Swansea University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Swansea ble grunnlagt i 1920 og er et livlig forskningsstyrt universitet.

Swansea University er et forskningsledet universitet som har gjort en forskjell siden 1920. Vårt mangfoldige og innbydende samfunn trives med leting og oppdagelse, med en balanse mellom utmerket undervisning og forskning, sammen med en ypperlig livskvalitet.

Vår forpliktelse til forskning med fordeler i den virkelige verden har sett oss oppnå vår ambisjon om å være et Topp 30 forskningsuniversitet, og økte konkurransetabellen 2014-2021 Research Excellence Framework til 26. plass i Storbritannia fra 52. i 2008.

Swansea University har blitt utnevnt til Årets universitet i Whatuni Student Choice Awards for andre gang på fem år. I tillegg til å bli kåret til Årets Swansea University tok Swansea University topplassen i kategorien Internasjonalt og plasserte topp tre i kategoriene Postgraduate og Course and Lektor. Nå i det sjette året kåres Whatuni Student Choice Awards utelukkende av studenter, med mer enn 41 000 anmeldelser og kommentarer levert fra mer enn 160 britiske institusjoner.

I de prestisjefylte Times og Sunday Times, Good University Guide 2019, har vi steget seks plasser til Storbritannias topp 30. Vi er løper for det samlede UK University of the Year , og har vunnet Welsh University of the Year- tittelen for andre gang på tre år, og sementerte vår posisjon som Wales ledende institusjon for høyere utdanning.

Swansea University er topp i Wales i The Guardian University Guide 2020. Andelen studenter som er fornøyde med kurset sitt har økt betydelig, med Swansea nå rangert som fjerde i Storbritannia. Swansea er også rangert som femteplass sammen med Cambridge University for andelen studenter som oppnår en høyere grad av arbeid eller seks måneder etter endt utdanning.

Vi plasserer studentene våre kjernen i alt. Som et resultat oppnådde vi en gullvurdering, den høyeste mulige vurderingen, i det nasjonale rammeverket for utdannelse og utmerkelser for studenter (TEF) og er rangert som Storbritannias topp 10 for studenttilfredshet i National Student Survey for 2019.

Våre fantastiske campusplasser ved vannkanten gjør oss til et ønskelig sted for studenter og ansatte fra hele verden, og vårt flerkulturelle samfunn gir et globalt perspektiv, slik at de som blir med oss kan utvikle ferdigheter og kunnskaper som gir dem vellykkede og berikende karrierer.

Internasjonale studenter

Swansea University er anerkjent som World Top 200 University for International Students, og vi tar imot søknader fra internasjonale studenter fra hele verden.

Vi oppfordrer våre internasjonale studenter til å søke via vårt elektroniske applikasjonssystem. For mer informasjon om hvordan du gjør en søknad om studenter ved Swansea University besøk vår søknadsside.

Steder

Swansea

Address
Swansea University
Singleton Park
Swansea
SA2 8PP
Wales, UK

SA2 8PP Swansea, Wales, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer

MA
MSc