University of Strathclyde: Faculty of Engineering

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vår Fakultet for ingeniør er den største i Skottland. Vi er også en av de største og best utstyrte ingeniør fakultetene i Storbritannia.

Vi er hjem til over 5000 studenter fra 100 land. Du kan velge å studere i noen av våre åtte verdensledende avdelinger.

Vår imponerende utvalg av over 40 lavere, høyere og profesjonelle utvikling kurs tilby deg en ingeniørutdanning som passer til dine behov.

Våre ansatte og studenter gjennomføre forskning som gjør en reell innflytelse, og leverer løsninger til mange av de globale utfordringene som samfunnet står overfor i dag.

Hvis du er seriøs om en karriere innen engineering, er Strathclyde stedet å være.

Hvorfor velge Strathclyde for ingeniør

Du kan bli en Chartered Engineer

Alle våre undergraduate Engineering programmer er fullt akkreditert av de relevante faglige Engineering institusjoner. Dette gjør at våre kandidater til å bli kvalifisert for Chartered Engineer status. Mange av våre videreutdanning grader er også akkreditert.

Vi har et bredt spekter av tekniske kurs

Vi tilbyr over 40 undergraduate kurs som dekker et bredt spekter av fagområder. Vår praktisk kurs portefølje har også over 40 baner, og er en av de største i Storbritannia. Du kan studere våre undervist i en av våre åtte avdelinger:

arkitektur Biomedisinsk teknikk Chemical & Process Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Civil og miljøteknikk & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = sant Design, Produksjon & Engineering Management Elektronikk og elektroteknikk Mekanisk & Aerospace Engineering http://www.strath.ac.uk/courses/?subject=Naval arkitektur havet og marine engineering & level_ug = true & level_pgt = true & level_pgr = sant

Vi kan hjelpe deg å nå dine sysselsetting ambisjoner

Våre sterke industri lenker sikre at nesten 90% av våre kandidater er i full jobb eller videre studier innen seks måneder etter eksamen.

Vi tilbyr et stort utvalg av stipend

Vi har en av de største porteføljer av stipender på tilbud om noen Engineering fakultet i Storbritannia.

Du vil dra nytte av vår fremragende forskning

Vi har en av de største forskningsporteføljer i Storbritannia på £ 85 millioner - og økende.

Tre av våre avdelinger rangert først i Skottland på forskning makt. Sju av våre åtte avdelinger rangere i topp 10 i Storbritannia på forskning makt (NR 2014).

Ta en titt på vår forskning.

Vi har sterke bånd til industrien

Våre studenter er ofte gitt muligheten til å jobbe på virkelige utfordringer bransjen. Disse tar form av prosjekter tildelt av eksterne selskaper.

Våre studenter dra nytte av vår unike årlige rekruttering og nettverksbygging middag, "Gala". Nesten 50 graduate rekruttering selskaper delta på middagen.

Vi er nummer én skotsk universitet for vår kunnskapsoverføring Samarbeid ytelse. Vi er blant de tre beste i Storbritannia.

Strathclyde er syvende i ligaen av gründer universiteter i Storbritannia. Vi har generert mer enn 40 spin-out selskaper hittil. Vi har også fått mer enn 160 patenter og lisensavtaler. Disse har generert mer enn € 56m i royaltyinntekter.

Vi har fasiliteter i verdensklasse

Vi har nylig fullført en £ 40 millioner investering program i Engineering anlegg og infrastruktur støtte. Som student har du tilgang til state-of-the-art utstyr og arbeidsområder.

Finn ut mer om våre anlegg.

Steder

Glasgow

Engineering Faculty Office, University of Strathclyde

Address
Engineering Faculty Office,
University of Strathclyde,
Room 5.25, Royal College Building,
204 George Street

G1 1XW Glasgow, Skottland, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Telefon
+44 (0)141 548 2749

Aalborg

Address
Aalborg, Danmark

Hamburg

Address
Hamburg, Hamburg, Tyskland

Programmer

MSc