University of Edinburgh Business School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I hjertet av et universitet med en 400-årig arv som konsekvent er rangert som en av verdens beste, og sentralt i en av Europas mest fantastiske forretnings- og kulturhovedsteder, tilbyr University of Edinburgh Business School en opplevelse som få kan konkurrere med.uni of edinburgh University of Edinburgh Business School har en lang og etablert tradisjon for forskningskompetanse, som dateres tilbake til 1919, da vi introduserte de første Bachelor of Commerce. , diskusjon og debatt om et bredt spekter av forretningsspørsmål.

Trippel akkreditert

Bare en liten prosentandel av handelshøyskolene i verden har tredobbelt akkreditering, og vi er en av dem. Disse er tildelt av:

  • US Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
  • Det europeiske kvalitets- og forbedringssystemet (EQUIS)
  • Association of MBAs (AMBA)

En internasjonal skole

Som en av de ledende handelshøyskolene i Europa, består skolen av et internasjonalt studentorgan som representerer mer enn 80 land, og lokker nye ideer fra forskjellige kulturer og bakgrunner. Vårt globale alumni-nettverk strekker seg over 120 land, slik at du får tilgang til mange kontakter over hele verden.

Forskning

Vi streber etter å produsere teoriledet, praktisk relevant forskning som adresserer utfordringer bedrifter, offentlige organisasjoner, reguleringsorganer og beslutningstakere står overfor. Skolen tar sikte på å skape en støttende, samarbeidende og levende forskningskultur ved å heve kvaliteten på vår forskning og ved å hjelpe fakultetet til å nå våre mål.

Programoversikt

Business School tilbyr høyt utformede programmer for lavere-, doktorgrads- og doktorgradsstudenter. Blant våre mastergrader tilbyr vi en rekke alternativer som spenner fra mer generalist som en MSc i ledelse til mer spesialiserte fag som klimaendringsfinansiering og investering. Vi har også de siste årene utviklet mastergrader innen fagområder som har vokst i etterspørsel fra Human Resource Management, Entrepreneurship & Innovation, til Business Analytics.

facilities

Fasiliteter og ressurser

Denne toppmoderne bygningen har forelesningsteatre, flere syndikatrom, en utdanningssuite, en kafé og betydelig plass for studenter og ansatte. Studentene har også tilgang til Hub, et senter som gir omfattende studier alt = "fasiliteter og tilgang til forskningsdatabaser, online tidsskrifter og ledende finansielle informasjonstjenester. I tillegg har studentene tilgang til hele spekteret av ressurser tilgjengelig fra universitetet, inkludert hovedbiblioteket.

Oppdrag

Utvikling av effektive og ansvarlige ledere ved å skape innsiktsfull kunnskap og inspirerende sinn i dialog med verden rundt oss.

Syn

Å bli anerkjent som et progressivt og tilkoblet fellesskap for tankeledelse på det internasjonale forretningsscenen.

verdier

Business School har identifisert fem nøkkelverdier som vil hjelpe oss med å oppnå vår visjon, og dermed blir personalet oppfordret til å ta i bruk disse når det er mulig.

  • Visjonær
  • Inspirerende
  • samarbeids~~POS=TRUNC
  • Effektiv
  • Bærekraftig

Hvorfor Edinburgh?

Edinburgh har konsekvent blitt kåret til et av de beste stedene å bo og jobbe i Storbritannia. Skottland ble også kåret til det vakreste landet i verden av The Rough Guide. Byen er kjent for sin fine georgiske og viktorianske arkitektur, slående parker og middelalderens skyline.

Edinburgh City ligger ved bredden av Firth of Forth og ligger på syv åser, og inneholder et kongelig palass, et slott på en klippe og en utdød vulkan. Byen har en moderne dynamikk sammenstilt med historiske brosteinsbelagte gater og er hjemsted for fire universiteter, den beryktede Edinburgh Fringe Festival, gallerier i verdensklasse, teatre, konserthaller og handlegater.

En kulturby

Edinburgh er en internasjonal by. Folk fra hele verden har bosatt seg her og gir opphav til et bredt utvalg av restauranter, kafeer og barer med sterk etnisk smak. Byen er kompakt og lett å gå til fots, men den har alle fordelene med en stor europeisk hovedstad.

En forretningsstad

Edinburgh er også en forretningsstad. Det er det nest største finansielle sentrum i Storbritannia med en blomstrende, mangfoldig økonomi og en høyt utdannet, motivert arbeidsstyrke. Flere store globale finansinstitusjoner - banker, forsikringsselskaper, investeringshus og meglere - har hovedkontor i Edinburgh.

En by av innovatører

Byen, og faktisk universitetet, er hjemmet til noen instrumentale tenkere, innovatører, forskere og forretningsfolk. Sheep Dolly, verdens første klonede pattedyr ble født i Edinburgh University, som også er hjemmet til den kraftigste datamaskinen i Storbritannia. Universitetet har mange bemerkelsesverdige alumner, inkludert Charles Darwin, Sir Arthur Conan Doyle og Robert Louis Stevenson. Handelshøyskolen i seg selv er også alma mater til noen kjente gründere, inkludert John Boyd Dunlop fra Dunlop Rubber og Arthur Young fra Ernst & Young.

Skottland

Utover bygrensene er Skottland et land med ulendt skjønnhet, en av Europas siste store villmarker med fjell, innsjøer og sju tusen mil med fantastisk kystlinje. Innen bare noen få miles fra skolen ligger det bølgende landskapet i Øst-Lothian, med strender, landsbyer og berømte golfbaner som alle er vel verdt en dagstur eller helgetur. Edinburghs nabobyer kan skryte av mange attraksjoner: St. Andrews golfbaner, Glasgows skiparv og Aberdeens fantastiske granittarkitektur er lett tilgjengelig med de hyppige buss- eller togtogene. Skottland er like kjent for sine mange vakre øyer spredt rundt i landet, som tilbyr en velkommen, avslappende pause fra det travle bylivet. Landskapet i dette slående, mangfoldige landet er ideell for utendørs sportsliv. Ski, surfing, fotturer, terrengsykling og kajakkpadling er bare noen av de spennende aktivitetene som tilbys, de fleste bare noen få minutter fra døren.

Steder

Edinburgh

Address
Business School
The University of Edinburgh
29 Buccleuch Place


EH8 9JS Edinburgh, Skottland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer