Swansea University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Et verdensklasse universitet

Swansea University er et forsknings-ledet universitet som har gjort en forskjell siden 1920. Universitetssamfunnet trives på leting og oppdagelse, og gir den rette balansen mellom god undervisning og forskning, som matches av en misunnelsesverdig livskvalitet.

Universitetet har hatt en periode med enorm vekst, og vi har oppnådd vår ambisjon om å være en topp tretti forskningsuniversitet, og oppveie league-tabellen for forskningskompetanse i 2014 til 26. i Storbritannia fra 52. i 2008.

I tillegg er et ambisiøst Campus Development Program godt i gang - en av de største kunnskapsøkonomiske prosjekter i Storbritannia og innen de fem beste i Europa.

Det innebærer opprettelsen av Bay Campus, en helt ny £ 450 millioner utvikling på den østlige tilnærmingen til byen, sammen med omformingen av vår eksisterende Singleton Park Campus.

Swanseas multikulturelle dual-campus-samfunn gir et globalt perspektiv og muligheter til å oppnå ferdigheter som varer livet.

Sann på visjonen til sine industrielle grunnleggere i 1920 vil Swansea University:

  • Gi et miljø av fremragende forskning, med forskning som er verdensledende, globalt samarbeid og internasjonalt anerkjent;
  • Lever en fremragende student opplevelse, med forsknings-ledede og praksis-drevet undervisning av høyeste kvalitet som gir globale kandidater utdannet og utstyrt for fremragende personlig og faglig prestasjon;
  • Bruke sin styrke, samarbeid med næringsliv og global rekkevidde, for å drive økonomisk vekst, fremme velstand, berike samfunnet og kulturlivet i Wales, og bidra til helse, fritid og velvære for sine borgere.

Et ledetråd for banebrytende samarbeid

I Research Excellence Framework i 2014 oppnådde Swansea University sin ambisjon om å bli en britisk topp 30 forskningsinstitusjon.

Vår REF-rangering av 26. var det "største spranget blant forskningsintensive institusjoner", ifølge Times Higher Education. Nå, som universitetet nærmer seg sitt hundreårsår i 2020, har vi nye mål. De skal:

  • Bli et britisk topp 30-rangert universitet innen 2018
  • Fortsett våre ambisiøse ekspansjonsplaner
  • Utvid vår globale rekkevidde; og
  • Flytt deg nærmere til å bli en av verdens 200 beste universiteter.

I REF 2014 ble kvaliteten på Swanseas forskning satt på nivå med eller utførte seks Russell Group-universiteter. Vi ble også rangert som 22nd for virkningen av den forskningen.

Vi tror på ...

Likestilling

Swansea University har som mål å gi et inkluderende og støttende arbeids- og læringsmiljø, som er fri for urettferdig diskriminering og gjør det mulig for ansatte og studenter å oppfylle sitt personlige potensial.

Universitetets likestillingsgruppe støtter aktivt medarbeidere og studenter til å identifisere andremove eventuelle potensielle barrierer, og sikrer at universitetet gir likeverdig mulighet til alle ansatte og studenter, uansett ras, kjønn, alder, funksjonshemming, seksuell orientering, religion og tro, kjønn omplassering, graviditet og fødselsstatus, eller ekteskap og sivilpartnerskapsstatus.

Løpende universitetslikhetsprosjekter inkluderer Athena SWAN, arbeidsplassens likestillingsindeks, Race Charter Mark, og Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Ytterligere informasjon er tilgjengelig på Likeledes nettsider.

Verdighet på jobb og studie

Verdien på jobb og studiepolitikk fremmer verdigheten til alle studenter og ansatte ved Universitetet ved å eliminere alle former for støtende oppførsel og etablere et arbeidsmiljø og læringsmiljø som er fri for trakassering og aggresjon. Medlemmer av universitetet skal behandles med verdighet og respekt og å være beskyttet mot trakassering og trusler på jobb og studier.

Støtter det walisiske språket

Vi er forpliktet til aktivt å støtte, fremme og berikke walisisk kultur og det walisiske språket.

Som et ledd i vår visjon, tar vi sikte på å forbedre studentopplevelsen vår gjennom økte muligheter for å studere gjennom et middel av walisisk og forbedret opptak av bestemmelsen.

Vi vil også øke mulighetene for alle medlemmer av universitetet som kan, for å bruke det walisiske språket og dermed styrke universitetets image i Wales som en tospråklig institusjon.

Berikelse av andres liv

Discovery er en frivillig-ledet, veldedig organisasjon som tar sikte på å berike livene til mennesker i Swansea. Organisasjonen forutsetter et fellesskap hvor folk blir behandlet som likeverdige og ikke diskrimineres eller ugunstiggjøres av samfunnet.

Discovery har som mål å:

  • Berik livene til folk i Swansea slik at de kan oppfylle sitt potensiale som bemyndigede personer og som medlemmer av grupper og lokalsamfunn.
  • Gi nye opplevelser og muligheter gjennom et bredt spekter av studentledede aktiviteter i samfunnet som fører til økt gjensidig forståelse og likestilling.
  • Støtte studenter aktivt for å være oppmerksom på deres personlige utvikling og virkningen på seg selv og andres liv gjennom deres engasjement i samfunnsbaserte aktiviteter.

En sunn universitet

Swansea har blitt utnevnt til en av Verdens helseorganisasjons "sunne byer", og blir med i et eliteband av byer som arbeider sammen for å forbedre helsen til lokalsamfunn. Tilsvarende har Swansea University blitt utpekt som et sunt universitet og har etablert et sunt nettverk på campus med et oppdrag for å styrke helsevesenet og velvære til universitetet.

Internasjonale studenter

Swansea University er anerkjent som World Top 200 University for International Students, og vi gleder oss over søknader fra internasjonale studenter fra hele verden.

Vi oppfordrer våre internasjonale studenter til å lage applikasjoner via vårt online applikasjonssystem. For mer informasjon om å gjøre en bachelor eller en post-søknad til å studere ved Swansea University, vennligst besøk vår søknadssider.

Steder

Swansea

Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer

Lederkurs
MA