Rose Bruford College of Theatre and Performance

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Rose Bruford College of Theatre and Performance .
Målet vårt er å inspirere, begeistre og trene deg som en kreativ kunstner og utøver som kan bruke reflekterende praksis og forskning, sammen med undervisningen i verdensklasse vi gir, som verktøy for å bli en selvstendig tenker og en oppfylt og vellykket arbeidende profesjonell.

Undervisning, læring og trening etos på Rose Bruford College legger vekt på kunst, samarbeid, fellesskap, funn, mangfold, arbeidsevne, uavhengighet og profesjonalitet. Studenter og ansatte jobber i et nært miljø på vår vakre parkområde for å lage og produsere over 75 utstillinger om året.

Noen produktioner vises andre steder i London, noen blir tatt på tur i Storbritannia og i utlandet. Ut av denne livlige atmosfæren har kommet neste generasjon utøvere, designere, teknikere og bedrifter som forandrer ansiktet på globale teater- og live-arrangementer.

Oppdrag

Vi tar sikte på å oppnå sosiale så vel som kulturelle effekter gjennom å levere yrkesopplæring og utdanning av høyeste kvalitet over et bredt, innovativt spekter av læring og undervisning som leverer proaktive nyutdannede som er kreative, bemyndigede, anvendelige, inkluderende og mangfoldige, etiske og interkulturelle. .

Syn

Rose Bruford College vil skape fremtidens endringsskapere

118144_rsz_118130_d1i7gbbxcaan3ge.jpg

Våre kurs

Studenter fra over 40 forskjellige land studerer hos oss på våre 15 forskjellige yrkes- og profesjonsfag.

Produksjoner og arrangementer

Vi driver produksjoner og arrangementer gjennom året, både på og utenfor campus.

Våre Alumni

Våre alumni fortsetter å forme fremtiden for bransjen.

Vår beliggenhet

The College ligger i Lamorbey Park, Sørøst-London, i vakre, grønne omgivelser, kun 30 minutter med tog fra Trafalgar Square og hjertet av Londons West End. Campusklynger rundt Lamorbey House i Grade II med moderne, spesialbygde fasiliteter, inkludert en 330-seters teater-i-runde, et 100-seters fleksibelt Barneteater, to svart boks teatre, romslige prøvelokaler, innspilling studioer, tekniske laboratorier, design og produksjon verksteder, et unikt drama bibliotek og velutstyrte studieområder. I 2015 åpnet høyskolen Christopher Court, et 168 rom med eget bad, en kort spasertur fra campus.

Vår kultur av innovasjon

Stolt av sin historie om innovasjon som så Rose Bruford introdusere den første universitetsnivå BA-grad i Acting og den første BA i Lighting Design på 1970-tallet, fortsetter Rose Bruford College å strenge grensene for trening i ytelse og teknisk teater, noe som gjør det en av verdens ledende drama konservatorer og en av Storbritannias største når det gjelder studentnumre og mangfoldet av sine faglige treningsalternativer. Forbereder sine skuespillere for en karriere på scenen og skjerm og design.management og tekniske kandidater for bak kulissene på tvers av den bredere underholdningsindustrien - med seks separate skuespillere og forestillinger på grunn- og høyere nivå, den største porteføljen av teknisk teater og ledelse bachelorstudier og to online bachelorgrader - vi trener noen av de beste talentene som gjør teater i dag rundt om i verden.

Høgskolen og dets lærerpersonaler fremmer fantasien, talentene og kreativiteten til våre studenter, forbereder dem for givende og tilfredsstillende karriere i utfordrende spennende og velbetalende bransjer. Vår jobb er å trene, men også for å finne jobb for alle våre kandidater.

Våre fasiliteter

Rose Bruford College of Theatre and Performance ligger i Lamorbey Park, grønne parkområder som går tilbake til før 1500-tallet med modne trær og en dam med fisk og vannfugler. Utseendet på campus har knapt endret seg i over 60 år.

Vi har en rekke fasiliteter for å møte dine behov for enhver anledning, fra alumni samlinger til bryllup, prisseremonier, konferanser, møter, klasser og workshops. Vi ansetter ofte til skolegrupper og sommerskoler.

I august 2015 åpnet høgskolen Christopher Court Hall of Residence, bestående av 168 rom med eget bad i nærheten av Sidcup togstasjon for bruk av studenter i løpet av studieåret (september-slutten av juni) og andre om sommeren (juli og august).

Våre leiefasiliteter inkluderer:

 • Lamorbey House, som er rangert i klasse II
 • 330-setet Rose Theatre
 • 100-seters barneteater
 • To studio teatre
 • Øvelsesrom
 • Dansestudio
 • klasserom
 • Opptaksstudier
 • Full produksjon / teknisk støtte
 • Bar utleie og catering tilgjengelig
 • Box office anlegget

Steder

Sidcup

Address
Rose Bruford College of Theatre and Performance
Lamorbey Park
Burnt Oak Lane
Sidcup
, Kent

DA15 9DF

Sidcup, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland