Ulster University, London & Birmingham Campuses

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ulster er et universitet med et nasjonalt og internasjonalt rykte for dyktighet, innovasjon og regionalt engasjement. Vi gir et stort bidrag til den økonomiske, sosiale og kulturelle utviklingen i Nord-Irland og spiller en nøkkelrolle i å tiltrekke investeringer innad. Våre kjernevirksomhetsaktiviteter er undervisning og læring, utvidet tilgangen til utdanning, forskning og innovasjon og teknologi og kunnskapsoverføring.

Ta en titt på kursene våre, så ser du hvordan vi forbereder studenter på morgendagens verden i dag.

  • Vi har en positiv innvirkning på økonomien og samfunnet i Nord-Irland og sysselsetter over 3000 ansatte med en årlig omsetning på over £ 200 millioner.
  • Teknologi og kunnskapsoverføring og kommersiell utnyttelse av ideer fremmes av vårt kontor for innovasjon gjennom en rekke initiativer og pågående forskning og rådgivning med næringslivet.
  • Vi er en viktig bidragsyter til forskning og utviklingskapasitet i Nord-Irland, og vi støtter lokalt næringsliv. Forskningsevalueringen i 2008 bekreftet styrken og kvaliteten på forskningen vår og de fremskritt vi kontinuerlig gjør.
  • Vi gir et ledende bidrag til livslang læring (via eLearning), og utvider tilgangen til utdanning for alle - forbedrer regionens kunnskapsbase.
  • Partnerskap er blitt smidd med andre utdanningsleverandører lokalt, nasjonalt og internasjonalt, og vi har et nettverk av strategiske partnerskap over hele verden.

Steder

London

Address
10 Rosebery Ave, Farringdon
EC1R 5HP London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Birmingham

Address
Centre City House, 7 Hill St
B5 4UA Birmingham, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss