University Of the West Of England, Bristol

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

UWE Bristol er et universitet alliansen universitet med et felles oppdrag å gjøre forskjellen til våre byer og regioner. Vi bruker vår erfaring med å gi høy kvalitet på undervisning og forskning med virkelige virkninger for å forme høyere utdanning og forskningspolitikk til fordel for våre studenter og bedrifts- og samfunnspartnere. Vi innoverer sammen, lærer fra hverandre og støtter hvert medlem for å forandre liv og levere vekst.

Vår undervisning

Med mer enn 600 kurs som tilbys på bachelor-, post-, profesjons- og kortkursnivå, tilbyr vi et bredt spekter av fag på tvers av kunst, kreative næringer, helse, vitenskap, næringsliv, lov, miljø og teknologi. Vi er godt kjent for kvaliteten på vår undervisning, og for vår studentopplevelse som helhet.

Vi har bygd nærkontakter med ledende arbeidsgivere som CERN, Rolls Royce, NHS, Aardman Animation og BBC for å bidra til å utvikle riktig innhold for våre kurs og gi våre studenter eksponering for ulike yrkesmuligheter.

"Vi ønsker at våre studenter skal bli klare og kvalifiserte kandidater, som føler seg trygg på deres evner og den delen de må spille i verden."

Professor Steve West, rektor

Våre campus

Våre 14 forskjellige avdelinger er spredt over tre universiteter i og rundt Bristol - og vi har campus på Gloucester og Hartpury College, samt tilbyr kurs gjennom lokale studiepartnere og globale partnerinstitusjoner.

Vi har investert i de siste fasilitetene og ressursene for å gi studentene tilgang til alt de trenger for å lykkes - med 300 millioner kroner brukt på nye toppmoderne læringsrom og innkvartering som en del av vår 2020-strategi for å forbedre tilbudet vårt selv lengre.

Vår forskning og bredere effekt

Ved siden av vår undervisning jobber våre akademikere med nasjonalt og internasjonalt anerkjent forskning på mange interessante områder - fra robotikk til utseende. I tillegg til å forsterke vår undervisning, sikrer vi at forskningen vår bidrar til samfunnet og økonomien gjennom kunnskapsutveksling, vitenskapelig kommunikasjon, partnerskap og støtte virksomhetsinnovasjon og vekst.

Vi spiller også en veldig aktiv rolle i vår by og bredere region, og ses av mange arbeidsgivere og organisasjoner som "gå til universitetet" for rekruttering av kandidater.

Vår beliggenhet

Bristol er en stor trekk for både studenter og arbeidsgivere. En av Storbritannias mest varierte og ønskelige byer for å studere og leve i, er også en by som er summende med industrien - med interessante nettverk, muligheter og utdannede stillingsalternativer rett her på dørstokken.

Vår region

Samlet sett anslås universitetet å ha oppnådd et brutto verdiskapende bidrag på over 400 millioner kroner til Vesten av Englands BNP i 2014/15. Dette tilsvarer 1,3 prosent av byområdets økonomiske produksjon.

Vår rapport, Den økonomiske virkningen av University of the West of England, utforsker bidraget som UWE Bristol gjorde til sin lokale økonomi i 2014/15.

Steder

Stoke Gifford

University Of the West Of England, Bristol

Telefon
+44(0)1179656261

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss