Schumacher College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Registrer deg på vår ONLINE OPEN DAG. Du vil kunne chatte med fakultet og ansatte, se videoer om Schumacher College , Dartington campus og lære mer om hvert program.

Lær mer og registrer deg her: https://www.schumachercollege.org.uk/postgraduate-open-day

Folk fra hele verden, i alle aldre og bakgrunner, har blitt informert, inspirert og oppmuntret til å handle, ved våre transformative kurs for bærekraftig levebrød .

Schumacher College har et misunnelsesverdig rykte for banebrytende læring. Vårt arbeid er å inspirere, utfordre og spørre oss selv som medborgere i verden, for å stille spørsmålene vi alle sliter med å finne svar på og finne god kunnskap, intuisjon og lurer på når vi søker etter løsninger.

Vi samler ledende tenkere, aktivister og utøvere internasjonalt, for å levere en unik merkevare av små gruppelæringsopplevelser. Denne læringen foregår i klasserommet, hagen, kjøkkenet - det er en del av alt vi gjør.

Her vil du oppdage ting om deg selv, lage dype vennskap med studenter fra hele verden, og, som mange alumni, starte en livslang forbindelse med College.

Med fokus på interaktiv, erfaring og deltakende læring, tilbyr vi de praktiske ferdigheter og strategisk tenkning som kreves for å møte de økologiske, økonomiske og sosiale utfordringene i det 21. århundre.

Det er nettopp på denne tiden av global omveltning at vi vil at du kommer til kollegiet for å dele med oss ​​hvordan du blir flyttet til å leve og opptre annerledes.

Schumacher College er et veldig spesielt sted. Når vi prøver å finne ut hva i verden vi skal gjøre med denne opprørende planeten, er det blitt en tynnank for håp, et batteri for positiv visjon! - Bill McKibben, grunnlegger av 350.org

Hvorfor skulle du komme?

Hvis du kommer til Schumacher College for et poststudium, kortkurs eller yrkesopplæring, vil du være en del av vårt internasjonale læringssamfunn i den vakre omgivelser i South Devon, på Dartington Hall Estate (linken er ekstern).

Dartington Hall Estate ble grunnlagt på 1920-tallet av to karismatiske gründere, og tok innflytelse fra øst og vest for å sette opp et forsøk på landlig regenerering. Deres syn var basert på progressive former for utdanning, kunst og landbruk - en arv som vi fortsetter i dag.

Alle kursene våre er dypt jordet i et økologisk og helhetlig verdenssyn som, når de har opplevd, vil fullstendig forandre måten du bor og jobber i verden.

Kommer her er en rik og mangfoldig opplevelse som lar deg blande med likesinnede studenter, lærere og aktivister som strever for positiv forandring i verden. Schumacher College er et sted hvor du møter venner og allierte fra alle samfunnslag og fra alle deler av verden som deler en interesse og en lidenskap for planeten vi bor i.

Schumacher College er bare et av de fineste lærings- og læringsmiljøene som finnes overalt i verden. - David Abram, stavingen av det sanselige og bli dyret

19365_photoset-1.jpg

Hva det er å være her

Schumacher College kurs er av høyeste kvalitet og tilbyr læring og undervisning som sjelden finnes i universiteter og høyskoler i dag.

Kursets unike natur er ikke bare i innholdet, men i den måten du som student er aktivt involvert som medskaper.

Du vil ikke være en passiv mottaker av kunnskap her, men du vil bli forventet å være en aktiv elev som søker løsninger på spørsmål som ingen ennå har besvart.

Schumacher College er et strenge og krevende sted, og våre studenter er en integrert del av å gjøre læringsopplevelsen unikt, uforglemmelig og helt livsforandrende.

Du kommer til å være en del av det rike tapetet som lager høgskolen på en daglig basis, blander med studenter, frivillige, lærlinger, besøkslærere, utøvere, høyttalere og utøvere.

Hva vi tror på

Fellesskap - bor, arbeider og lærer sammen

Den beste læring skjer i grupper. Vi bestreber oss på å kjøre våre kortkurs med i gjennomsnitt 20 deltagere og våre forskerprogram med 15, selv om dette er underlagt variasjon. Dette gjør det mulig for deg å få det beste ut av samspillet med hverandre og med kurslærerne og underviserne. Vi benytter en rekke undervisningsmetoder og tilrettelagte prosesser for å sikre at både gruppe- og individuelle læringsmuligheter maksimeres, og at en ekte følelse av medskaping og tilhørighet oppstår uansett lengden på oppholdet ditt på kollegiet.

Vi starter dagen med et felles morgenmøte for å gå gjennom dagens virksomhet og tildele arbeidsgrupper og oppgaver. Alle studenter og ansatte deltar i daglig mat, rengjøring og hagearbeid, som, bortsett fra å være en integrert del av vår læring, bidrar til å øke samfunnets følelse og er en god mulighet til å blande seg med alle medlemmer av høgskolen.

Når det er mulig, oppmuntrer vi studentdeltakelse i kollegiums bredere fellesskap. Vi har regelmessige åpne kvelder for publikum der våre kortkurslærere gir Earth Talks. Dette er en flott mulighet for studenter å blande seg med lokale innbyggere. Vi får også mest mulig ut av vårt partnerskap med Transition Town Totnes (linken er ekstern) - hjemmet til den internasjonale overgangsbevægelsen - som regelmessig inviteres til å snakke med våre studenter.

Respekt for alle levende systemer - et økologisk verdenssyn

Alt vi gjør er med hensyn til dens innvirkning på den bredere verden. Vi er heldige å være basert i en veldig vakker del av verden, med den historiske arven til Dartington Hall Estate bak oss og College selv i en atmosfærisk oppført bygning - The Old Postern. Opprettholdelsen og driften av høgskolen er ikke uten utfordringer når det gjelder bærekraft, men vi tar sikte på å gå vår snakk på en daglig basis.

Biblioteket vårt er en svært verdifull ressurs, som inneholder bøker og arkivfilm som går tilbake gjennom 20 år av vår eksistens som en høyskole. Noen av de største navnene i bærekraft og økologisk levetid har besøkt oss i løpet av denne tiden, og vår samling reflekterer dette. Studenter, forfattere og journalister besøker ofte oss på retrett for å bruke dette anlegget. Som student har du ubegrenset tilgang, syv dager i uken.

Sunn kropp - sunt sinn

Noen mennesker fortsetter å komme tilbake til College for maten alene! Vårt team av interne kokker (med støtte fra dere) forbereder deilig vegetarisk, økologisk og lokalt tilberedt mat til hver måltidstid. Standarden på maten er så god at våre vanlige matlagingskurser selger seg veldig raskt på forhånd.

En betydelig del av maten vokser i høgskolenes 3,5 hektar store grunder, som forvaltes av høgskolen, ved hjelp av studenter og frivillige. I tillegg til matvareoppdrett, inkluderer områdene områder spesielt for dyreliv, kontemplasjon og inspirasjon i naturen. Hagene styres på økologiske prinsipper, og permakultur design tilnærminger.

Også næring til en sunn kropp og sjel, vi har et hensiktsmessig rom for meditasjon og stille refleksjon hvor du kan velge å starte dagen med en lettere mekling før frokost. (Jeg liker ikke implikasjonen at hagearbeid eller matlaging ikke kan være en rolig forfølgelse, men har jeg splittet hår !?)

Utover College er gården og den vakre eiendommen til Dartington Hall Estate. Ta en spasertur gjennom de blandede skogene rundt College, langs elven Dart som går gjennom eiendommen, eller gjennom ornamentalhager i Dartington Hall selv for kunstrelaterte arrangementer og festivaler pluss kino, teater og kunstrom.

Vent lenger bort til byen Totnes, kun 20 minutter til fots, for å oppleve det beste byen har å tilby når det gjelder alternativ levende, grønt samfunn og komplementær helsetjenester. Eller ta en tur til villmarken i nærheten Dartmoor - et område med enorm naturlig skjønnhet i vårt naboland. Den fantastiske sørlige Devon kysten ligger også i nærheten, med ville steinete klipper og sandstrender.

19364_photoset-2.jpg

Steder

Totnes

Schumacher College

Address
The Old Postern, Dartington,

TQ9 6EA Totnes, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 1803 865934

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss