Les den offisielle beskrivelsen

Vår Fakultet for ingeniør er den største i Skottland. Vi er også en av de største og best utstyrte ingeniør fakultetene i Storbritannia.

Vi er hjem til over 5000 studenter fra 100 land. Du kan velge å studere i noen av våre åtte verdensledende avdelinger.

Vår imponerende utvalg av over 40 lavere, høyere og profesjonelle utvikling kurs tilby deg en ingeniørutdanning som passer til dine behov.

Våre ansatte og studenter gjennomføre forskning som gjør en reell innflytelse, og leverer løsninger til mange av de globale utfordringene som samfunnet står overfor i dag.

Hvis du er seriøs om en karriere innen engineering, er Strathclyde stedet å være.

Hvorfor velge Strathclyde for ingeniør

Du kan bli en Chartered Engineer

Alle våre undergraduate Engineering programmer er fullt akkreditert av de relevante faglige Engineering institusjoner. Dette gjør at våre kandidater til å bli kvalifisert for Chartered Engineer status. Mange av våre videreutdanning grader er også akkreditert.

Vi har et bredt spekter av tekniske kurs

Vi tilbyr over 40 undergraduate kurs som dekker et bredt spekter av fagområder. Vår praktisk kurs portefølje har også over 40 baner, og er en av de største i Storbritannia. Du kan studere våre undervist i en av våre åtte avdelinger:

arkitektur Biomedisinsk teknikk Chemical & Process Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Civil og miljøteknikk & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = sant Design, Produksjon & Engineering Management Elektronikk og elektroteknikk Mekanisk & Aerospace Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Naval arkitektur havet og marine engineering & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = sant

Vi kan hjelpe deg å nå dine sysselsetting ambisjoner

Våre sterke industri lenker sikre at nesten 90% av våre kandidater er i full jobb eller videre studier innen seks måneder etter eksamen.

Vi tilbyr et stort utvalg av stipend

Vi har en av de største porteføljer av stipender på tilbud om noen Engineering fakultet i Storbritannia.

Du vil dra nytte av vår fremragende forskning

Vi har en av de største forskningsporteføljer i Storbritannia på £ 85 millioner - og økende.

Tre av våre avdelinger rangert først i Skottland på forskning makt. Sju av våre åtte avdelinger rangere i topp 10 i Storbritannia på forskning makt (NR 2014).

Ta en titt på vår forskning.

Vi har sterke bånd til industrien

Våre studenter er ofte gitt muligheten til å jobbe på virkelige utfordringer bransjen. Disse tar form av prosjekter tildelt av eksterne selskaper.

Våre studenter dra nytte av vår unike årlige rekruttering og nettverksbygging middag, "Gala". Nesten 50 graduate rekruttering selskaper delta på middagen.

Vi er nummer én skotsk universitet for vår kunnskapsoverføring Samarbeid ytelse. Vi er blant de tre beste i Storbritannia.

Strathclyde er syvende i ligaen av gründer universiteter i Storbritannia. Vi har generert mer enn 40 spin-out selskaper hittil. Vi har også fått mer enn 160 patenter og lisensavtaler. Disse har generert mer enn € 56m i royaltyinntekter.

Vi har fasiliteter i verdensklasse

Vi har nylig fullført en £ 40 millioner investering program i Engineering anlegg og infrastruktur støtte. Som student har du tilgang til state-of-the-art utstyr og arbeidsområder.

Finn ut mer om våre anlegg.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Denne to-års Kurset er for internasjonale studenter som er ute etter en utfordrende studieprogram som oppfyller Royal Institute of British Architects (RIBA) Part 2 pedago ... [+]

Mars i Architectural Design (International)

Denne to-års Kurset er for internasjonale studenter som er ute etter en utfordrende studieprogram som oppfyller Royal Institute of British Architects (RIBA) Part 2 pedagogiske kriterier.

Kurset går parallelt med mars / Pg Diplom i Advanced Architectural Design. Den deler den samme læreplanen, slik at du vil bli med studenter på dette kurset i et spennende og utfordrende miljø.

Du vil utvikle ferdigheter i avansert design, analyse og arkitektonisk kritikk utforme komplekse bygninger i en rekke sammenhenger og adressering sosiale, kulturelle og miljømessige spørsmål.

Dette kurset krever en høy grad av design evne og selvtillit motivasjon.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette er Storbritannias første to-års fulltids MSc in Advanced elkraftteknikk. For å være en effektiv kraft ingeniør du trenger en god kunnskap om underliggende teknologi ... [+]

MSc in Advanced Elkraftteknikk

Dette er Storbritannias første to-års fulltids MSc in Advanced elkraftteknikk.

For å være en effektiv kraft ingeniør du trenger en god kunnskap om underliggende teknologier og bruker og krav til søknaden. Du kan også kreve en god forståelse av virksomheten og regulatoriske landskap som nasjonale og multinasjonale kraft- og energiselskaper må arbeide innenfor.

Dette kurset kombinerer avansert kompetanse innen alle aspekter av elektrisk energi og kraftsystemer, supplert med studier i kraftmarkedet og kraftsystemer økonomi.

Kurset er utformet for å gi avansert opplæring du trenger for en karriere i det dynamiske kraft og energisektoren.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette heltid Kurset dekker de teoretiske og praktiske aspekter av kommunikasjon teori og nettverk, grunnleggende teknologi og digital signalbehandling (DSP). Alle disse t ... [+]

MSc i kommunikasjon, Control & Digital Signal Processing

Dette heltid Kurset dekker de teoretiske og praktiske aspekter av kommunikasjon teori og nettverk, grunnleggende teknologi og digital signalbehandling (DSP). Alle disse temaene er kritiske til informasjons- og kommunikasjonsalderen.

Du vil få en avansert kunnskap om prinsippene for kommunikasjon, kontroll og DSP domener. Du vil også utvikle en forståelse av nåværende og fremtidige utviklingen og teknologier innen disse tre fagområdene.

Sammen med full akkreditering fra Institution for Engineering and Technology (IET), vil dette kurset gjør deg i stand til å kapitalisere på jobbmuligheter på tvers av en rekke sektorer, inkludert:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette kurset gir deg en kritisk forståelse av forholdet mellom arkitektur og økologi. Du vil se på både fra et teoretisk perspektiv. Dette vil bli gjort av instruksjonsmo ... [+]

Hvorfor dette kurset?

Dette kurset gir deg en kritisk forståelse av forholdet mellom arkitektur og økologi. Du vil se på både fra et teoretisk perspektiv. Dette vil bli gjort av instruksjonsmoduler tatt i Strathclyde i Glasgow i de tre første månedene av studien. Den praktiske demonstrasjonen av dette forholdet vil være gjennom prosjektarbeid ved urbane laboratoriet Arcosanti i Arizona./>

Cosanti Foundation, etablert av Dr Paolo Soleri i 1964, er en utdannelsesbasert arkitektur og urban design-ideell organisasjon som ligger i Scottsdale, Arizona, USA. Stiftelsen opprettet det verdensberømte Arcosanti-prosjektet i 1970 som et urbane laboratorium med fokus på å undersøke alternativer til urban sprawl, basert på Soleris arbeid med økologisk arkitektur og hans forslag til utforming av fremtidige byer.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
6 - 12 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette nylig lanserte MSc-kurset er det første ettårige kurset dedikert til Biofluid Mechanics. Det dekker et bredt spekter av tverrfaglig opplæring i kinematikk og dynami ... [+]

Hvorfor dette kurset?

Biofluid Mechanics bruker ingeniørvitenskapelige, matematiske og fysiske prinsipper for væsker for å løse komplekse og mangesidede problemer, først og fremst innen biologi og medisin, men også innen luftfart og robotteknologi.

Dette nylig lanserte MSc-kurset er det første ettårige kurset dedikert til Biofluid Mechanics. Det dekker et bredt spekter av tverrfaglig opplæring i kinematikk og dynamikk av væsker relatert til biologiske systemer, medisinsk vitenskap, kardiovaskulære enheter, numerisk modellering og beregningsfluid dynamikk.

Det ettårige heltidsprogrammet gir deg en unik mulighet til å lede neste generasjon av dyktige postgraduates som skal danne en ny modell verden over for akademia - med førsteklasses forskningskunnskap, industri - med svært konkurransedyktige ferdigheter i både biomedisinsk Ingeniør- og væskedynamikk, og for samfunnet - med bedre trening for å jobbe med klinikere.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette er et tverrfaglig kurs som tar sikte på å utvikle kunnskap, praktisk og personlig ferdigheter av kandidater til arbeid i arkitektur / ingeniør / konstruksjon (AEC) ... [+]

Hvorfor dette kurset?

Behovet for avansert teknologi har blitt nødvendig for å oppnå bærekraftige prosjekter, spesielt for byggebransjen. Forskjellige Advanced Construction Technologies (ACT) har dukket opp de siste tiårene. Med utviklingen av Building Information Modeling vil fremtidens konstruksjon bli omgjort til en mer digital industri./>

Forskjellige Advanced Construction Technologies er nå BIM-kompatible på tvers av faser som:

Klargjøring av klientkortetkonseptuell og detaljert designkonstruksjon og drift

Denne utviklingen har gitt teknisk og styringsstøtte for å løse komplekse og tverrfaglige problemer for alle prosjektets interessenter.

Det er en unik mulighet for neste generasjon av nyutdannede å bli høyt kvalifiserte på dette feltet og få ytterligere fordeler i et svært konkurransedyktig arbeidsmarked. Innehaverne av byggebransjen har behov for høykaliberte og svært konkurransedyktige kandidater med kunnskaper og ferdigheter innen konstruksjonsdisipliner, Advanced Construction Technologies og Building Information Modeling.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
8 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette kurset er ideelt for kandidater som ønsker å overføre jevnt og effektivt til en karriere i den digitale, kreative og forretningstjenestede sektoren i industrien. ... [+]

Hvorfor dette kurset?

Moderne produksjonsingeniører trenger ikke bare å være eksperter i de nyeste klassiske produksjonsteknologiene - de trenger å vite hvordan å utnytte kraften til digital produksjon for å forbli konkurransedyktig i et stadig mer globalt digitalt marked. Dette kurset hjelper deg med å få et dypere innblikk i de nødvendige cyber-fysiske teknologiene og nyutviklede forretningsmodeller./>

Dette kurset er ideelt for kandidater som ønsker å overføre jevnt og effektivt til en karriere i den digitale, kreative og forretningstjenestede sektoren i industrien.

Digital Manufacturing er teknologiaktivert produksjon som bruker de nyeste utviklingene innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT) for å transformere, øke og øke tradisjonell produksjon gjennom ny digital teknologi og tenkning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
9 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette kurset gir deg en bred innføring i problema og teknikker som kreves i å utvikle avanserte mekatroniske produkter og automasjonssystemer. Mekatronikk og automatiseri ... [+]

MSc / PgDip / PgCert i Mekatronikk og automatisering

Dette kurset gir deg en bred innføring i problema og teknikker som kreves i å utvikle avanserte mekatroniske produkter og automasjonssystemer.

Mekatronikk og automatisering blir en stadig viktigere disiplin i dagens digitale samfunn. Nye produkter har blitt designet søker mekatroniske prinsipper. Forbrukere og samfunnet har nytte enormt fra disse nye intelligente produkter som inkluderer:

de nyeste mobiltelefoner med mekatroniske funksjoner intelligente robotstøvsugere intelligent rullestoler

Dette kurset lærer deg å:

bly mekatroniske og automatisering produktutvikling bidra som gruppemedlemmer til fremtidig mekatroniske produktutvikling gi kompetanse som mekatroniske "spesialister" ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
August 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette kurset tar sikte på å gi kandidater ikke bare med forbedrede ferdigheter i kreativ produktdesign, men en dypere forståelse av kognitive, kulturelle og fysiske behov ... [+]

Hvorfor dette kurset?

Dette kurset tar sikte på å gi kandidater ikke bare med forbedrede ferdigheter i kreativ produktdesign, men en dypere forståelse av kognitive, kulturelle og fysiske behov for brukere som informerer om ny produktdesign og utvikling./>

Det vil gi grundig opplæring i designteorier og metoder, inkludert produktestetikk og menneskelig sentrert design, og utnyttelse av avanserte designteknikker innen digital modellering og fysisk hurtig prototyping av designløsninger.

Kurset vil appellere til kandidater av kurs i industriell / produktdesign eller innovasjonsrelaterte kurs som ønsker å påvirke fremtidig tenkning og praksisutforming.

Varighet/>... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
9 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Målet med dette programmet er å utvikle systemteknikkstyringskapasitet ved å skape kandidater som forstår kompleksiteten i ledelsessituasjonene de står overfor, og hvem s ... [+]

Hvorfor dette kurset?

Forvaltningen av store komplekse system engineering prosjekter krever et unikt sett av ferdigheter som ikke er undervist i konvensjonelle engineering eller business management programmer./>

Målet med dette programmet er å utvikle systemteknikkstyringskapasitet ved å skape kandidater som forstår kompleksiteten i ledelsessituasjonene de står overfor, og hvem som kan anvende systemtankingstilnærminger og teknikker for å løse utfordringen med å håndtere kompleksiteten mellom det tekniske systemets vesen utviklet og menneskene og organisasjonene som er ansvarlige.

Du vil fokusere på konstruerte systemer, men mange av de ferdighetene og teknikkene du skal skaffe, er like gjeldende for andre komplekse systemer som produksjon og organisasjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
9 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette kurset er beregnet for utøvere og studenter for å øke deres forståelse av byen som et komplekst og dynamisk system. Mens fokus vil være på fysisk planlegging og utf ... [+]

MSc / PgDip / PgCert i Urban Design

Nyere data og spådommer om den kommende frekvensen av urbanisering gjør byer den vanligste livsmiljøet for fremtiden.

Hva slags liv vil det være for de syv milliarder mennesker som vil leve i eksisterende eller utvikle byer? Byer hold enormt potensial, men samtidig er kilder til stress, ulikheter og forurensning. Vi jobber med å forbedre byer til bedre støtte oppfylle og forskjellige livsstiler.

Urban design har en viktig rolle i å bestemme både den nåværende og fremtidige form av byer. Ansvaret for utvikling og forvaltning av byene blir stadig mer delt.

Dette kurset er beregnet for utøvere og studenter for å øke deres forståelse av byen som et komplekst og dynamisk system.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Kurset er en plattform for samarbeid med både praksis og forskningspartnere, arkitektkritikk, diskusjon og debatt. Alle heltidsstudenter tar undervisningsklasser og et de ... [+]

Hvorfor dette kurset?

Arkitektonisk bevaring - handlingen med å bevare bygget arv mens du opprettholder sine verdier - praktiseres annerledes over hele verden; noen ganger ikke i det hele tatt på grunn av kulturelle og økonomiske begrensninger./>

Det er et fremvoksende arbeidsområde som krever spesialopplæring og kunnskap for å håndtere sin tverrfaglige og tverrfaglige karakter. Det krever også utvikling av en kritisk tilnærming til analysen og utformingen av intervensjonen, informert av de delte internasjonale prinsippene og den spesifikke naturen og konteksten til den historiske bygningen som skal bevare.

Vi må tiltrekke seg nytt talent til arkitektonisk bevaring. Å arbeide med historiske bygninger er en berikende opplevelse, som kombinerer de kreative aspektene ved å designe en ny bygning med den grundige undersøkelsen som kreves for å forstå i sin helhet bygningen og dens sammenheng. Å arbeide med historiske bygninger er også en god opplæring for å forbedre utformingen av nye bygninger, da du lærer mye om betydningen av designideer, innovasjon, holdbarhet og omsorg. Det er også et veldig sosialt arbeid, som samhandler med en rekke mennesker fra alle bakgrunner, knytter seg til å hjelpe nåværende generasjoner til å nyte historiske bygninger, å skape samfunnsidentiteter rundt dem, og å overføre bygningene og deres verdier til fremtiden.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
5 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette kurset inkluderer to bekker, MSc / PgDip Design Engineering med bærekraft og MSc / PgDip Design Engineering med avansert produktutvikling. Det tar sikte på å løse p ... [+]

Hvorfor dette kurset?

Dette kurset inkluderer to bekker, MSc / PgDip Design Engineering med bærekraft og MSc / PgDip Design Engineering med avansert produktutvikling ./>

Det tar sikte på å løse problemene knyttet til et raskt skiftende marked og kravene til bedre, billigere og tilpassede produkter utviklet på kortest mulig tid. Det vil gi en grundig opplæring i designteorier og prosessmodeller, designmetoder, designteknikker, datastøttet produktmodellering, analyse, evaluering og digital og fysisk hurtig prototyping av en designløsning.

Kurset forbedrer profesjonelle og kreative evner fra kandidater fra en rekke tekniske disipliner, fra mekanisk, sivil og industriell teknologi til vitenskap, arkitektur, databehandling og elektronikk.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
9 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette programmet lar sivilingeniører eller de fra beslektede disipliner å spesialisere seg i, eller konvertere til, marin teknikk. Marine Engineering innebærer systemer o ... [+]

MSc / PgDip i Marine Engineering

Dette programmet lar sivilingeniører eller de fra beslektede disipliner å spesialisere seg i, eller konvertere til, marin teknikk.

Marine Engineering innebærer systemer og utstyr ombord marine kjøretøyer, herunder:

utforming konstruksjon installasjon support

Det er en særlig vekt på fremdrifts- og kontrollsystemer.

Høy effektivitet og lav miljøbelastning av marine motorer er de viktigste faktorene i å sikre økonomisk drift og miljøvern i maritim transport. Dette har viktige implikasjoner for både økonomisk suksess og miljøpåvirkning.

The Department of Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), en ledende institusjon i Skottland, og tilbyr utmerkede undervisnings- og forskningsfasiliteter i maritim arkitektur, hav og marin teknikk, noe som utvider dine karrieremuligheter i maritim arkitektur, marine, offshore olje og gassindustrien.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette programmet er for sivilingeniører i maritim arkitektur, offshore engineering, mekanisk engineering og andre beslektede disipliner som ønsker å satse på en karriere ... [+]

MSc / PgDip i Offshore Floa Systems

Dette programmet er for sivilingeniører i maritim arkitektur, offshore engineering, mekanisk engineering og andre beslektede disipliner som ønsker å satse på en karriere innen offshore engineering.

Den gir deg praktisk kunnskap om offshore flytende systemer. Du vil se på deres forestillinger, design og installasjon. Du vil også få et godt grunnlag av matematiske og tekniske grunnprinsipper.

Med den verdensomspennende søk etter olje og gass flytter inn stadig mer fiendtlige områder av havet og dypt og ultradypt vann, flytende systemer blir mer utbredt. Flytende systemer må være konstruert og bygget for å tåle tøffe miljøer med innovative metoder og teknikker som velges for å utvikle robuste og økonomisk effektive og trygge strukturer. I møte disse utfordringene, er bekymring for miljøet av økende betydning.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette kurset ble utviklet som svar på etterspørselen etter konstruktører som kan designe og vurdere nye skip og offshorekonstruksjoner. Dette programmet er laget for sivi ... [+]

MSc / PgDip i Ship & Offshore Structures

Dette kurset ble utviklet som svar på etterspørselen etter konstruktører som kan designe og vurdere nye skip og offshorekonstruksjoner.

Dette programmet er laget for sivilingeniører i maritim arkitektur, offshore engineering, maskinteknikk og andre relaterte disipliner.

Du vil bli introdusert til ultimate styrke, trøtthet og designkonsepter for strukturelle komponenter i skip og offshore flytende systemer. Du vil også få kunnskap om materialet atferd sammen med faktorer som påvirker den dynamiske oppførselen til offshoreinstallasjoner.

The Department of Naval Architecture, Ocean & Marine Engineering (NaOMe), en ledende institusjon i Skottland, og tilbyr utmerkede undervisnings- og forskningsfasiliteter i Naval Architecture, Ocean og Marine Engineering, som utvider dine karrieremuligheter i maritim arkitektur, marine, offshore olje og gassindustrien.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Kandidatene må holde et CEng akkreditert Beng / BSc (Hons) lavere første grad i samsvar med fulle CEng registreringskrav. Første eller andre klasse Honours grad eller til ... [+]

Kandidatene må holde et CEng akkreditert Beng / BSc (Hons) lavere første grad i samsvar med fulle CEng registreringskrav.

Første eller andre klasse Honours grad eller tilsvarende, i et relevant engineering, teknologi eller vitenskap disiplin.

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette heltidskurset vil dekke de praktiske, teoretiske og teknologiske aspektene ved 5G Communications Systems som de utvikler seg i de kommende årene. Du får ekspertkunn ... [+]

Hvorfor dette kurset?

Dette heltidskurset vil dekke de praktiske, teoretiske og teknologiske aspektene ved 5G Communications Systems som de utvikler seg i de kommende årene./>

Du får ekspertkunnskaper om de nyeste teknologiene som kjører neste mobil-, trådløs og kommunikasjonsrevolusjon, og utvikler vårt nåværende 4G-miljø til 5G kommunikasjonsaktiverte systemer. Søknader vil dekke robotteknologi

5G vil gi større kapasitet, forbedret pålitelighet, støtte ved høyere mobilitetshastigheter og bredere geografisk dekning, med enda høyere datahastigheter og gjennomstrømning og mange nye tjenester og fasiliteter.

På kurset vil du engasjere deg med eksperter og spesialister hvis integrerte kunnskaper gjør det mulig for deg å få ferdigheter, kunnskap og kompetanse som en del av definisjonen av neste generasjon mobil og trådløs kommunikasjon. Disse vil inkludere:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Denne MSc fokuserer på state-of-the-art teknologier for autonom styring og maskinlæring med applikasjoner i robotteknikk, sensornettverk, stor dataanalyse og autonome age ... [+]

Hvorfor dette kurset?

Denne MSc fokuserer på state-of-the-art teknologier for autonom styring og maskinlæring med applikasjoner i robotteknikk, sensornettverk, stor dataanalyse og autonome agenter./>

Det legges vekt på emner som støtter en ny, fremvoksende generasjon av selvbærende og intelligente enheter laget for Internett av ting, allestedsnærværende datamaskiner og industri 4.0 miljøer.

Denne graden er designet for å gi en bred bakgrunn i autonome teknologier som kan brukes i en rekke fagområder.

I tillegg til tradisjonell teknologi relatert til robotteknikk, innebygde systemer, design og kontroll, blir studentene utsatt for systemnivådesignmetoder og state-of-the-art teori bak noen av de nyeste og mest lovende feltene for kunstig intelligens.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette MSc er spesielt utviklet for studenter som ønsker å studere videre på tvers av det brede spekter av emner som er relevante for elektronisk og elektroteknikk. Du kan ... [+]

Master i Elektronikk og elektroteknikk

Dette MSc er spesielt utviklet for studenter som ønsker å studere videre på tvers av det brede spekter av emner som er relevante for elektronisk og elektroteknikk.

Du kan velge klasser fra den omfattende spekter av praktisk lært kurs levert av vår Institutt for Elektronisk og elektroteknikk. Denne unike fleksible strukturen gjør det mulig å bygge en personlig MSc program som oppfyller dine faglige interesser og karriere ambisjoner.

Kurset kan føre til et bredt spekter av karrieremuligheter. Aktuelle kandidater har fått godt betalt stilling i:

elektriske forsynings bransjer telekommunikasjon og IT rådgivning og design selskaper helsetjenester og romfart Du vil studere ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette kurset anerkjenner behovet for dyktige kandidater til å løse verdens store problemer i elektriske energi- og kraftsystemer. Det tilbyr en integrert program med foku ... [+]

MSc i elkraftteknikk med Business

Dette kurset anerkjenner behovet for dyktige kandidater til å løse verdens store problemer i elektriske energi- og kraftsystemer. Det tilbyr en integrert program med fokus på:

design, drift og analyse av strømforsyningssystemer kraftverk fornybar energi og industrielt elektrisk utstyr knyttet til et liberalisert strømbransjen globaliserte markeder og miljø drivere

Kurset gir avansert nivå av kunnskap og forståelse som kreves for utfordrende, godt betalte og spennende karriere i dynamisk og høy vekst elektrisk kraft og fornybar energi.

Du vil studere

Det finnes to semestre av obligatoriske og valgfrie klasser, etterfulgt av en tre måneders sommerferie forskningsprosjekt i ditt valgte område. Det er anledning til å gjennomføre dette gjennom avdelingens konkurranse MSc industrielle praksisplasser.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Ingeniørledelse er kritisk når det gjelder levering av tekniske produkter og tjenester. Dette kurset kombinerer prosessytelse med strategisk forretningsanalyse for å gi e ... [+]

Hvorfor dette kurset?

Ingeniørledelse er kritisk når det gjelder levering av tekniske produkter og tjenester./>

Dette kurset kombinerer prosessytelse med strategisk forretningsanalyse for å gi en grundig forståelse av operasjonelle problemer i forhold til ingeniørindustrien.

Kurset er rettet mot kandidater som ønsker å utvide sin kompetanse fra en teknologisk lavere grad, eller som ønsker å jobbe innen ingeniørindustrien i en ledelseskapasitet.

Programmet er basert innen Institutt for Design, Produksjon og Engineering Management, den eneste avdelingen i Storbritannia som kombinerer end-to-end kompetanse fra kreativ design, gjennom engineering design, produksjon og styring av hele systemet.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Programmet er delt inn i fire semestre over to år. Du vil tilbringe første år ved Strathclyde. Du vil få praktisk erfaring med å jobbe innenfor globalt distribuerte team ... [+]

MSc i Global Innovasjonsledelse

The Master i Global Innovation Management er en unik to-årig program. Det tilbys i fellesskap av:

University of Strathclyde Aalborg Universitet (Danmark) Hamburg University of Technology (Tyskland)

Du vil få mulighet til å studere ved to av universitetene. Kurset fokuserer på nye utfordringer i innovative global virksomhet og gir deg:

en praktisk og globalt perspektiv på innovasjonsledelse ferdigheter som gjelder for større multinasjonale organisasjoner og mindre bedrifter

bredere utsikt over Innovation Management inkludert:

teknologiledelse forskning og utvikling produkt- / tjenesteutvikling økt forskning evne Du vil studere ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow Danmark Aalborg Tyskland Hamburg  + 2 Mer
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Gjennom kurset vil du utvikle ferdigheter som vil tillate deg å lansere nye ventures, strategier, produkter og teknologier som tar samfunnets miljø- og naturressurs probl ... [+]

Master i Environmental Entreprenørskap

Denne unike kurset - den første i sitt slag i Europa - oppfyller behovene til hovedfagsstudenter som ønsker å bidra til miljøforbedring og lære å identifisere og evaluere forretningsmuligheter. Det er et samarbeid mellom:

Department of Civil & Environmental Engineering Hunter Senter for entreprenørskap

Kurset har også bidrag fra åtte andre tekniske avdelinger, Business School og Law School.

Gjennom kurset vil du utvikle ferdigheter som vil tillate deg å lansere nye ventures, strategier, produkter og teknologier som tar samfunnets miljø- og naturressurs problemer.

Kurset passer for alle som ønsker å refokusere sin karriere på miljø eller bærekraftig entreprenørskap.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
12 - 60 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Et karakteristisk trekk ved dette kurset er dens høyaktuelle natur. Glasgow har gjennomgått omfattende urban regenerering. Dette inkluderte bygning på land som er blitt f ... [+]

MSc i Environmental Engineering

Tett på linje med bransjens krav, oppfyller dette kurset behovene til:

urban regenerering miljøvern infrastruktur investeringsporteføljer i Skottland og på verdensbasis

Et karakteristisk trekk ved dette kurset er dens høyaktuelle natur. Glasgow har gjennomgått omfattende urban regenerering. Dette inkluderte bygning på land som er blitt forurenset i det siste. Du vil få utfordrende 'virkelige verden' problemer å studere nær universitetet.

Dette MSc gir kunnskap og ferdigheter til å utruste deg for en karriere i enten miljøteknikk eller vitenskap.

Du vil studere

Du vil følge et pensum på fem kjerne klasser og et bredt spekter av valgfrie klasser. Hver klasse blir undervist i to til tre timer per uke over åtte til 12 uker.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
August 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette programmet er laget for sivilingeniører i maritim arkitektur, offshore engineering, mekanisk engineering og andre beslektede disipliner som ønsker å tilegne seg ava ... [+]

Hvorfor dette kurset?

Dette programmet er laget for sivilingeniører i maritim arkitektur, offshore engineering, mekanisk engineering og andre beslektede disipliner som ønsker å tilegne seg avansert kunnskap i et bredt spekter av emner av skip og offshoreteknologi.

Denne to-årig tilbys i fellesskap med Hamburg University of Technology (TUHH) i Tyskland. År 1 er ferdigstilt ved Strathclyde og 2. årstrinn i Hamburg. Tildelingen er gjort i navnet til begge universitetene.

Fasiliteter

Vi har gode undervisningsutstyr ved University of Strathclyde inkludert:

Catalina - vår avdelings racing yacht Kelvin hydrodynamikk Lab - det største skipet-modell eksperiment tank på noen britisk universitet Tauing / bølgetank utelukkende for undervisningsformål Marine motorlaboratorium Hydrogen brenselcelle laboratorium Cutting-edge dataanlegg Industristandard programvare ... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow Tyskland Hamburg
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette MSc er for ambisiøse engineering nyutdannede som ønsker å styrke, lede og transformere høy vekst globalt vindkraftindustrien. Dette kurset gir engineering nyutdanne ... [+]

MSc i Wind Energy Systems

Dette MSc er for ambisiøse engineering nyutdannede som ønsker å styrke, lede og transformere høy vekst globalt vindkraftindustrien.

Dette kurset gir engineering nyutdannede muligheten til å studere ved en av Europas største og ledende universitet kraft og energiteknologi grupper - Institutt for Energi og Miljø.

Instituttet er hjem til over 200 ansatte og forskere gjennomføre strategisk og anvendt forskning i de sentrale tekniske og politiske aspekter av energisystemer. Det huser også Storbritannias eneste regjeringen finansiert Sentre for forskerutdanning i Wind & Marine Energy Systems, og fremtidige kraft Networks og Smart Grids, som begge er dedikert til banebrytende forskning og avansert ferdighetstrening. ... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
August 2020
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette kurset er designet for å møte behovene til et bredt spekter av verkstedsindustrien. Som mastergradsstudent vil du få spesialist og generiske ferdigheter som er nødv ... [+]

MSc in Civil Engineering (med valgfrie spesialiserte bekker)

Engineering nyutdannede er i høy etterspørsel fra rekruttering selskaper over hele verden.

Dette kurset er designet for å møte behovene til et bredt spekter av verkstedsindustrien. Som mastergradsstudent vil du få spesialist og generiske ferdigheter som er nødvendige for å lede den videre utviklingen.

Dette ett års MSc i entreprenørvirksomhet er egnet for kandidater med bakgrunn i noen disiplin av sivilingeniør. Søkere med en grad i miljøteknikk, jord vitenskap, matematikk, fysikk og mekanikk kan også vurderes.

Du kan oppgradere med en MSc i Civil Engineering eller velge å følge en spesialist som heter stream:... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
August 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Supply chain management er allment akseptert som en forretningskritisk kompetanse. Supply chain management inkluderer: ... [+]

Hvorfor dette kurset?

Supply chain management er allment akseptert som en forretningskritisk kompetanse. Supply chain management inkluderer:

innledende design innkjøp av materiell og tjenester foredling og distribusjon til kunden enten direkte eller gjennom et nettverk av distributører

I mange bedrifter er 80% eller mer av omsetningen brukt utenfor organisasjonen.

Dette kurset hjelper deg å bli effektive i å håndtere dette. Den er designet for de som arbeider eller planlegger å arbeide innen supply chain management. Det er også egnet for de med bakgrunn i støttefunksjoner som:

salg vedlikehold finansiere markedsføring

Du vil få en forståelse av de problemstillinger, begreper, modeller, verktøy og teknikker forbundet med supply chain management.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 24 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Store prosjekter Akkreditering Fasiliteter Student konkurranser ... [+]

Store prosjekter Akkreditering Fasiliteter Student konkurranser [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 36 måneder
Campus
Les mer på norsk
University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Dette kurset er akkreditert av Institution of Mechanical Engineers (IMechE) og gir en rute for deg å oppnå sivilingeniør status. ... [+]

[-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Glasgow
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 36 måneder
Campus
Les mer på norsk