Les den offisielle beskrivelsen

Et verdensklasse universitet

Swansea University er et forsknings-ledet universitet som har gjort en forskjell siden 1920. Universitetssamfunnet trives på leting og oppdagelse, og gir den rette balansen mellom god undervisning og forskning, som matches av en misunnelsesverdig livskvalitet.

Universitetet har hatt en periode med enorm vekst, og vi har oppnådd vår ambisjon om å være en topp tretti forskningsuniversitet, og oppveie league-tabellen for forskningskompetanse i 2014 til 26. i Storbritannia fra 52. i 2008.

I tillegg er et ambisiøst Campus Development Program godt i gang - en av de største kunnskapsøkonomiske prosjekter i Storbritannia og innen de fem beste i Europa.

Det innebærer opprettelsen av Bay Campus, en helt ny £ 450 millioner utvikling på den østlige tilnærmingen til byen, sammen med omformingen av vår eksisterende Singleton Park Campus.

Swanseas multikulturelle dual-campus-samfunn gir et globalt perspektiv og muligheter til å oppnå ferdigheter som varer livet.

Sann på visjonen til sine industrielle grunnleggere i 1920 vil Swansea University:

 • Gi et miljø av fremragende forskning, med forskning som er verdensledende, globalt samarbeid og internasjonalt anerkjent;
 • Lever en fremragende student opplevelse, med forsknings-ledede og praksis-drevet undervisning av høyeste kvalitet som gir globale kandidater utdannet og utstyrt for fremragende personlig og faglig prestasjon;
 • Bruke sin styrke, samarbeid med næringsliv og global rekkevidde, for å drive økonomisk vekst, fremme velstand, berike samfunnet og kulturlivet i Wales, og bidra til helse, fritid og velvære for sine borgere.

Et ledetråd for banebrytende samarbeid

I Research Excellence Framework i 2014 oppnådde Swansea University sin ambisjon om å bli en britisk topp 30 forskningsinstitusjon.

Vår REF-rangering av 26. var det "største spranget blant forskningsintensive institusjoner", ifølge Times Higher Education. Nå, som universitetet nærmer seg sitt hundreårsår i 2020, har vi nye mål. De skal:

 • Bli et britisk topp 30-rangert universitet innen 2018
 • Fortsett våre ambisiøse ekspansjonsplaner
 • Utvid vår globale rekkevidde; og
 • Flytt deg nærmere til å bli en av verdens 200 beste universiteter.

I REF 2014 ble kvaliteten på Swanseas forskning satt på nivå med eller utførte seks Russell Group-universiteter. Vi ble også rangert som 22nd for virkningen av den forskningen.

Vi tror på ...

Likestilling

Swansea University har som mål å gi et inkluderende og støttende arbeids- og læringsmiljø, som er fri for urettferdig diskriminering og gjør det mulig for ansatte og studenter å oppfylle sitt personlige potensial.

Universitetets likestillingsgruppe støtter aktivt medarbeidere og studenter til å identifisere andremove eventuelle potensielle barrierer, og sikrer at universitetet gir likeverdig mulighet til alle ansatte og studenter, uansett ras, kjønn, alder, funksjonshemming, seksuell orientering, religion og tro, kjønn omplassering, graviditet og fødselsstatus, eller ekteskap og sivilpartnerskapsstatus.

Løpende universitetslikhetsprosjekter inkluderer Athena SWAN, arbeidsplassens likestillingsindeks, Race Charter Mark, og Stonewall University Guide (AKA Gay By Degree). Ytterligere informasjon er tilgjengelig på Likeledes nettsider.

Verdighet på jobb og studie

Verdien på jobb og studiepolitikk fremmer verdigheten til alle studenter og ansatte ved Universitetet ved å eliminere alle former for støtende oppførsel og etablere et arbeidsmiljø og læringsmiljø som er fri for trakassering og aggresjon. Medlemmer av universitetet skal behandles med verdighet og respekt og å være beskyttet mot trakassering og trusler på jobb og studier.

Støtter det walisiske språket

Vi er forpliktet til aktivt å støtte, fremme og berikke walisisk kultur og det walisiske språket.

Som et ledd i vår visjon, tar vi sikte på å forbedre studentopplevelsen vår gjennom økte muligheter for å studere gjennom et middel av walisisk og forbedret opptak av bestemmelsen.

Vi vil også øke mulighetene for alle medlemmer av universitetet som kan, for å bruke det walisiske språket og dermed styrke universitetets image i Wales som en tospråklig institusjon.

Berikelse av andres liv

Discovery er en frivillig-ledet, veldedig organisasjon som tar sikte på å berike livene til mennesker i Swansea. Organisasjonen forutsetter et fellesskap hvor folk blir behandlet som likeverdige og ikke diskrimineres eller ugunstiggjøres av samfunnet.

Discovery har som mål å:

 • Berik livene til folk i Swansea slik at de kan oppfylle sitt potensiale som bemyndigede personer og som medlemmer av grupper og lokalsamfunn.
 • Gi nye opplevelser og muligheter gjennom et bredt spekter av studentledede aktiviteter i samfunnet som fører til økt gjensidig forståelse og likestilling.
 • Støtte studenter aktivt for å være oppmerksom på deres personlige utvikling og virkningen på seg selv og andres liv gjennom deres engasjement i samfunnsbaserte aktiviteter.

En sunn universitet

Swansea har blitt utnevnt til en av Verdens helseorganisasjons "sunne byer", og blir med i et eliteband av byer som arbeider sammen for å forbedre helsen til lokalsamfunn. Tilsvarende har Swansea University blitt utpekt som et sunt universitet og har etablert et sunt nettverk på campus med et oppdrag for å styrke helsevesenet og velvære til universitetet.

Internasjonale studenter

Swansea University er anerkjent som World Top 200 University for International Students, og vi gleder oss over søknader fra internasjonale studenter fra hele verden.

Vi oppfordrer våre internasjonale studenter til å lage applikasjoner via vårt online applikasjonssystem. For mer informasjon om å gjøre en bachelor eller en post-søknad til å studere ved Swansea University, vennligst besøk vår søknadssider.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Swansea University

MRes in Biosciences gir deg ekspertundervisning som er innebygd i våre forskningsgrupper i verdensklasse innebygd i ett eller flere av våre forskningstemaer i Biosciences ... [+]

Kursoversikt

MRes in Biosciences gir deg ekspertundervisning som er innebygd i våre forskningsgrupper i verdensklasse innebygd i ett eller flere av våre forskningstemaer i Biosciences. Du vil dra nytte av spesialistfasilitetene våre på vei til å oppnå en forskningskvalifikasjon med ekte skille.

Våre spesialistfasiliteter inkluderer:

et spesialdesignet kystforskningsfartøy på 12,5 millioner punddet unike senteret for bærekraftig vannforskningavanserte databehandlingsfasiliteter med avanserte grafiske arbeidsstasjonerskreddersydde atferds- og økologilaboratoriefasiliteterdedikerte molekylære økologiske fasiliteter og endokrinologifasiliteter og laboratorier

Det første semesteret består av to obligatoriske moduler som gir kjernevitenskapelige ferdigheter, kunnskap om forskningsmetoder og vitenskapelig gjennomgang, og en modul valgt fra et tilbud som tilbys fra College of Science. Andre og tredje begrep er okkupert av forskningsprosjektet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk

MA

Swansea University

Kriminalitet, årsakene til det, og hvordan vi skal takle det, er aldri langt fra overskriftene, og kompetanse på dette området verdsettes i økende grad av arbeidsgivere i ... [+]

Kursoversikt

Kriminalitet, årsakene til det, og hvordan vi skal takle det, er aldri langt fra overskriftene, og kompetanse på dette området verdsettes i økende grad av arbeidsgivere i myndigheter og andre sektorer.

Studer vår MA i anvendt kriminell rettferdighet og kriminologi og du vil få inngående kunnskap om årsakene til kriminalitet, strafferettssystemet og aktuelle temaer i kriminologiske debatter.

Læring fra eksperter med et vell av akademisk og praktisk erfaring, vil du få et kunnskapsnivå, som vil åpne for en rekke spennende karrieremuligheter.

Hvorfor anvendt straffedom og kriminologi på Swansea?

Som en ph.d.-student ved Hillary Rodham Clinton School of Law, vil du være en del av en globalt anerkjent jusskole, med et blomstrende akademisk miljø forpliktet til dyktighet i undervisning og forskning, og tilby en eksepsjonell studentopplevelse.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Våre MA i anvendt strafferettslig og kriminologi vil hjelpe deg med å lære om årsakene til kriminalitet, straffesystemet og banebrytende temaer i kriminologiske debatter ... [+]

Våre MA i anvendt strafferettslig og kriminologi vil hjelpe deg med å lære om årsakene til kriminalitet, straffesystemet og banebrytende temaer i kriminologiske debatter fra ledende eksperter på området. Det er et spennende utvalg av ulike moduler som tilbys, fokusert på å bruke kriminologisk kunnskap til arbeidet med Criminal Justice System.

Nøkkelegenskaper

MA i anvendt kriminell rett og kriminologi tilbyr:

En grundig forståelse av kriminologiske teorier om kriminalitet og drift av det strafferettslige systemetKunnskaper om internasjonal utvikling i kriminologisk og strafferettsforskningEn mulighet til å studere virkningen av sosiale, politiske og økonomiske forhold på kriminalitet og straffepolitikkForbedret arbeidskraft for en karriere innen strafferettslig, akademisk eller forskningssamfunnBeskrivelse... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

MA i digitale medier utforsker den fargerike fortiden, nåtiden og fremtiden til digitale medier. ... [+]

Kursoversikt

MA i digitale medier utforsker den fargerike fortiden, nåtiden og fremtiden til digitale medier.

Dette kurset er ideelt for nyutdannede eller nåværende fagpersoner, og tilbyr en ny moderne vinkling på de største samfunnsspørsmålene i dag, og bygger på vår ekspertise innen medie- og kommunikasjonsstudier.

Du vil utforske virksomheten og politikken til digitale medier med ledende akademikere, og kombinere teoretiske og anvendte perspektiver for å gi en robust ramme for å forstå samtidsdebatter.

Også dekket er akademiske trender innen studiet av digitale medier og teknologi, og de vanlige forskningsmetodologiene som er passende på området, og som er svært ønsket av arbeidsgivere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

MA i internasjonale relasjoner tar sikte på å åpne tankene dine og utvide dine ferdigheter. ... [+]

MA i internasjonale relasjoner tar sikte på å åpne tankene dine og utvide dine ferdigheter.

Nøkkelegenskaper

Denne MA tilbyr avansert forskning i internasjonale relasjoner, som gir studentene en detaljert forståelse av det internasjonale systemet, sentrale problemstillinger, de avgjørende aktørene og alternative måter å analysere og tolke emnet på.

Med en forståelse av den globale dynamikken på jobben, har du muligheten til å spesialisere seg på å undersøke ett bestemt område i verden: Asia-Stillehavet.

College of Arts and Humanities har et Graduate Center. Graduate Center fremmer og støtter individuell og samarbeidende forskningsaktivitet av internasjonal ekspertise og tilbyr et levende og støttende miljø for studenter som forfølger forskerutdanning og lærer masterstudier. Senteret tilbyr etterutdanning for å styrke faglig og faglig utvikling og forenkler deltakelse i seminarprogrammer, workshops og internasjonale konferanser.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Mastergraden i internasjonal journalistikk gir en dynamisk og robust tilnærming til å lære samtidsjournalistikk gjennom linsen til globalisering og digitalisering. ... [+]

Kursoversikt

Mastergraden i internasjonal journalistikk gir en dynamisk og robust tilnærming til å lære samtidsjournalistikk gjennom linsen til globalisering og digitalisering.

Våre tverrfaglige og tverrkulturelle metoder trekker på kompetanse innen medie- og kommunikasjonsstudier.

Du vil avgrense kunnskapen din og forståelsen av journalistikk i det 21. århundre samfunnet gjennom praktiske ferdigheter og journalistiske produksjonsteknikker, og utforske spesifikk praksis fra teoretiske og analytiske perspektiver.

Nyutdannede av dette kurset går videre til vellykkede og givende karrierer innen journalistikk, media, kommunikasjon og PR, kringkasting og publisering.

Hvorfor internasjonal journalistikk på Swansea?... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Mastergraden i internasjonal sikkerhet og utvikling introduserer deg for de store spørsmålene og kritiske debatter innen et dypt alvorlig felt. ... [+]

Kursoversikt

Mastergraden i internasjonal sikkerhet og utvikling introduserer deg for de store spørsmålene og kritiske debatter innen et dypt alvorlig felt.

Sikkerhet, vold og konflikt er nå sentralt i internasjonal politikk og utviklingspolitisk diskurs. Å forstå den moderne verden krever en full forståelse av konflikt og vold.

På dette kurset utforsker du dekningen av 'tradisjonelle' sikkerhetsspørsmål som krig og konflikt, i tillegg til 'ikke-tradisjonelle' spørsmål som økonomisk sikkerhet, miljøsikkerhet, helse og migrasjon.

Hvis du utnytter avdelingskompetanse innen sikkerhet, vil du få en avansert introduksjon til hovedtilnærmingene i studiet av sikkerhet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

MA i kinesisk-engelsk oversettelse og språk er tilgjengelig hvis du er et førstespråklig mandarin-høyttaler fra Kina, som er interessert i en anvendt språkkarriere som å ... [+]

Kursoversikt

MA i kinesisk-engelsk oversettelse og språk er tilgjengelig hvis du er et førstespråklig mandarin-høyttaler fra Kina, som er interessert i en anvendt språkkarriere som å oversette og lære engelsk eller kinesisk som fremmedspråk.

Dette kurset gir deg språkspesifikke ferdigheter i oversettelsesstudier og anvendt språkvitenskap. Den har som mål å låse det brede området med oversettelse til en spesifikk kontekst, og oversette mellom engelsk og kinesisk.

Du vil ta opp spørsmålet om ikke-morsmål som engelsklærere, anvendte språkstudier og oversette og undervise engelsk eller kinesisk som andrespråk.

Graden vår viser seg like attraktiv for mandarinlærere som ønsker å bygge kunnskap innen anvendt språkvitenskapsteori og praksis.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

MA i kommunikasjon, mediepraksis og PR (Public Relations) er utviklet for studenter som ønsker å fokusere sin energi på den sosiale verden av sosiale medier, utvikle sin ... [+]

MA i kommunikasjon, mediepraksis og PR (Public Relations) er utviklet for studenter som ønsker å fokusere sin energi på den sosiale verden av sosiale medier, utvikle sin kreative praksis og profesjonelle skriveferdigheter eller ser på å jobbe i et entreprenørmiljø.

Nøkkelegenskaper

MA tilbyr pensumbasert praksis i profesjonelle, moderne mediekompetanse, undervist av fagfolk med faglig bakgrunn. Programmet inkluderer moduler i profesjonell skriving / journalistikk, visuell kommunikasjon og media design, video og dokumentarskap og PR, merkevarebygging og kampanjer. Andre moduler i kommunikasjon, teori, film og historie er også tilgjengelige.

Programmet tillater kandidater å legge til verdifulle og ønskelige faglige mediekompetanse for karriere innen næringsliv, journalistikk, offentlig og media relasjoner, kringkasting, reklame og markedsføring og fagfolk i bransjen for å skaffe seg ny mediekompetanse og kvalifikasjoner som vil forbedre sin fortsatte faglige utvikling.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Enten du vil ha en strategisk forståelse av sosiale medier, raffinerte kreative ferdigheter gjennom profesjonell skriving eller følsomheten til kommunikasjonene for å få ... [+]

Kursoversikt

Enten du vil ha en strategisk forståelse av sosiale medier, raffinerte kreative ferdigheter gjennom profesjonell skriving eller følsomheten til kommunikasjonene for å få en gründerpåvirkning, er MA i kommunikasjon, mediepraksis og PR (PR) ideell.

Du vil gjennomføre strukturert praksis i moderne medieferdigheter, undervist av motiverte bransjefolk med imponerende faglig legitimasjon.

Å oppnå verdifulle profesjonelle medieferdigheter forbedrer mulighetene dine for en vellykket karriere innen journalistikk, PR, kringkasting, entreprenørskap, reklame eller markedsføring.

Hvis du allerede er en profesjonell industri, tilbyr dette kurset dynamiske nye medieferdigheter og kvalifikasjoner for å øke din fortsatte profesjonelle utvikling.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

MA i kreativ skriving er et unikt inspirerende program som leverer integrert opplæring i skriving av litterær og medietekst. ... [+]

Kursoversikt

MA i kreativ skriving er et unikt inspirerende program som leverer integrert opplæring i skriving av litterær og medietekst.

Dette kurset læres av erfarne forfattere med hovedprofil, og gir undervisning i en rekke sjangre, inkludert skjønnlitteratur, novelle, poesi, drama, manusforfatter og kreativ sakprosa.

Studiene dine kommer i forbindelse med den unike litterære kulturen i Wales, hjem til en av de eldste bardiske tradisjonene i Europa.

Hvorfor kreativ skriving på Swansea?

Som en del av et pulserende Swansea-fellesskap av forfattere og artister, har du muligheten til å knytte personlige forbindelser med National Theatre Wales og open-mic events på arenaer som Dylan Thomas Center og Howl. Det er også rom for arbeidserfaring med lokale utgivere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Våre MA Cyber ​​Crime og Terrorism vil utsette deg for den stadig skiftende arten av online forbrytelser og kriminell oppførsel for å forstå truslene, trender, problemsti ... [+]

Våre MA Cyber ​​Crime og Terrorism vil utsette deg for den stadig skiftende arten av online forbrytelser og kriminell oppførsel for å forstå truslene, trender, problemstillinger og svar i terrorisme og cybersikkerhet, samt de avgjørende etiske spørsmålene.

Nøkkelegenskaper

Vår MA Cyber ​​Crime and Terrorism tilbyr studentene muligheten til å:

Undersøk problemstillinger knyttet til cyber-riket fra et tverrfaglig og flerdimensjonalt perspektiv som gir et unikt utseende på problemene.Engasjere seg direkte med prosjektarbeid og med interessenter som kan gi innsikt og oppdager kunnskap om fagområdet.Velg mellom et bredt spekter av moduler tilgjengelig over Hillary Rodham School of Law.Mulighet til å spesialisere seg på bestemte områder av nettkriminalitet og / eller online terrorisme gjennom en MA-avhandling.Beskrivelse... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

MA i oversettelse og tolkning (MATI) er en spesialisert variant, med spesiell vekt på tolking ferdigheter, av vår etablerte MA i Professional Translation. Det er et integ ... [+]

MA i oversettelse og tolkning (MATI) er en spesialisert variant, med spesiell vekt på tolking ferdigheter, av vår etablerte MA i Professional Translation. Det er et integrert program utviklet for å skifte medarbeidere med bevist ekspertise på fremmedspråk til vellykkede og markedsførbare profesjonelle lingvister.

Nøkkelegenskaper

Kjernen til MATI ligger avansert oversettelse på generelle, administrative og tekniske teksttyper, tolkning (i ett eller to av følgende miljøer: kommuner, helse, politi og domstol) og opplæring i bransjestandard Computer Assisted Translation (CAT) verktøy. Del 1 av graden inneholder også muligheter til å utvikle videre spesialiserte ferdigheter innen tolking, audiovisuell oversettelse, maskinoversettelse (MT) og programvarelokalisering, terminologihåndtering, videofremstilling eller digital publisering, mens studentene i Oversettelsesarbeidserfaringen danner simulerte oversettelsesselskaper, arbeider med lokale oversettelsesbedrifter, og gjennomfører reelle provisjoner til faglige standarder og tidsfrister.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

MA i profesjonell oversettelse (MAPT) vil utvikle deg fra en utmerket fremmedspråklig høyttaler til en vellykket profesjonell språkforsker. ... [+]

Kursoversikt

MA i profesjonell oversettelse (MAPT) vil utvikle deg fra en utmerket fremmedspråklig høyttaler til en vellykket profesjonell språkforsker.

MAPT (tidligere Oversettelse med språkteknologi) er en del av European Master in Translation Network, som for tiden har 64 medlemmer i hele Europa. Swansea University er det eneste medlemmet i Wales.

Du vil gjennomføre avansert oversettelsesarbeid for generell, administrativ og teknisk tekst og opplæring i bransjestandard Datamaskinassistert oversettelsesverktøy.

Den første delen av graden inkluderer muligheter for å utvikle spesialiserte ferdigheter innen tolkning av offentlig tjeneste, audiovisuell oversettelse, maskinoversettelse og programvarelokalisering, terminologiledelse, videoproduksjon eller digital publisering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

MA i utvikling og menneskerettigheter undersøker det forholdsvis nye grensesnittet mellom menneskerettigheter og internasjonal utvikling. ... [+]

MA i utvikling og menneskerettigheter undersøker det forholdsvis nye grensesnittet mellom menneskerettigheter og internasjonal utvikling.

Nøkkelegenskaper

Denne MA er et tverrfaglig program som kombinerer innsikt fra feltene utviklingsstudier, politikk, politisk teori og folkerett. Den undersøker noen av de sentrale problemene som konfronterer globale samfunn fra tjueførste århundre gjennom et dynamisk program som kombinerer teoretiske og anvendte perspektiver, og læres av et team av ledende akademikere i sine fagområder.

Studentene vil bli oppfordret til å anvende juridisk teori, sosial og politisk teori og forskningsverktøy ved å analysere og forstå utvikling og menneskerettigheter, samt undervise i sentrale historiske og politiske dimensjoner og konsepter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

Swansea University

På MSc i Advanced Computer Science kurset, vil du være grundig forberedt på en karriere i IT eller relaterte næringer. Kurset er for deg hvis du er utdannet datavitenskap ... [+]

På MSc i Advanced Computer Science kurset, vil du være grundig forberedt på en karriere i IT eller relaterte næringer. Kurset er for deg hvis du er utdannet datavitenskap, eller hvis du har opplevd erfaring i databehandling og programmering i en annen første grad. Villighet til å jobbe hardt og en evne til å løse problemet er like viktig for denne MSc.

MSc i Advanced Computer Science kurset vil utvikle ferdigheter og kunnskaper du har oppnådd fra første grad ved å utvide og utdype din kunnskap om datalogi gjennom en rekke avanserte moduler og materiale.

Beskrivelse

På MSc i Advanced Computer Science kurset, vil du være grundig forberedt på en karriere i IT eller relaterte næringer. Kurset er for deg hvis du er utdannet datavitenskap, eller hvis du har opplevd erfaring i databehandling og programmering i en annen første grad. Villighet til å jobbe hardt og en evne til å løse problemet er like viktig for denne MSc.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Våre MSc Advanced Computer Science with Industry er bare åpen for internasjonale studenter. Det er en utvelgelsesprosess for dette kurset - se delen "hvordan søke" på den ... [+]

Kursoversikt

Våre MSc Advanced Computer Science with Industry er bare åpen for internasjonale studenter. Det er en utvelgelsesprosess for dette kurset - se delen "hvordan søke" på denne siden.

Få to års erfaring i Storbritannia og muligheten til å jobbe i samarbeid med industrien på en virkelig utfordring. Denne nye MSc-en er en forlengelse av MSc Advanced Computer Science og inkluderer et annet år slik at du kan gjennomføre enten en bransjeplassering eller et bransjefokusert prosjekt med en industripartner.

Hvorfor avansert informatikk med industri på Swansea?

Informatikk ved Swansea University er anerkjent som en ledende avdeling i Storbritannia med en rekke imponerende rangeringer som gjenspeiler undervisning og forskning. Høgskolen er rangert:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

MSc i bærekraftig Engineering Management for International Development er et høyt anvendt kurs med lærte elementer og et betydelig prosjekt som kan leveres. ... [+]

Kursoversikt

MSc i bærekraftig Engineering Management for International Development er et høyt anvendt kurs med lærte elementer og et betydelig prosjekt som kan leveres.

Du lærer å tenke raskt og fleksibelt, opptre avgjørende i fravær av fullstendig informasjon for å forbedre livskvaliteten gjennom ingeniørløsninger.

Det meste av verdens konstruksjon ligger i "utviklingsland, hovedsakelig på den sørlige halvkule" (UNDP). Disse miljøene står overfor utfordringer fra ekstrem fattigdom og matmangel til menneskeskapte klimaendringer og uopprettelig tap av biologisk mangfold.

Dette kurset tar sikte på å gjøre deg en del av en ny generasjon utøvere som kan takle slike utfordringer gjennom praktiske ingeniørløsninger, bygge motstandskraft for lokalsamfunn i lys av rask urbanisering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

MSc i bærekraftig Engineering Management for International Development er et høyt anvendt kurs med lærte elementer og et betydelig prosjekt som kan leveres. Du lærer å te ... [+]

Kursoversikt

MSc i bærekraftig Engineering Management for International Development er et høyt anvendt kurs med lærte elementer og et betydelig prosjekt som kan leveres.

Du lærer å tenke raskt og fleksibelt, opptre avgjørende i fravær av fullstendig informasjon for å forbedre livskvaliteten gjennom ingeniørløsninger.

Det meste av verdens konstruksjon ligger i "utviklingsland, hovedsakelig på den sørlige halvkule" (UNDP). Disse miljøene står overfor utfordringer fra ekstrem fattigdom og matmangel til menneskeskapte klimaendringer og uopprettelig tap av biologisk mangfold.

Dette kurset tar sikte på å gjøre deg en del av en ny generasjon utøvere som kan takle slike utfordringer gjennom praktiske ingeniørløsninger, bygge motstandskraft for lokalsamfunn i lys av rask urbanisering.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

MSc i cyber security dekker kritiske moderne teknologiproblemer fra sikkerhet og personvern av personopplysninger til cyberterrorism, nettkriminalitet og mobilsikkerhet. ... [+]

Kursoversikt

MSc i cyber security dekker kritiske moderne teknologiproblemer fra sikkerhet og personvern av personopplysninger til cyberterrorism, nettkriminalitet og mobilsikkerhet.

I denne grenen av informatikk ved Swansea samler en helhetlig og tverrfaglig tilnærming moduler om penetrasjonstesting, formell modellering, informasjonssikkerhetsstyring, kryptografi og kunstig intelligens.

Vårt helt nye £ 32,5m Computational Foundry ligger i hjertet av dette kurset. Sofistikert lærings- og forskningsutstyr inkluderer et Vision and Biometric Lab, et Maker Lab, et TechHealth Lab, et Theory Lab, et Cyber Security / Networking Lab, et User Lab og en Visualization Suite.

Cybersikkerhetslaboratoriet lar deg utforske sikkerhetslandskapet, gjennomføre eksperimenter innen nettverkssikkerhet, mobilsikkerhet og undersøke trusler i sammenheng med tingenes internett.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

På MSc i Cyber ​​Security kurs ved Swansea University , vil studiene inkludere temaer som kryptering, blockchain, cryptocurrencies, sikkerhet og personvern i personopplys ... [+]

På MSc i Cyber ​​Security kurs ved Swansea University , vil studiene inkludere temaer som kryptering, blockchain, cryptocurrencies, sikkerhet og personvern i personopplysninger, cyberterrorism, nettkriminalitet og mobil sikkerhet for å nevne noen få. I dette kurset tar Swansea Computer Science en helhetlig og tverrfaglig tilnærming, som samler moduler på ulike emner som penetrasjonstesting, formell modellering, informasjonssikkerhetsadministrasjon, kryptering og AI for å utstyre våre studenter med et egnet tenkemåte for en karriere innen cybersikkerhet .

Instituttets cybersecurity-lab gir det perfekte bakteppet for å utforske sikkerhetslandskapet, slik at studenter og ansatte kan utføre eksperimenter i nettverkssikkerhet, mobil sikkerhet og å utforske trusler og forsvarsmekanismer i forbindelse med tingets internett.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

MSc i datavitenskap gir deg en solid forankring i datavitenskapskonsepter og teknologier for å trekke ut informasjon og konstruere kunnskap fra data. ... [+]

Kursoversikt

MSc i datavitenskap gir deg en solid forankring i datavitenskapskonsepter og teknologier for å trekke ut informasjon og konstruere kunnskap fra data.

Dette kurset fokuserer på tre sentrale tekniske temaer for data mining, maskinlæring og visualisering.

Du studerer beregningsprinsipper, metoder og systemer for en rekke virkelige applikasjoner som krever matematiske fundamenter, programmeringsferdigheter, kritisk tenkning og oppfinnsomhet.

Vårt helt nye £ 32,5m Computational Foundry ligger i hjertet av dette kurset. Sofistikert lærings- og forskningsutstyr inkluderer et Vision and Biometric Lab, et Maker Lab, et TechHealth Lab, et Theory Lab, et Cyber Security / Networking Lab, et User Lab og en Visualization Suite.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Våre MSc elektronisk og elektroteknikk med bransjekurs er bare åpent for internasjonale studenter. ... [+]

Kursoversikt

Våre MSc elektronisk og elektroteknikk med bransjekurs er bare åpent for internasjonale studenter.

Det er en utvelgelsesprosess for dette kurset - se delen "hvordan søke" på denne siden.

Få to års erfaring i Storbritannia og muligheten til å jobbe i samarbeid med industrien på en virkelig utfordring.

Denne nye MSc-en er en forlengelse av vår MSc elektronisk og elektroteknikk og inkluderer et andre år som lar deg enten ta en bransjeplassering eller et bransjefokusert prosjekt med en industripartner.

Hvorfor elektronisk og elektroteknikk med industri i Swansea?

Elektronikk- og elektroteknikk på Swansea er hjemmet til globalt anerkjente forskningseksperter innen kraftelektronikk, telekommunikasjon, nanoteknologi og biometri.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Få sakkyndig opplæring i avanserte metoder for psykologforskning og gjennomføre grunnleggende og anvendte forskningsprosjekter på et bredt spekter av områder med dette ma ... [+]

Kursoversikt

Få sakkyndig opplæring i avanserte metoder for psykologforskning og gjennomføre grunnleggende og anvendte forskningsprosjekter på et bredt spekter av områder med dette masterstudiet.

Du vil lære å bruke en rekke forskningsverktøy, som databaser, statistisk programvare og dataprogrammer, og utvikle omfattende praktiske forskningsevner for å anvende i alle sammenhenger der menneskelig atferd er viktig.

Du vil utvikle en skarp forståelse av arten og begrensningene til den vitenskapelige metoden og hovedalternativene, sammen med en kunnskap om de historiske, teoretiske og filosofiske problemstillingene som ligger til grunn for psykologisk og atferdsvitenskap.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

MSc i geografisk informasjon og klimaendring gir tverrfaglig opplæring i det vitenskapelige grunnlaget for GIS, satellittmåling og jordsystemmodellering, ved siden av kli ... [+]

Kursoversikt

MSc i geografisk informasjon og klimaendring gir tverrfaglig opplæring i det vitenskapelige grunnlaget for GIS, satellittmåling og jordsystemmodellering, ved siden av klimaendringer.

Du vil konsentrere deg om de tekniske aspektene ved GIS og jordobservasjon, samt fortid, nåtid og fremtid global og regional miljø- og klimaendring.

Etter eksamen vil du ha praktisk erfaring og teknisk kunnskap innen GIS og fjernmåling, støttet av en bred kunnskap om vitenskapelige spørsmål som ligger til grunn for klimaendringer.

Læringen din har fordeler av den kombinerte geografiske og biovitenskapelige ekspertisen til våre ansatte rundt geografisk informasjon, miljø- og klimadynamikk, marin og økosystembiologi og bærekraftig utvikling.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Hvis du for tiden jobber i en helserelatert lederrolle og ønsker å bygge videre på erfaringene dine eller ønsker å utvikle din karriere på dette området, vil vår mastergr ... [+]

Kursoversikt

Hvis du for tiden jobber i en helserelatert lederrolle og ønsker å bygge videre på erfaringene dine eller ønsker å utvikle din karriere på dette området, vil vår mastergrad i helsevesenledelse gi deg den perfekte forankringen.

Du vil lære hvordan du planlegger og leverer tjenesteforbedringer, administrerer endring, jobber med andre for å oppnå organisatoriske mål, kommunisere effektivt og utnytte ressursene best mulig.

Gjennom studiene dine vil du få lederverktøy som kan brukes i et bredt utvalg av helsehjelp og beslektede lederroller.

Hvorfor helseomsorgsledelse på Swansea?

Dette kurset tiltrekker seg studenter fra et bredt spekter av nasjonaliteter, og gir gode muligheter til å dele kunnskap om de unike utfordringene helsepersonell som jobber i forskjellige land.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Ingeniører og tekniske kandidater har potensialet til å nå toppen av ledelse og ledelse. ... [+]

Kursoversikt

Ingeniører og tekniske kandidater har potensialet til å nå toppen av ledelse og ledelse.

Gjennom ekstern konsultasjon med næringslivet, er denne MSc i ingeniørledelse og ledelse designet for å utstyre deg med de vitenskapelige ferdigheter som trengs for å lykkes i en ingeniørledelses- eller lederrolle.

Dette programmet er utviklet i fellesskap av School of Management og College of Engineering. Studenter på programmet vil ha fordel av å bli undervist av både ledelse og ingeniører og vil kunne dra nytte av fasilitetene innenfor begge fakultetene.

Hvorfor ingeniør- og ledelsesledelse i Swansea?

Som student på mastergrad i ingeniørfag og lederskap vil du få og bygge på de viktigste ferdighetene og kunnskapene som kreves for en ledelse og / eller lederrolle i ingeniørbransjen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Dette MSc programmet, gjennom konsultasjon med næringslivet (både store og små), er satt til å etablere de viktigste kandidat ferdigheter og attributter som kreves for å ... [+]

Det er et velkjent faktum at ingeniører og tekniske kandidater har potensial til å nå høydepunktet av ledelse og ledelse innen næringslivet.

Dette MSc programmet, gjennom konsultasjon med næringslivet (både store og små), er satt til å etablere de viktigste kandidat ferdigheter og attributter som kreves for å lykkes i en ledelse og / eller lederskap rolle i engineering sektor.

Nøkkelegenskaper

Innholdet i dette tverrfaglige kurset vil bli meget informert av næringen. Nøkkelmoduler vil levere en bred introduksjon til ledelse, sammen med detaljerte engineering-spesifikke moduler på:

Grunnlag for ledelseStrategiLedelseProsjektledelseDriftsadministrasjonAsset ManagementSamsvarMiljøanalyseBedrift, innovasjon og immateriell eiendomSmart produksjonVirtuelle systemerProsjekt / Dissertation... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Mastergrad i International Banking and Finance er rettet mot kandidater som ønsker å skaffe seg et solid fundament i internasjonal bank og finans som vil utstyre dem for ... [+]

Mastergrad i International Banking and Finance er rettet mot kandidater som ønsker å skaffe seg et solid fundament i internasjonal bank og finans som vil utstyre dem for karriere innen bank, handel eller finansiell analyse.

NøkkelegenskaperEt forbedret spesialistprogram som kan bli gjennomført i ett årAlle moduler er undervist av vår verdensklasse fakultet som har en bredde av industriell og akademisk kunnskapSwansea er felles første i Wales for internasjonalt rangert forskning (REF 2014)Et bredt spekter av profesjonelle akkrediteringer for å akselerere karrieren din, avhengig av valgfrie moduler du tar93% av Swansea-studentene i sysselsetting seks måneder etter uteksamineringHøy kontakttid - våre moduler kommer med forelesning (i klassestørrelser på ca. 150 studenter) og seminar / opplæring (i klassestørrelser på 30) hver uke. Interessert i fasilitetene? Ta en titt på dem her.Stipend tilgjengelig for utestående studenter - klikk her for mer informasjonSwansea er 1. i Wales for verdensledende effekt - 60% på et 4-stjerners nivå (REF 2014)Beskrivelse... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Denne mastergraden er designet for å bygge bro mellom forskningsstudier og doktorgradsforskning innen kognitiv nevrovitenskap, eksperimentell psykologi og bildemetoder. ... [+]

Kursoversikt

Denne mastergraden er designet for å bygge bro mellom forskningsstudier og doktorgradsforskning innen kognitiv nevrovitenskap, eksperimentell psykologi og bildemetoder.

Du lærer hvordan du designer, analyserer og evaluerer nevroimaging-eksperimenter som bidrar til vår forståelse av hjernemekanismene som ligger til grunn for aspekter ved kognisjon og atferd som hukommelse, oppmerksomhet, objektgjenkjenning, nevrodegenerasjon og hjerne traumer.

Du vil få en grundig opplæring i kognitiv nevrovitenskapelig forskning, introdusere prinsippene for nevroimaging og få praktisk erfaring i strukturell og funksjonell magnetisk resonansavbildning (sMRI og fMRI), elektroencefalografi (EEG) og transkraniell likestrømsstimulering (tDCS).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

MSc i kraftteknikk og bærekraftig energi utstyrer deg med god kunnskap om halvlederenheter og teknologier, avansert kraftelektronikk og avanserte kraftsystemer. ... [+]

Kursoversikt

MSc i kraftteknikk og bærekraftig energi utstyrer deg med god kunnskap om halvlederenheter og teknologier, avansert kraftelektronikk og avanserte kraftsystemer.

Du vil også lære om teknologier for fornybar energi, bred bandgap-elektronikk, energihøsting, solceller og biodrivstoff.

Voksende bekymring for klimagassutslipp og global oppvarming gjør at gjenstanden for energiteknikk og bærekraftig energi aldri har vært mer viktig.

Hvorfor kraftteknikk og bærekraftig energi i Swansea?

College of Engineering har et etablert globalt rykte for banebrytende forskning og undervisning innen elektrisk og elektronisk energi, og avanserte halvledermaterialer.

Visste du?... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Våre MSc Mechanical Engineering with Industry-kurs er bare åpent for internasjonale studenter. ... [+]

Kursoversikt

Våre MSc Mechanical Engineering with Industry-kurs er bare åpent for internasjonale studenter.

Det er en utvelgelsesprosess for dette kurset - se delen "hvordan søke" på denne siden.

Få to års erfaring i Storbritannia og muligheten til å jobbe i samarbeid med industrien på en virkelig utfordring.

Denne nye MSc-en er en forlengelse av MSc Mekanisk ingeniørfag og inkluderer et annet år slik at du kan gjennomføre enten en bransjeplassering eller et bransjefokusert prosjekt med en industripartner.

Hvorfor maskinteknikk med industri i Swansea?

Visste du?

Mechanical Engineering er rangert som 9. plass i Storbritannia av The Times Good University Guide 2019... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

MSc i matematikk og databehandling for finans er designet for å dekke etterspørselen etter spesialtrente matematikere i verdens finans- og forsikringsmarkeder. ... [+]

Kursoversikt

MSc i matematikk og databehandling for finans er designet for å dekke etterspørselen etter spesialtrente matematikere i verdens finans- og forsikringsmarkeder.

Bankene har et presserende behov for ansatte med avanserte matematiske ferdigheter og evnen til å utvikle en bedriftsomfattende forståelse av turbulente finansmarkeder.

Du vil studere forskjellige elementer i matematikk og databehandling, og utvikle dine forsknings-, prosjektledelse- og skriftlige kommunikasjonsevner.

Vår omfattende ekspertstøtte hjelper deg med å forme avhandlingen din til et utmerket grunnlag for din fremtidige karriere.

Etter endt utdanning vil du være en kunnskapsrik og spesialisert matematiker med velprøvde ferdigheter til selvstendig å levere et betydelig prosjekt, og potensialet til å gjøre en alvorlig forskjell i enhver organisasjon.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Våre MSc Materials Engineering with Industry-kurs er bare åpent for internasjonale studenter. ... [+]

Kursoversikt

Våre MSc Materials Engineering with Industry-kurs er bare åpent for internasjonale studenter.

Det er en utvelgelsesprosess for dette kurset - se delen "hvordan søke" på denne siden.

Få to års erfaring i Storbritannia og muligheten til å jobbe i samarbeid med industrien på en virkelig utfordring.

Denne nye MSc-en er en forlengelse av MSc Materials Engineering og inkluderer et annet år slik at du kan gjennomføre enten en bransjeplassering eller et bransjefokusert prosjekt med en industriell partner.

Hvorfor materialteknikk med industri på Swansea?

Visste du?

Swansea er et av Storbritannias ledende sentre for materialundervisning og forskning. Den internasjonalt ledende materialforskningen utført på Swansea er finansiert av prestisjetunge organisasjoner inkludert Rolls-Royce, Airbus, The European Space Agency og Tata Steel.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Du vil bli opplært i eventyrlig og spennende beregningsvitenskap, og jobbe med utfordringer i den virkelige verden som vil transformere samfunnet og økonomien. ... [+]

Kursoversikt

Du vil bli opplært i eventyrlig og spennende beregningsvitenskap, og jobbe med utfordringer i den virkelige verden som vil transformere samfunnet og økonomien. Selv om det er gyldige bekymringer for hvilken innvirkning big data og kunstig intelligens kan ha på enkeltpersoner, lokalsamfunn, jobber og samfunn, fokuserer dette programmet på menneskets potensial, behov, ønsker og bryr seg, og hvordan disse motivasjonene kan brukes til å drive innovasjon.

Du vil gjennomføre ditt hovedprosjekt i samarbeid med en av våre partnere i verdensklasse (inkludert Google, Facebook, NHS, Tata Steel, Ford, Microsoft og mange flere), og også ta del i en rekke andre ferdighetsfremmende aktiviteter som f.eks. sandkuler, retreats og fokuserte treningseventer. Som en del av et nært sammenslått årskull, vil studentene lære menneskesentrerte metoder, basert på et bredt spekter av teoretiske, eksperimentelle, domene- og metodologiske perspektiver for å forstå hvordan disse kan forsterke og styrke det menneskelige potensialet i big data og AI.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Bli en vellykket markedsfører for fremtiden. Utvikle dine markedsførings- og strategiske ferdigheter på høyt nivå, med en kritisk forståelse av dagens problemer og utford ... [+]

Bli en vellykket markedsfører for fremtiden. Utvikle dine markedsførings- og strategiske ferdigheter på høyt nivå, med en kritisk forståelse av dagens problemer og utfordringer i en bransje som stadig utvikler seg. Dette kurset er akkreditert av Chartered Institute of Marketing (CIM), inkludert modulfritak fra CIM profesjonelle kvalifikasjoner (CIM Graduate Gateway-ordningen).

NøkkelegenskaperAlle moduler er undervist av vår verdensklasse fakultet som har en bredde av industriell og akademisk kunnskapValg av enten Dissertation eller 3-måneders bransjeplasseringsprosjektSwansea er felles første i Wales for internasjonalt rangert forskning (REF 2014)93% av Swansea-studentene er ansatt eller videreutdannet innen seks måneder etter opplæringHøy kontakttid - hver modul inneholder en 2 timers forelesning (klassestørrelser ca. 150 studenter) etterfulgt av et 1-timers seminar / opplæringsprogram (klassestørrelser på 30) hver uke.Stipend tilgjengelig for fremragende studenterBeskrivelse... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Studenter på MSc Structural Engineering-kurset vil bli utstyrt med dybdekunnskap og eksponering for etablerte og innovative ideer og teknikker for å gjøre dem i stand til ... [+]

Kursoversikt

Strukturingeniørens rolle er av økende betydning for samfunnet etter hvert som befolkningen vokser og verden blir mer sammenkoblet. Skyskrapere blir høyere og broer blir lengre. Green Energy-revolusjonen krever at energiproducerende infrastruktur er konstruert for å være motstandsdyktig i tøffe miljøer, f.eks. Mye vind eller dypt hav. Som en viktig bidragsyter til CO2-produksjon (10% av de globale utslippene) er byggebransjen avhengig av konstruksjonsingeniører for å designe energieffektive bygninger, ved å bruke passende materialer for å minimere miljøpåvirkningen fra sektoren.

Studenter på MSc Structural Engineering-kurset vil bli utstyrt med dybdekunnskap og eksponering for etablerte og innovative ideer og teknikker for å gjøre dem i stand til å utvikle lydløsninger på konstruksjonstekniske problemer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Studenter på MSc Struktur Engineering kurset vil bli forsynt med grundig kunnskap og eksponering for konvensjonelle og innovative ideer og teknikker for å kunne utvikle l ... [+]

Kursoversikt

Studenter på MSc Struktur Engineering kurset vil bli forsynt med grundig kunnskap og eksponering for konvensjonelle og innovative ideer og teknikker for å kunne utvikle lydløsninger til strukturtekniske problemer.

Det skal dekke strukturteknikkens mangfoldige karakter gjennom integrering av kunnskap fra mekanikk, materialer, strukturanalyse og strukturell design. Programmet vil også dekke den nyeste tekniske trenden innen sivil og byggteknikk, inkludert avanserte beregningsmodell ferdigheter og vil i stor grad dekke tekniske utfordringer og løsninger som står overfor i storskala infrastrukturverk.

Hvorfor Strukturteknikk på Swansea?

Høgskolen i ingeniørfag ved Swansea University har et utmerket og vidtgående rykte. Vår nye MSc i strukturteknikk tar sikte på å gi avansert trening i teknikker for konstruksjonsteknisk analyse og design.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Vår mastergrad i unormal og klinisk psykologi vil utstyre deg med et høyt nivå av forståelse av teori og praksis for klinisk psykologi innen helsetjenester, og forbereder ... [+]

Kursoversikt

Vår mastergrad i unormal og klinisk psykologi vil utstyre deg med et høyt nivå av forståelse av teori og praksis for klinisk psykologi innen helsetjenester, og forbereder deg på profesjonell klinisk trening på doktorgradsnivå.

Du vil studere kjerneemner som spiseforstyrrelser, psykopati og seksuell krenkelse, nevropsykologi og psykoterapi, ved siden av viktige statistiske og forskningsmetoder.

Gjennom studiene dine vil du avgrense kritisk forskning og analytiske ferdigheter i forhold til klinisk psykologipraksis.

Hvorfor unormal og klinisk psykologi ved Swansea?

Vår psykologiavdeling har et enestående rykte både i Storbritannia og internasjonalt. I følge Research Excellence Framework 2014, er vi en av bare fire psykologiavdelinger i Storbritannia som oppnår en 100% 4 * rangering (maksimal score mulig) for rekkevidden og betydningen av vårt arbeid.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Swansea University

Designet for nyutdannede i økonomi relaterte fagområder som søker et avansert program for å forbedre karriere og / eller videre forskningsmuligheter. Utvikle ferdighetene ... [+]

Designet for nyutdannede i økonomi relaterte fagområder som søker et avansert program for å forbedre karriere og / eller videre forskningsmuligheter. Utvikle ferdighetene og kompetansen som kreves av den profesjonelle økonomen, samtidig som du utvikler evnen til å forstå og gjennomføre nyskapende forskning i både teoretiske og anvendte situasjoner.

NøkkelegenskaperAlle moduler er undervist av vår verdensklasse fakultet som har en bredde av industriell og akademisk kunnskapSwansea er felles første i Wales for internasjonalt rangert forskning (REF 2014)93% av Swansea-studentene er ansatt eller videreutdannet innen seks måneder etter opplæringHøy kontakttid - hver modul inneholder en 2 timers forelesning (klassestørrelser ca. 150 studenter) etterfulgt av et 1-timers seminar / opplæringsprogram (klassestørrelser på 30) hver uke.Beskrivelse... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Swansea
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Address
Swansea University Singleton Park Swansea SA2 8PP Wales, UK
SA2 8PP Swansea, Wales, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland