Rose Bruford College of Theatre and Performance

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Rose Bruford College of Theatre and Performance . Vårt mål er å inspirere, opphisse og trene deg som en kreativ kunstner og utøver som kan bruke reflekterende praksis og forskning, sammen med den verdensklasse undervisningen vi tilbyr, som verktøy for å bli en selvstendig tenker og en oppfylt og vellykket arbeidsfaglig.

Undervisning, læring og trening etos på Rose Bruford College legger vekt på kunst, samarbeid, fellesskap, funn, mangfold, arbeidsevne, uavhengighet og profesjonalitet. Studenter og ansatte jobber i et nært miljø på vår vakre parkområde for å lage og produsere over 75 utstillinger om året.

Noen produktioner vises andre steder i London, noen blir tatt på tur i Storbritannia og i utlandet. Ut av denne livlige atmosfæren har kommet neste generasjon utøvere, designere, teknikere og bedrifter som forandrer ansiktet på globale teater- og live-arrangementer.118143_rsz_118131_24742890054_cd116a1b08_o2.jpg

Oppdrag

Vårt oppdrag er å gi et stimulerende, samarbeidende læringsmiljø av internasjonal status, og levere spesialisert profesjonell og yrkesrettet utdanning og opplæring som fremmer kreativitet, eksperimentering, mangfold og ekspertise.

Syn

Basert på vår grunnleggende tro på at undervisning, læring, kreativ praksis, kunst og næringer alle snakker til hverandre, er vår visjon for Rose Bruford College of Theatre and Performance for en institusjon som er:

 • Forpliktet til å skape sosial og kulturell samt kunstnerisk og økonomisk verdi, gjennom programmer hvis kandidater kan innovere og lede forandring, samt møte nåværende faglige behov, gjennom forskning om og gjennom praksis som skaper en innvirkning i næringene og bredere samfunn, og gjennom industri og sosialt engasjement
 • Diverse, like og inkluderende, med en mangfoldig student- og stabekropp, som tilbyr mulige stiger gjennom partnerskap med skoler, høgskoler og andre organisasjoner, og en læreplan med mangfold i sentrum. Vi tror at scenekunst og næringer er avhengige av rikdom og innovasjon som mangfoldet bringer
 • Distinctive, som tilbyr en portefølje av programmer som gjenkjenner, verdier og feirer sammenkoblingene mellom ulike forestillinger: teater, arrangementer, levende musikk og digitalformidlet ytelse, der alle programmer har en svært særegen og mangfoldig læreplan og ved å benytte seg av vår unike campus
 • Internasjonalt i sitt omfang, med globale samarbeidspartnerskap for delt deling av programmer og utveksling av studenter og ansatte, et internasjonalt variert studentorgan og en internasjonalt relevant læreplan118144_rsz_118130_d1i7gbbxcaan3ge.jpg

Våre kurs

Studenter fra over 40 forskjellige land studerer hos oss på våre 15 forskjellige yrkes- og profesjonsfag.

Produksjoner og arrangementer

Vi driver produksjoner og arrangementer gjennom året, både på og utenfor campus.

Våre Alumni

Våre alumni fortsetter å forme fremtiden for bransjen.

Vår beliggenhet

The College ligger i Lamorbey Park, Sørøst-London, i vakre, grønne omgivelser, kun 30 minutter med tog fra Trafalgar Square og hjertet av Londons West End. Campusklynger rundt Lamorbey House i Grade II med moderne, spesialbygde fasiliteter, inkludert en 330-seters teater-i-runde, et 100-seters fleksibelt Barneteater, to svart boks teatre, romslige prøvelokaler, innspilling studioer, tekniske laboratorier, design og produksjon verksteder, et unikt drama bibliotek og velutstyrte studieområder. I 2015 åpnet høyskolen Christopher Court, et 168 rom med eget bad, en kort spasertur fra campus.

Vår kultur av innovasjon

Stolt av sin historie om innovasjon som så Rose Bruford introdusere den første universitetsnivå BA-grad i Acting og den første BA i Lighting Design på 1970-tallet, fortsetter Rose Bruford College å strenge grensene for trening i ytelse og teknisk teater, noe som gjør det en av verdens ledende drama konservatorer og en av Storbritannias største når det gjelder studentnumre og mangfoldet av sine faglige treningsalternativer. Forbereder sine skuespillere for en karriere på scenen og skjerm og design.management og tekniske kandidater for bak kulissene på tvers av den bredere underholdningsindustrien - med seks separate skuespillere og forestillinger på grunn- og høyere nivå, den største porteføljen av teknisk teater og ledelse bachelorstudier og to online bachelorgrader - vi trener noen av de beste talentene som gjør teater i dag rundt om i verden.

Høgskolen og dets lærerpersonaler fremmer fantasien, talentene og kreativiteten til våre studenter, forbereder dem for givende og tilfredsstillende karriere i utfordrende spennende og velbetalende bransjer. Vår jobb er å trene, men også for å finne jobb for alle våre kandidater.

Våre fasiliteter

Rose Bruford College of Theatre and Performance ligger i Lamorbey Park, grønne parkområder som går tilbake til før 1500-tallet med modne trær og en dam med fisk og vannfugler. Utseendet på campus har knapt endret seg i over 60 år.

Vi har en rekke fasiliteter for å møte dine behov for enhver anledning, fra alumni samlinger til bryllup, prisseremonier, konferanser, møter, klasser og workshops. Vi ansetter ofte til skolegrupper og sommerskoler.

I august 2015 åpnet høgskolen Christopher Court Hall of Residence, bestående av 168 rom med eget bad i nærheten av Sidcup togstasjon for bruk av studenter i løpet av studieåret (september-slutten av juni) og andre om sommeren (juli og august).

Våre leiefasiliteter inkluderer:

 • Lamorbey House, som er rangert i klasse II
 • 330-setet Rose Theatre
 • 100-seters barneteater
 • To studio teatre
 • Øvelsesrom
 • Dansestudio
 • klasserom
 • Opptaksstudier
 • Full produksjon / teknisk støtte
 • Bar utleie og catering tilgjengelig
 • Box office anlegget

Steder

Sidcup

Address
Rose Bruford College of Theatre and Performance Lamorbey Park Burnt Oak Lane Sidcup
, Kent
 DA15 9DF
Sidcup, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

London

Address
London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Waterford

Address
Waterford, Connecticut, USA

Moskva

Address
Moskva, moskva, Russland