UCFB x GIS

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Handle om

UCFB Global Institute of Sport (GIS) tilbyr banebrytende mastergradsstudier i fotball- og idrettsindustrien ved hjelp av et globalt nettverk av industriledere og elite stadion arenaer i Storbritannia, USA, Canada og Australia. GIS er også vert for en førsteklasses utdanningsportefølje i verdensklasse ledet av VSI Executive Education (VSI), faglige kvalifikasjoner for studenter, nyutdannede og sportsforretningsfolk og et bransjeadvisory Board fullpakket med ledende navn i sportens verden.

GIS er dedikert til levering av uovertruffen mastergradsprogrammer innen strategiske, operasjonelle og forretningsmessige aspekter av fotball og sport. GIS har utviklet en profil med banebrytende kvalifikasjoner for å gjøre det mulig for de som arbeider innen sport å fremme sin karriere i den globale bransjen for flere milliarder pund. Som en del av GIS 'gradstilbud, har studentene også et valg å studere et online eller blandet program for å gi dem muligheten til å fremme sine karriereambisjoner fra komforten til sitt eget hjem og i en tidsramme som er mer passende for deres livsstil.

GIS har også en rekke partnerskap med noen av de ledende navnene innen sport, inkludert The Football Association, League Managers Association, The National League og The Rugby Football League, noe som gir studentene tilgang til noen av de største og beste hodene innen fotball og sport.

Vi er stolte av at 9 2% av kandidatene i mastergrad er i full jobb innen seks måneder, med 82% av dem som jobber med sport.

Mastergrad

GIS har utviklet en profil av banebrytende mastergrader for å gjøre det mulig for de som arbeider i bransjen å fremme sin karriere i denne spennende globale markedssektoren på flere milliarder pund.

Som med alle våre programmer, blir våre mastergrader undervist av ledende personer i fotballbransjen og sportsakademien. Studentene våre får muligheten til å høre fra og jobbe med ledere fra bransjen og utvikle spesifikke interesser gjennom en avhandling.

Hvert program er designet med den verdensomspennende industrien hensiktsmessig for å sikre at hver student oppnår de beste forretnings- og ledelsesevner som kreves for å lykkes på tvers av fotball, sport og arrangementer.

Postgraduate grad programmer

 • MSc Sports Directorship
 • MSc Sport Management
 • MSc International Sport Management
 • MSc International Sport Management (Online)
 • MSc Fotballcoaching & -analyse
 • MSc Football Business
 • MSc Football Business (Online)
 • MSc Fotballkommunikasjon og digital markedsføring
 • MA Fotballcoaching (Blended)

fasiliteter

UCFB Wembley

UCFB Wembley, London, har den ikoniske Wembley Stadium i hjertet av campus. Hva kan være mer motiverende for en fremtidig karriere i sportsbransjen enn å gå inn på det mest berømte stadion i verden?

UCFB Wembley campus har utmerkede fasiliteter med forelesningsteatre, seminarrom, stille studieområder, bibliotek og UCFB å nevne noen.

De enestående fasilitetene på UCFB Wembley inkluderer:

 • Wembley Stadium - hjertet av UCFB Wembley campus;
 • The Hive, London - hjem til UCFB Academy, Wembley;
 • Bridge Park Community Leisure Centre - er et fritidssenter for flere idretter;
 • The Drum Theatre & Conference Center - The Drum ligger rett overfor Wembley stadion, og er et moderne hendelsesrom i hjertet av fornyelsen av Brent. I tillegg til moderne arrangementsområder tilbyr anlegget catering på stedet og drar nytte av den store tilgjengeligheten til London sentrum;
 • Vale Farm Sports Center - Bare en kort spasertur fra North Wembley T-banestasjon (Bakerloo), har Vale Farm en rekke fasiliteter, inkludert en 3G fotballbane, tennisbaner, et toppmoderne treningsstudio og idrettshall for mange sportslige aktiviteter ;
 • UCFB Study Hub - et moderne studentanlegg inkluderer et bibliotek, studieretning og sosialt rom, i tillegg til drop-in tjenester for pastorale og læringsstøtte;
 • Purushottam Mahal Sports Hall - En del av Shree Muktajeevan Swamibapa Complex i Kingsbury, idrettshallen ligger bare en kort spasertur fra Kingsbury undergrunnsstasjon (Jubilee);
 • Forum House - hjemmet til UCFB Study Hub, bibliotek, UCFB og moderne forelesningsteatre;
 • Crescent House - har moderne læringsrom;
 • Hendon FC - hjem til forskjellige UCFB fotballag og praktisk og teoretisk undervisningsrom for coachingprogrammer.
UCFB Etihad Campus

UCFB Etihad Campus er vårt topp moderne campus viet til fotballindustrien i hjertet av Manchester - en av verdens mest berømte fotballbyer med en blomstrende studentpopulasjon.

Med Etihad Stadium i hjertet av campus, kan elevene leve, lære og jobbe i sentrum av en av Europas mest progressive fotballfasiliteter. Med imponerende fasiliteter på stedet som er tilgjengelige for å hjelpe studiene dine, inkludert fantastiske forelesningsteater og seminarrom, studentens sosiale områder og kafeteria, bibliotek, mediesuite og stille studieområder, er det vanskelig å ikke bli inspirert av omgivelsene.

De førsteklasses fasilitetene som er tilgjengelige på Etihad-campusen inkluderer:

 • Etihad Stadium - Etihad Stadium på 55 000 kapasitet ligger i hjertet av Etihad Campus;
 • Manchester Sports Village, Belle Vue - lærestedet for alle ikke-fotballstudenter på UCFB Etihad Campus;
 • Curzon Ashton - UCFB benytter seg av fasilitetene som er tilgjengelige på Curzon Ashton inkludert en 3G-tonehøyde;
 • National Basketball Center - National Basketball Center, som ligger ved siden av Manchester Sports Village, kan skilte med tre baner med markeringer for basketball og nettball. Det inkluderer også et fritidssenter, dansestudio og et treningssenter i fellesskapet;
 • UCFB Study Hub @ Piccadilly Place - Ligger rett overfor Piccadilly stasjon og i hjertet av Manchester, dette splitter nye moderne studentanlegget;
 • Manchester Regional Arena - en åttebanespor og arena med kapasitet for 6.500 tilskuere. Plassen ble opprinnelig brukt som et oppvarmingsområde under 2002 Commonwealth Games;
 • National Squash Center - hjemmet England Squash og Manchester Squash Club;
 • Manchester Tennis & Football Center - en blanding av seks innendørs og tre utendørs baner fullstendig opplyst til LTA-standarder, sammen med tre 5-a-side 3G fotballbaner;
 • National Speedway Stadium - hjem til Belle Vue Aces og en rekke undervisningsrom;
 • The National Cycling Center - et av verdens fineste og raskeste brettspor, hjemmet til British Cycling og Storbritannias eneste permanente BMX-bane innendørs;
 • Ten Acres Lane Sports Complex - hjemmet til National Taekwondo Center. Anlegget tilbyr også en moderne 3G fotballbane.

Bibliotekstjenester

Begge campusene har biblioteker med et bredt spekter av lærebøker tilgjengelig for å hjelpe studiene dine. Avanserte datasuiter er også tilgjengelige, slik at studentene får tilgang til den beste teknologien og utstyret som er tilgjengelig på daglig basis.

Studentliv

Studentsunionens rolle er å representere UCFB og GIS-studenter og gjøre tiden din så spennende og givende som mulig. SU er også ansvarlig for studentinvolvering rundt hver campus, for eksempel å planlegge uforglemmelige sosiale arrangementer og være studentens stemme og kontaktpunkt med toppledelsen.

Hvert medlem av SU velges til sitt innlegg og er stolt av sin rolle. SU har ansvaret for å organisere den alltid utrolige årlige Freshers 'Week ved starten av hvert studieår. Den ukes lange festen er en flott mulighet for nye studenter til å møtes og inkluderer livemusikk, en tur til en fotballkamp og morsomme spill rundt London og Manchester - avhengig av campus - for å bli kjent med området.

I løpet av tiden din på GIS har du muligheten til å delta på en rekke morsomme og unike turer som vil leve lenge i minnet. Tidligere turer har inkludert en dag på Cheltenham Races, båtfester og eksklusive nattklubbarrangementer.

UCFB Athletic Union gjør det mulig for UCFB og GIS-studenter å delta i en rekke idretter i løpet av tiden her, enten de er konkurransedyktige eller rekreasjonsrike.

Vi har lag på begge campusene for mannlige og kvinnelige studenter, inkludert fotball, rugby, squash og basketball, med flere idretter blir lagt til hele tiden.

En rekke av lagene våre konkurrerer i de britiske universiteter og colleges sport (BUCS) ligaer og turneringer - den ledende arrangøren av konkurranseaktivitet blant universitetene. Våre fotballag på begge campusene har hatt suksess de siste årene. Hvis en sport du spiller ikke har et lag på UCFB og GIS, kan det være en mulighet til å etablere en. Våre sportskoordinatorer hjelper alltid og diskuterer nye ideer for å utvide aktivitetene som tilbys studenter.

Studenter som ønsker å delta i individuelle sportsaktiviteter oppfordres også til å konkurrere og vil bli støttet av institusjonen til å delta i konkurranser gjennom hele tiden her.

For studenter som foretrekker å observere i stedet for å delta, er det også muligheter for å bli med på UCFB på UCFB respektive sider. Sjansen til å filme kamper, intervjue spillere og skrive kamprapporter hjelper ikke bare studenter til å fremme hverandres suksesser, men det er også en mulighet for spirende sportsmedier til å forbedre ferdighetssettet.

Bor i London

London er innbegrepet av en verdensby. De siste årene har store studier vist at det er det mest ønskelige stedet på jorden å jobbe, Storbritannias favorittby, 'Europas hovedstad' og verdens mest populære turistmål. Ikke verst å gå for hovedstaden i et land som er litt over halvparten av California.

Mens Wembley ligger nord-vest for London, gir praktisk tilgang til undergrunnen Metropolitan and Jubilee Lines at sentrale attraksjoner og fasiliteter kan nås på bare 20 minutter med tog. Med dette i bakhodet er det lett å se hvorfor så mange studenter velger å melde seg på UCFB Wembley.

Bor i Manchester

Manchester er synonymt med fotballsmessig suksess og er hjemsted for to av Premier League-gigantene, Manchester City og Manchester United. Bortsett fra fotball, er det store følger for rugby liga, rugby union, cricket og sykling også. Levende musikk ligger også i hjertet av denne byen, med mange kjente spillesteder som liker Oasis og The Stone Roses graced utstillingsvinduer på nattlig basis. Shopping, museer, barer og restauranter gjør også denne byen en av Storbritannias fineste.

GIS globale studiehubber

GIS globale studiecentre ligger i noen av verdens mest spennende sportsdestinasjoner. , , og

Steder

Manchester

Address
UCFB Etihad Campus
Etihad Stadium
Etihad Campus

M11 3FF Manchester, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

London

Address
UCFB Wembley
Wembley National Stadium
Wembley

HA9 0WS London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss