Royal Conservatoire of Scotland

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Royal Conservatoire er Skottland'S nasjonalt opplevelsessenter for profesjonell yrkesrettet opplæring i performance kunst. Vår beliggenhet er i hjertet av Glasgow; vår orientering er den moderne internasjonale scene. Vi er fører an som en av Europas beste konservatorier, Og tilbyr en sjelden bredde av kunstneriske disipliner. Alt vi gjør, som i vår RSAMD dager, er drevet av vårt ønske for excellence. Studentene trives takket være ekstraordinær blanding av intensiv undervisning, en streng ytelse tidsplan, som arbeider med profesjonelle kolleger i bransjen, og plass til å lage med andre på tvers av disipliner hvis de ønsker det. Både studenter og ansatte er produktive i å skape virkelig nyskapende nytt arbeid.

Ved Royal Conservatoire, Undervisning er stadig støttet av våre partnerskap med høy profil ytelse selskaper i Skottland og utover, og etter vår personalets faglige kompetanse.

Meget yrkesopplæring Vi tilbyr fremragende spesialist læring til den høyeste faglige nivå og fagvis grader i dans, drama, musikk, produksjon, skjerm og utdanning. Vår opplæring er strenge og uløselig knyttet til profesjonene. Vi har også skape talent i alle ledd og aldre med et bredt utvalg av kurs fra ukentlige økter til spesialist sommerskoler.

Våre fasiliteter - blant de beste i Europa
Vi har nylig investert £ 8.5m i utviklingen av nye, flotte fasiliteter til Speirs Låser Studios og i oppussing av vår Renfrew Street Campus. Vi tror våre anlegg vår nå de beste i Europa. De omfatter seks profesjonelle ytelse arenaer; en høy andel av øvingsrom per student; tre innspillingsstudioer; perkusjons studioer; profesjonell scene teknologi; fire skreddersydd dansestudioer; nye studioer for teknisk, design, scenisk kunst, satt bygging og kostymedesign og konstruksjon. Alle disse er støttet av de nyeste IT og digitale teknologier.

Vår beliggenhet i Skottlands kunstneriske hjerte Skottland har en dynamisk kunst arv og Glasgow er kjent som en kulturhovedstaden. Det er hjem til mange av de ytelses yrker - og mange befinner seg umiddelbart rundt oss. Byen er veldig "student vennlig" med en stor student befolkning på 80.000. Utmerkede transportforbindelser gjør det enkelt å nå de fleste av de europeiske hovedsteder med fly eller tog.

Steder

Glasgow

Address
Royal Conservatoire of Scotland
100 Renfrew Street

G2 3DB Glasgow, Skottland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss