bransjen, så lærerne våre får praktisk praktisk opplæring for å forberede dem på fremtiden.

Vi er innovatører - Fra vår prisbelønte bygning til vår siste teknologi med høy ytelse, er vi laget for å rugge kreativitet.

Vi er samarbeidspartnere - inspirert av den nye verdenen, der tradisjonelle disipliner av design, media, innovasjon og kommunikasjon smelter sammen, inspirerer våre elever hverandre på tvers av sine forskjellige felt.

Og våre anerkjente bransjelink gir dem sjansen til å skjerpe ferdighetene sine på plasseringer på noen av Londons mest spennende arbeidsplasser.

Vårt folk

Alle våre ansatte er ikke bare høyt anerkjente akademikere. De er gjørere, som fremdeles jobber i bransjen.

Mange av dem har mange års erfaring med industrigrupper, fra Vogue til Walt Disney Company, BBC og mer. Så du lærer av ekspertene.

De er opptatt av studentene i løpet av studiene og utover, og oppfordrer dem til å lære fra fortiden og eksperimentere i samtiden, men å alltid spørre: hva er det neste?

Vi håper du vil velge Ravensbourne og bli medlem av dette enormt talentfulle samfunnet av ansatte, studenter og kreative virksomheter med base i hjertet av den digitale Greenwich Peninsula, i London.

Topplønn for våre kreative nyutdannede

Når det gjelder kreative kandidatlønninger, er Ravensbourne det største spesialistuniversitetet i Storbritannia, og er blant de ti beste av alle institusjoner i England *

Det er også en økende etterspørsel etter de kreative talentene våre studenter har fra digital-, ingeniør- og teknisk industri, noe som gjenspeiler den enorme veksten i de kreative næringene de siste årene (30% mellom 2012 og 2016).

Disse resultatene gjenspeiler det faktum at ved Ravensbourne University London er studenter profesjonelle kreative fra den dagen de blir med oss. Vi jobber i nært samarbeid med arbeidsgivere for å fremme tankesett og kompetansesett som de kreative næringene trenger.

Vår vinnende formel sikrer også en ekstremt høy ansettelsesgrad etter endt utdanning. I 2017 var 96,4% av studentene i jobb seks måneder etter endt utdanning.

* Basert på medianlønn fem år etter endt utdanning, hentet fra Institutt for utdanningens langsgående utdanningsresultater 2018.

Undervisningen på Ravensbourne er upåklagelig, fra CV-råd og karrierehjelp til en-til-en-samtaler med din veileder. Personalet har mange års bransjeerfaring innen motemarketing, fotografering, filmskaping, kunst og redaksjonelle og utrolige bransjeforbindelser.
Victoria Simpson, BA (Hons) Motefremmelse

Steder

Greenwich

Address
Penrose Way,6
SE10 0EW Greenwich, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: