The University of Nottingham - Faculty of Engineering

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Nottingham: Fakultet for ingeniørfag

DeAvdeling for ingeniørutdanning ved NottinghamEr kjent for sin verdensklasse forskning, inspirerende undervisning og diverse akademiske fellesskap.

Ved å bli med oss ​​på Nottingham, vil du være en del av et fellesskap av studenter fra over 150 forskjellige land fra hele verden.

 • 3. i Storbritannia for forskningsstyrke under REF 2014, den britiske regjeringens forskningsekspertramme
 • Mer enn 98% av teknisk forskning er av internasjonal kvalitet, med 85% rangert som verdensledende eller internasjonalt utmerket (REF 2014)
 • En UK Top 10 Engineering Fakultet: Times Higher Education World University Rankings 2017
 • Nottingham er rangert i Storbritannia topp 10 for maskinteknikk og elektroteknikk (QS World Rankings 2017)

Du vil finne fakultetet er en vennlig og støttende arbeidsmiljø. Du vil jobbe sammen med kreative og inspirerende mennesker som er ivrige etter å dele sine erfaringer.

Vi er forpliktet til å støtte talentfulle mennesker og å utvikle partnerskap med industri, finansieringsorganer og myndigheter for å skape et positivt miljø der funn, stipend, innovasjon, kommersiell utnyttelse og offentlig forpliktelse trives. Fakultetet er involvert i hundrevis av levende forskningsprosjekter, og arbeider tett med industrien. Vårt praktiske fokus og tilnærming kan bidra til å utstyre deg med kunnskapen og ferdighetene du trenger for å gå inn i forskerutdanning eller forfølge en karriere innen ingeniørfag hvor som helst i verden.

Ved å studere ved Nottingham vil du:

 • Utvikle high-end markedsførbare ferdigheter
 • Bli undervist av eksepsjonelle og høyt citerte akademiske ansatte, ofte verdensledere på deres felt
 • Bli en del av et globalt forskerutdanning med et nettverk av internasjonale campuser i Storbritannia, Kina og Malaysia
 • Graduate med en internasjonalt anerkjent og verdsatt kvalifikasjon

Du vil bli undervist av akademikere som er lidenskapelige om deres kompetanseområder og forpliktet til å utvikle neste generasjons fremtidige ingeniører, arkitekter og forskere. Som stipendiatstudent i fakultetet får du tilgang til en imponerende serie med fasiliteter og ressurser for å støtte aktivitet på tvers av ulike spesialiteter.

Mange av våre kurs er akkreditert av profesjonelle organer, og mange av våre forskningsprosjekter er tverrfaglige, og samler et mangfoldig utvalg av spesialister fra hele universitetet, forskningsinstitusjoner, industripartnere og myndigheter for å utvikle nye løsninger for utfordrende globale problemstillinger.

I 2012 åpnet vi Institute for Aerospace Technology (IAT), som er vert for Marie Curie Innovative Doctoral Program fokusert på å levere en plan for morgendagens lufttransport. Våre Creative Energy Homes er en syv boligutvikling som gir et levende teststed for ledende bedrifter å jobbe med universitetet for å undersøke integrasjonen av energieffektive teknologier i bygninger.

Våre forskningsstyrker inkluderer komposittmaterialer, additivproduksjon og 3D-utskrift, energi, bærekraft og luftfart. Vi har en av de største kraftelektronikforskningsgruppene og en av de største produsentene av additivproduksjon i verden.

The University of Nottingham

 • Gitt en Gold-rating for vår fremragende undervisning i Storbritannias Teaching Excellence Framework (TEF) 2017
 • Et av de mest målrettede universitetene i Storbritannia av utdannede arbeidsgivere (Nummer 1 mest målrettede universitet (Graduate Market i 2014) og nest mest målrettede universitet (The Graduate Market i 2015 og 2016) - High Fliers Research)
 • Kåret til Årets Universitet for Graduate Sysselsetting i Tider og Søndagstider God Universitetsguide 2017

Universitetet i Nottingham senter for engelsk språkutdanning (CELE) gir høy kvalitet akademisk engelsk og studiekompetanse forberedelse og støtte før og under studentenes studier.

Steder

Nottingham

Address
Faculty of Engineering,
The University of Nottingham,
University Park

NG7 2RD Nottingham, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer

MSc
Denne skolen tilbyr også: